Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα casual shoes κανουν για περπατημα τυπου βόλτα ;; (αναφερομαι στα συγκεκριμενα που ειναι στο λινκ που εδωσες ! :) )

η περιγραφη δίνει: Casual shoes - Urban materials and sleek design combined with Energy Return sole and Contagrip outsole enable you to move from office, to city tour, to weekend with comfort and ease.

Το contagrip σημαινει νομιζω την σταθεροτητα.

Προσωπικα δεν εχω φορασει καποιο της κατηγοριας αυτης, δεν ξερω κιολας που να τα βρεις.

Εμπιστευομαι την εταιρια παντως. οτι πιο ανετο εχω βαλει εβερ!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν και γενικά Ελλάδα δεν έχουν πιάσει τόσο.

μετά Asics τρομερά παπούτσια για τρέξιμο/περπάτημα είναι τα New Balance.

έχω τα 1225 και τα έχω λατρέψει.

το παπούτσι είναι άριστο από κάθε μεριά.

εγώ τα περνώ από eastbay. αλλά έχω βρει και Αθήνα ένα μαγαζί με καλές τιμές.

επί της Σόλωνος λίγο πιο κάτω από το ύψος της Λυκαβηττού

στο δεξί σου χέρι καθώς κατεβαίνεις προς ομόνοια

Δημοσ.

εχω ακουσει κι εγω καλο λογο για τα new balance, αλλα δεν τα χω δοκιμασει ακομα.

με νουμερο τι εκανες? δοκιμασες στο καταστημα κ υστερα παρηγγειλες?

Δημοσ.

είχα βρει οδηγίες και έκατσα ζωγράφισα την πατούσα μου σε ένα A4 και μέτρησα και το μήκος και το πλάτος,

στην ευρώπη γιατί δεν έχουμε 2 μετρήσεις? είναι φανταστικά βολικό,

και το παπούτσι βάση των μετρήσεων ταίριαξε τέλεια

Δημοσ.

Έχω τα new balance 900 και είναι κορυφή! Βέβαια τα φοράω μόνο για τρέξιμο αλλά με το που τα βάζω καταλαβαίνω την διαφορά από τα υπόλοιπα αθλητικά παπούτσια.

Δημοσ.

Έχω τα new balance 900 και είναι κορυφή! Βέβαια τα φοράω μόνο για τρέξιμο αλλά με το που τα βάζω καταλαβαίνω την διαφορά από τα υπόλοιπα αθλητικά παπούτσια.

Έχουν και αυτά gel;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν θα σου πω 2-3 βασικά πραγματάκια. Να προσέχεις η παραγγελία σου να είναι σε λογικά πλαίσια. Δηλαδή ΜΗΝ πάρεις 3 ζευγάρια παπούτσια και 4 μπλούζες με το ποσό να φτάνει στα 400$, να προσπαθείς οι παραγγελίες να είναι περίπου στα 100-150$. Ετσι ώστε να έρθει μια κούτα και να μην πληρώσεις τελωνείο. Αν πχ ενα παπούτσι εχει 170$ ας πούμε, το παίρνεις γιατι η συσκευασία θα είναι μικρή και δεν το τσεκάρουν απο τελωνείο. Τα έξοδα αποστολής είναι 25$ σε αυτό το site http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com υπαρχουν κωδικοί που μπορείς να βάλεις και να έχεις έκπτωση μέχρι 20-25% που ουσιαστικά σου βγαίνει δωρεάν τα μεταφορικά ή 5$. Αν θέλεις να πάρεις περισσότερα πράγματα σπάστα σε 2-3 παραγγελίες, ετσι ώστε να μπορείς να πάρεις την έκπτωση (έχουν κάποια κρητήρια) και να μην πληρώσει ςκαι τελωνείο. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου στις 10-15 μέρες, σου έρχεται ιδιοποίηση απο τα ΕΛΤΑ στο σπίτι και πας και τα πέρνεις εσύ, πληρώνοντας 3€ ώς έξοδα τελωνείου. Μπορείς να τους στείλεις και μήνυμα να σου δώσουν και το tracking number ετσι ώστε να βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να κάνεις μια παραγγελία. Α να ξέρεις οτι σε μια κούτα τους χωράνε 2 ζευγάρια παπούτσια και 1 μπλούζα. Οπότε μπορείς να παρεις 2 ζευγάρια που έχουν ας πούμε απο 50$ χωρίς πρόβλημα. Εγώ έχω κάνει συνολικά αγορές πάνω απο 1000$ για μένα και για φίλους/συγγενείς χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα απο τελωνείο.

Ωραίος...με τις επιστροφές από sportdirect και eastbay τι γίνεται?

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα. Έχετε να προτείνετε καλό και σχετικά οικονομικό παπούτσι για χαλαρό περπάτημα περί τα 10 χιλιόμετρα ημερησίως..

Είχα στο παρελθόν Nike 180 (κορυφή), millennium (μέτριο) , Nike dart 10 (τίμιο).

Κάτι Admiral μάλλον αποδείχθηκαν πολύ πολύ μέτρια και φοβάμαι ότι έπαθα ζημιά στην καμπύλη του πέλματος. υπόψιν έχω βλεσο πλατυποδια.

Άραγε υπάρχει κάποιος ορθοπεδικος πάτος εκτός των κλασσικών σιλικόνης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...