fotobave Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Γεια σε ολους! θα ήθελα,αν ξερει καποιος να μου πει τι καλώδια θα χρειαστώ και ποσο περιπου θα μου στοιχίσουν.. και ισως και πως θα το συνδεσω..!! εχω μονο το κουτι!! (παλιο ειναι αλλα λογικα θα κανει τη δουλεια του,αυτό στη φωτογραφία εχω,τωρα αν ειναι ίδιο στο θεμα των δυνατοτήτων δεν ξερω)
kng Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Θα βοηθούσε εαν μας έλεγες τι υποδοχές έχει (φωτό ακόμη καλύτερα) αλλα εαν κρίνω απο αυτό που έχουμε στη δουλεία, ενα καλώδιο IEC 320 απο την έξοδο του UPS στην είσοδο του τροφοδοτικού και φυσικά το UPS στην μπρίζα στον τοίχο. Κόστος 4-5 ευρώ.
vdanasto Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Συνήθως τα περισσότερα UPS θέλουν αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=3318&product=3207 για να συνδέσεις πύργο και οθόνη. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να πάρεις εξόδους σούκο, υπάρχουν έτοιμες λύσεις που είναι αρκετά ακριβές. Εγώ προσωπικά πήρα το καλώδιο που σου έδειξα, έκοψα τη μια άκρη και συνέδεσα μόνος μου μια πρίζα σούκο. Μπορείς να βάλεις και πολύπριζο αντί για μια μόνο πρίζα. Πρόσεξε όμως να μην βάλεις μεγάλο φορτίο, αν και αυτό που δείχνεις είναι μεγάλο UPS .
fotobave Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Θα βοηθούσε εαν μας έλεγες τι υποδοχές έχει (φωτό ακόμη καλύτερα) αλλα εαν κρίνω απο αυτό που έχουμε στη δουλεία, ενα καλώδιο IEC 320 απο την έξοδο του UPS στην είσοδο του τροφοδοτικού και φυσικά το UPS στην μπρίζα στον τοίχο. Κόστος 4-5 ευρώ. θα ανεβασω φωτο κατι τετοιο εχει κ εμενα! Συνήθως τα περισσότερα UPS θέλουν αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=3318&product=3207 για να συνδέσεις πύργο και οθόνη. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να πάρεις εξόδους σούκο, υπάρχουν έτοιμες λύσεις που είναι αρκετά ακριβές. Εγώ προσωπικά πήρα το καλώδιο που σου έδειξα, έκοψα τη μια άκρη και συνέδεσα μόνος μου μια πρίζα σούκο. Μπορείς να βάλεις και πολύπριζο αντί για μια μόνο πρίζα. Πρόσεξε όμως να μην βάλεις μεγάλο φορτίο, αν και αυτό που δείχνεις είναι μεγάλο UPS . ναι,κατι τετοιο εχει κ εμενα. κ αυτο γινεται εχω τη δυνατοτητα να το μετατρεψω σε σουκο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.