satmen Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 γεια σας και παλι.εχω ενα προβλημα με το psp οταν παιζω σβηνει στα καλα καθουμενα.ακομα και αν το φορτισο για ωρες αν παιξω 5 λεπτα αντε δεκα αμεσως θα μου σβησει παταω για να ανοιξη δεν ανοιγη.και αν ανοιξη παλι για 5 λεπτα παιζει.ξερει καποιος καποιο καταστημα στη θεσσαλο νικη να επισκευαζει κονσολες?
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 μήπως κατα λαθος πατας εσυ το Power Off; υ.γ. ενταξει ειπαμε πως το ινσομνια ειναι τεχνολογικο σαιτ αλλα λιγη γραμματικη και ορθογραφια δεν θα εβλαπτε και εαν δεν ξερεις πως γραφεται μια λεξη κανε απλα δεξι κλικ πανω της φιλικα παντα
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ειχα το ιδιο προβλημα με το παλιο μου psp 1004... Πολυ απλα εκαψα πλακετα μετα απο 4 χρονια ασταματιτης ποροσης...
satmen Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ειχα το ιδιο προβλημα με το παλιο μου psp 1004... Πολυ απλα εκαψα πλακετα μετα απο 4 χρονια ασταματιτης ποροσης... εγω ομως δεν επαιξα 4 χρονια.μολις εκλεισε ενα χρονο και κατι χαλασε αυτο περιμενε να κλεισ η χρονο
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εφαγε καμια σαβουρδα??? Αν οχι, δεν σε καλυπτει η εγγυειση???
satmen Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εφαγε καμια σαβουρδα??? Αν οχι, δεν σε καλυπτει η εγγυειση??? ναι εχει πεσει αρκετες φορες κατω.ουτε σι αλλος δεν με καλυπτει η εγγυηση αν θυμαμε καλα ηταν για ενα χρονο.και εγω το εχω εδω και εναμιση χρονο
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τελικα ομως πηγε απο σαβουρδα ή στα καλα καθουμενα???
satmen Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τελικα ομως πηγε απο σαβουρδα ή στα καλα καθουμενα??? μαλλον απο σαβουρδα αφου μετα απο καποιες σαβουρδες αρχισε να μου κανει αυτα τα νουμερα. να σβηνει την ωρα που παιζω.
driftingcris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ΝΟΜΙΖΩ πως οπου και να το πας θα το στιλουν στην Comerton (ή καπως ετσι λεγεται) στην Αθηνα οπου ειναι η αντιπροσωπος της playstation στην Ελλαδα....
satmen Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ΝΟΜΙΖΩ πως οπου και να το πας θα το στιλουν στην Comerton (ή καπως ετσι λεγεται) στην Αθηνα οπου ειναι η αντιπροσωπος της playstation στην Ελλαδα.... ωχ.καταλαβα αμα το στειλουν στην αθηνα θα το παραλαβω σε κανα μηνα.
driftingcris Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ετσι ειναι... Και δεν ξερω κατα ποσο θα στμφερει
satmen Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 σιγα μην το στειλω στην αθηνα.θα βρω καποιον τεχνικο να μου το φτιαξει.θα παω σε καποιο καταστημα που εχει παιχνιδια θα εχουν καποιο τεχνικο
driftingcris Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ναι αλλα που θα βρει ανταλακτικα??? Μαλονθα το στιλει και αυτος Αθηνα... Και να μην το στηλει θα σου ζητισει κανα 60αρι-80αρι... 60 Ευρω εχει μονο η μητρικη του psp... Δεν θα παρει και κανα 10αρικακι-20αρικακι για να το αλαξει? Η γνωμη μου ειναι ή να παρεις καινουριο ή να βρεις ανταλακτικο και να το αλαξεις μονος σου...
satmen Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ναι αλλα που θα βρει ανταλακτικα??? Μαλονθα το στιλει και αυτος Αθηνα... Και να μην το στηλει θα σου ζητισει κανα 60αρι-80αρι... 60 Ευρω εχει μονο η μητρικη του psp... Δεν θα παρει και κανα 10αρικακι-20αρικακι για να το αλαξει? Η γνωμη μου ειναι ή να παρεις καινουριο ή να βρεις ανταλακτικο και να το αλαξεις μονος σου... μονος μου πως να το επισκευασω?και που ξερω τη φταιει?αντε και του αλλαξα μητρικη οπως λες. και αν δεν φταει αυτο?για καινουργιο δεν το συζηταω σιγα μην ξαναδωσω αλλα 150 η οσο εχει. λογικα ο τεχνικος που επισκευαζει τετοια μαραφετια θα εχει και ανταλλακτικα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 εγω με την σειρα μου θα σου προτεινα να δεις το ποσοστο της μπαταριας που απομενει στη φορτιση.. το εχω 5 χρονια στα 4 μου ειχε βγαλει αναλογο προβλημα και στην αρχη ειχα βαλει ενα χαρτακι στο κατο μερος ωστε να να μην πολυ κουνιεται η μπαταρια ετσι μου εβγαλε ενα ακομα χρονο ζωης μεχρι που τελικα η μπαταρια απο την πολυ χρηση ραγισε και την αλλαξα με νεα ... και συνεχιζω ετσι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.