Προς το περιεχόμενο

Crypto PC TV RADIO W.O.S II

tonygreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα...

Πριν ένα χρόνο περίπου αγόρασα μία κάρτα τηλεόρασης:Crypto PC TV RADIO W.O.S II ....Πήγα τον υπολογιστή στην εταιρία από όπου πήρα την κάρτα και μου το φτιάξανε και δούλευε κανονικά...Τότε είχα Vista 32-bit, αλλά τους τελευταίους μήνες έχω κατεβάσει τα Windows 7 64-bit.Έχω κάνει εγκατάσταση τους drivers παρ' όλο που είναι για 34-bit και δουλεύει κανονικά η τηλεόραση...Ρύθμισα τα κανάλια δουλεύει η εικόνα αλλά δεν έχω ήχο...Έχω πάει στις επιλογές και έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν δουλεύει ο ήχος...

Μήπως ξέρει κανείς σας τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω...;

Δημοσ.

Δεν νομιζω.. Φανταζομαι οτι σου εδοσαν μαζι και ενα cd με το καταληλο προγραμμα για να βλεπεις tv... Ψαξε να βρεις καποιο παρομοιο, αν και δεν νομιζω να γινει κατι...

Δημοσ.

Το έφτιαξα να βγάζει ήχο(Δεν είχα συνδέσει το line out της κάρτας ήχου με το audio out της κάρτας τηλεόρασης) αλλά ο ήχος που βγάζει είναι υπερβολικά λίγος ακόμα και όταν έχω τέρμα ψηλά την ένταση των ηχείων...Μήπως ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ώστε να αυξηθεί η ένταση...;

Δημοσ.

Το έφτιαξα να βγάζει ήχο(Δεν είχα συνδέσει το line out της κάρτας ήχου με το audio out της κάρτας τηλεόρασης) αλλά ο ήχος που βγάζει είναι υπερβολικά λίγος ακόμα και όταν έχω τέρμα ψηλά την ένταση των ηχείων...Μήπως ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ώστε να αυξηθεί η ένταση...;

Σιγουρέψου οτι στα windows η ένταση το line out ειναι στο τέρμα και δές αν υπάρχει και αντίστοιχη ρύθμιση στο menu της κάρτας

Δημοσ.

Επειδή δεν πολυασχολούμαι με ήχους και τα σχετικά μπορείς να μου πεις που μπορώ να πάω για να βρω το καθένα....; :rolleyes:

Α ok το έφτιαξα απλά ήθελε να βάλω ένα τικ που δεν είχα βάλει...Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...