tarantules Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Έχει καταφέρει κανείς να αποθηκεύσει video από το site του Mega; Ούτε με IDM που δοκίμασα δεν μπορώ να αποθηκεύσω ούτε με streamtransport.Καμια ιδέα;
fotobave Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 εχω δοκιμάσει με real και με finalvideodownloader... δεν κατέβηκε,εχω την εντύπωση οτι δεν γινεται να κατεβει!
tarantules Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ξέρεις τι ψιλιάζομαι; Μήπως δεσμεύει ένα μικρό κομμάτι της cache του browser για να αποθηκεύει κομμάτι-κομμάτι το video και μόλις παίξει ένα τμήμα του video πάνω σε αυτό αποθηκεύει το επόμενο οπότε διαγράφει αναγκαστικά το προηγούμενο. Αλλά από την άλλη το teamtransport κάνει live capture το video την ώρα που παίζει... Είμαι μπερδεμένος... Καίγομαι για κάποιες ωραίες συνταγές που έχει
fotobave Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 μπορει να ειναι αυτο που λες! απο food and the city;
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ναι ρε συ, δεν λέει να κατέβει ούτε με plug ins ούτε με τπτ αν βρει κανένας κάτι ας το γράψει εδώ (ή απο γλυκές αλχημείες και πρωινό μου)
fotobave Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 εχει πολυ ωραιες συνταγες συμφωνω!! προς το παρων ας τις βλεπουμε απο το site του mega tv!
tarantules Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Λοιπόν , ξαναδοκίμασα με τον streamtransport και μου το αποθήκευσε κανονικά αυτή τη φορά.Δεν ξέρω γιατί πριν δεν μου το αποθήκευε.Ελπίζω να μην είναι προσωρινό και μου ξαναδημιουργήσει πρόβλημα.
ntaryl Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Replay media catcher Δουλευει σε ολα το Site Δοκιμασε το
sergiu.vilcu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ρε παιδια τωρα πια δε γινεται με κανενα προγραμματακι να κατεβασεις . ουτε με streamtransport ουτε με IDM .... τι εγινε??ξερει κανεις κανενα αλλο προγραμματακι? βασικα εγω ξερω το tubedigger (τελειο και παρομοιο μ to streamtransport ) αλλα δεν υπαρχει ΔΩΡΕΑΝ πουθενα! και crack να κατεβασεις μολις το ανοιξεις κλεινει! μονο να το αγορασεις μπορεις :/ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
Inler Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Προσπαθω και εγω να κατεβασω με το StreamTransport αλλα μου βγαζει error οταν βαζω το link και λεει one or more ActiveX controls could not be displayed.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα