wertyo12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Για σας παιδια,εχω καπoια λεφτα στην ακρη και θα ηθελα να αγορασω ενα woofer αμαξου για να το συνδεσω στο pc,μια και εχω ηδη συνδεσει στο pc ενα πολυ καλο ηχοσυστιμα απο στερεοφωνικο σπιτιου...Σκεφτομαι να παρω εναν ενισχιτι αμαξιου αλλα δεν ξερω τι ακρυβος πρεπει να συνδεσω και που...(γενικα δεν ξερω παρα πολλα απο αυτα)... Μιπος θα μπορουσατε να μου πιτε τι πρεπει να κανω;
injen Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Για σας παιδια,εχω καπoια λεφτα στην ακρη και θα ηθελα να αγορασω ενα woofer αμαξου για να το συνδεσω στο pc,μια και εχω ηδη συνδεσει στο pc ενα πολυ καλο ηχοσυστιμα απο στερεοφωνικο σπιτιου...Σκεφτομαι να παρω εναν ενισχιτι αμαξιου αλλα δεν ξερω τι ακρυβος πρεπει να συνδεσω και που...(γενικα δεν ξερω παρα πολλα απο αυτα)... Μιπος θα μπορουσατε να μου πιτε τι πρεπει να κανω; Αμα ακουσεις τι τιμη εχει το τροφοδοτικο για τον ενισχυτη θα σου περασει αμεσως. Δεν συμφερει με τπτ Sent from my iPhone 4 using Insomnia
warewolf Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 εγω παλι δεν καταλαβα απο την διατυπωση τι εννοεις. εχεις ηδη συνδεσει στο pc σου ενα ηχοσυστημα απο στερεοφωνικο σπιτιου. Αν με αυτο εννοεις εναν ενισχυτη, ή καποιο μινι hifi κλπ, δεν καταλαβαινω γιατι θες να αγορασεις subwoofer αυτοκινητου. Αυτο που χρειαζεσαι, ειναι ενα ενεργο subwoofer (οπου περιεχει ενισχυτη για την οδηγηση του) Για ποιο λογο να αγορασεις ενα παθητικο subwoofer+ενισχυτη αυτοκινητου+καποιο τροφοδοτικο 12V ???? Mαλλον εχεις μπερδευτει λιγακι μην εχοντας την σχετικη εμπειρια. Προσπαθησε να μας πεις τι ακριβως εχεις στην κατοχη σου τωρα, και τι χρηση σκοπευεις να κανεις. (μουσικη, ταινιες κλπ) ωστε να σου προτεινουμε τι ακριβως πρεπει να αποκτησεις για να καλυψεις τα κενα σου.
wertyo12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Οχι εχω καποια εμπιρια απλα ι διατιποση μου δεν ηταν πολυ καλη... Εχω συνδεσει στο pc ενα στερεοφονικο το οποιο εχει υποδοχες για τα 2 του ηχια που ειναι απλα R και L δοπιφοροι... Επειδη εχω καποια εληψη μπασου σκεφτικα να συνδεσω ενα woofer αμαξιου στο pc μια και εχω ακουσει πος γινεται και ετσι σκεφτικα να το εφαρμοσω
stm00192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εγω θα έλεγα πριν σου απαντήσει ξαvά οποιοσδήποτε να διορθώσεις ορθογραφία σου και την έκφρασή σου διότι δεν βγαίνει κανένα απολύτως νόημα από αυτά που γράφεις!
wertyo12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εγω θα έλεγα πριν σου απαντήσει ξαvά οποιοσδήποτε να διορθώσεις ορθογραφία σου και την έκφρασή σου διότι δεν βγαίνει κανένα απολύτως νόημα από αυτά που γράφεις! εχεις καποιο δικιο...απλα εγς συνιθισει να γραφς με greeklish και δεν βορω...:\
stm00192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Να μπορέσεις.... πλέον υπάρχουν απειροι ορθογράφοι για τους browsers! Ελληνες είμαστε ... και η γλώσσα μας είναι τα ελληνικά και οχι τα greeklish!
wertyo12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Να μπορέσεις.... πλέον υπάρχουν απειροι ορθογράφοι για τους browsers! Ελληνες είμαστε ... και η γλώσσα μας είναι τα ελληνικά και οχι τα greeklish! Ενταξει τι να κανουμε τωρα...ετσι εχω μαθει :/
stm00192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το τι έχεις μάθει μεχρι το τι οριζουν οι κανονισμοι του φορουν απεχουν αρκετά .. οπότε κοίτα να το διορθώσεις!!! Φιλικά πάντα!
wertyo12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει...οχι τιποτα αλλο απλα εχουμε ξεφιγει
warewolf Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Πες μας αν το στερεοφωνικο που εχεις συνδεμενο εχει καποια εξοδο για subwoofer (sub/subwoofer out) Αν εχει,τοτε αγοραζεις ενα subwoofer ενεργο και τελειωσες. Αν παλι δεν εχει παλι γινεται η δουλεια σου και παλι. Προυπόθεση βεβαίως,είναι το ενεργό sub σου θα πρέπει να διαθέτει είσοδο υψηλής ισχύος(High Level input),οπου και θα συνδέσεις την έξοδο του ενισχυτή σου,ενώ τα ηχεία σου θα τα συνδέσεις είτε στην αντίστοιχη έξοδο του sub( που όμως θα τα ''κροσάρει'' αφαιρώντας τους τις πολύ χαμηλές συχνότητες),είτε στην Β έξοδο ηχείων του ενισχυτή σου (αν αυτες υπαρχουν) Οπως καταλαβαινεις η προσεγγιση σου για ενα subwoofer αυτοκινητου (παθητικο, χωρις ενισχυτη ενσωματωμενο) ειναι λαθος. Μιας και αυτο για να δουλεψει απαιτει και αγορα ενος εξωτερικου ενισχυτη, ή ακομα χειροτερα εναν ενισχυτη αυτοκινητου οπου θα χρειαστεις και την αγορα ενος τροφοδοτικου (και μετατροπη 220 V ΣΕ 12V) μιας και οι ενισχυτες αυτοκινητου λειτουργουν με ταση 12 V. Οπως καταλαβες λοιπον, η λυση σου ειναι η αγορα ενος ενεργου subwoofer (με εισοδο High Level Input αν το στερεοφωνικο που εχεις συνδεσει δεν εχει εξοδο subwoofer)
wertyo12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 λοιπον,ο ενισχυτης που εχω εχει υποδοχη μονο για τα 2 του ηχια,επομενος ηθελα να συνδεσω ενα αρκετα δυνατο woofer με τον υπολογιστη με καποιο διαφορετικο ενισχυτη και με την πιο συμφερουσα καταστευη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.