Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μιας και πλησιάζει καλοκαίρι είπα να αγοράσω usb stick modem για να ποιάνω όχι μόνο στις διακοπές αλλά και γενικά ιντερνετ "παντού". Το ερώτημα όμως είναι ποιες από τις 3εις γνωστές εταιρίες είναι καλύτερη. Vod,wind ή Cosm .... πάντα μιλάμε για καρτοιντερνετ γιατί δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με συνδέσεις και τέτοια. αυτό http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=EshopProductsFullStory&FullStory_EshopProductsFullStory_actionOverride=/portlets/eshop/eshopProductsFullStory/begin&_windowLabel=FullStory_EshopProductsFullStory&sku=E00-5203866-30-1259 αυτό http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/Mobile-Internet-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7.aspx η αυτό http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638

εγώ επειδή με ενδιαφέρει η ταχύτητα περισσότερο πάω προς της cosmote αλλά πείτε και εσείς απόψεις.... ευχαριστό προκαταβολικά

Δημοσ.

Χωρις σκεψη cosmote γιατι δινει πιο πολλα GB με πιο λιγα χρηματα.Η vodafone κατεβασε τα GB σε 1 τον μηνα που ειναι πολυ λιγο και θελει και 20 ευρω για ανανεωση ενω η cosmote θελει 15 ευρω και αν θυμαμαι καλα δινει 10GBτον μηνα.

Δημοσ.

σε gb μετράμε μόνο το κατέβασμα ή και το χρόνο αναμονής στο net .... γτ εγώ θέλω πολύ χρόνο αναμονής στο νετ.... επίσης της cosmote θα πάω να πάρω

Δημοσ.

Γενικά τo mobile internet με usb stick δεν ειναι για μεγάλους χρόνους αναμονής γιατι πέφτει μεγάλο χαράτσι οσο εισαι μέσα και κατεβάζεις.

Μην ξεχνάς επίσης οτι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα πιάνει η θα έχει καλό σημα εκει που θα είσαι.

Δημοσ.

Πρώτο βήμα, ρώτα τι κάλυψη έχει η κάθε εταιρεία εκεί που θες να πας. Πέρυσι την είχα πατήσει γιατί εκεί που ήμουν δεν είχε 3g σήμα και τελικά την έβγαλα σε καφετέριες με wifi. Αν όλοι πιάνουν καλά εκεί που θα είσαι, τότε δες για τιμές.

Δημοσ.

Παντως να αποφυγεις την wind...αμα ενδιαφερεσαι για σημα μιας και εχω περασει και απο τις τρεις η vodafone ειναι για μενα η καλυτερη η wind ειναι τραγικη....χωρις να θελω να δυσφημισω τιποτα...αυτη την στιγμη εχω wind καθως εχω πολυ καλη τιμη...

Δημοσ.

Σιγουρα παντα μετραει η περιοχη...απλως λεω οτι στην πλειοψηφεια των περιοχων που εχω παει ειχα σημα με vodafone.....ερωτηση παιζει ρολο για το σημα ποιο usb stick modem εχεις???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω τωρα cosmote καρτα και θελω να εχω για το καλοκαιρι (αρχικα μονο) συνδεση σε λαπτοπ

Συμφερει να το μετατρεψω σε καποια συνδεση μαζι με ιντερνετ ή να παρω χωριστα mobile internet?

Υπαρχουν καποιες προσφορες που δινουν μαζι netbook?

Δημοσ.

Φίλε εγώ θα σου πρότεινα(αποξη μου) να μην πάρεις μαζί με σύνδεση λάπτοπ γιατί δεν αξίζει σε βάζουν σε κάτι συμβόλαια να πληρώνεις 2 χρόνια 50Ε τον μήνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...