Προς το περιεχόμενο

πώς θα συνδεσω UPS;

fotobave

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

θα ήθελα,αν ξερει καποιος να μου πει τι καλώδια θα χρειαστώ και ποσο περιπου θα μου στοιχίσουν..

και ισως και πως θα το συνδεσω..!! :P

εχω μονο το κουτι!!

(παλιο ειναι αλλα λογικα θα κανει τη δουλεια του,αυτό στη φωτογραφία εχω,τωρα αν ειναι ίδιο στο θεμα των δυνατοτήτων δεν ξερω)

post-166151-0-80636800-1306071168_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα βοηθούσε εαν μας έλεγες τι υποδοχές έχει (φωτό ακόμη καλύτερα) αλλα εαν κρίνω απο αυτό που έχουμε στη δουλεία, ενα καλώδιο IEC 320 απο την έξοδο του UPS στην είσοδο του τροφοδοτικού και φυσικά το UPS στην μπρίζα στον τοίχο. Κόστος 4-5 ευρώ.

Δημοσ.

Συνήθως τα περισσότερα UPS θέλουν αυτό

http://www.msystems.gr/index.php?category=3318&product=3207

για να συνδέσεις πύργο και οθόνη. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να πάρεις εξόδους σούκο, υπάρχουν έτοιμες λύσεις που είναι αρκετά ακριβές. Εγώ προσωπικά πήρα το καλώδιο που σου έδειξα, έκοψα τη μια άκρη και συνέδεσα μόνος μου μια πρίζα σούκο. Μπορείς να βάλεις και πολύπριζο αντί για μια μόνο πρίζα. Πρόσεξε όμως να μην βάλεις μεγάλο φορτίο, αν και αυτό που δείχνεις είναι μεγάλο UPS :-).

Δημοσ.

Θα βοηθούσε εαν μας έλεγες τι υποδοχές έχει (φωτό ακόμη καλύτερα) αλλα εαν κρίνω απο αυτό που έχουμε στη δουλεία, ενα καλώδιο IEC 320 απο την έξοδο του UPS στην είσοδο του τροφοδοτικού και φυσικά το UPS στην μπρίζα στον τοίχο. Κόστος 4-5 ευρώ.

θα ανεβασω φωτο :)

κατι τετοιο εχει κ εμενα!

Συνήθως τα περισσότερα UPS θέλουν αυτό

http://www.msystems.gr/index.php?category=3318&product=3207

για να συνδέσεις πύργο και οθόνη. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να πάρεις εξόδους σούκο, υπάρχουν έτοιμες λύσεις που είναι αρκετά ακριβές. Εγώ προσωπικά πήρα το καλώδιο που σου έδειξα, έκοψα τη μια άκρη και συνέδεσα μόνος μου μια πρίζα σούκο. Μπορείς να βάλεις και πολύπριζο αντί για μια μόνο πρίζα. Πρόσεξε όμως να μην βάλεις μεγάλο φορτίο, αν και αυτό που δείχνεις είναι μεγάλο UPS :-).

ναι,κατι τετοιο εχει κ εμενα.

κ αυτο γινεται εχω τη δυνατοτητα να το μετατρεψω σε σουκο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...