george21gs Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καλησπέρα ,μόλις αγόρασα μια καινούργια μητρική πλακέτα και έναν επεξεργαστή (amd 955) και είχα διαβάσει ότι για να συνδέσω τον επεξεργαστή με την ψήκτρα του θα έπρεπε να περάσω ένα λεπτό στρώμα θερμοαγώγιμης πάστας ,όμως η ψήκτρα έχει πάνω της ένα μικρό στρώμα …οπότε το βγάζω και βάζω αγορασμένη παστά η κάνω την ένωση με αυτή που έχει πάνω της η ψήκτρα??? ευχαριστω .
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εαν εχεις αγορασμενη παστα,βγαλε αυτη της ψυχτρας και βαλε την δικη σου.εαν οχι,απλα βαλε την ψυχτρα ετσι οπως ειναι,σιγα τις διαφορες που θα εβλεπες με την original ψυχτρα ετσι και αλλιως.θα κανεις Overclocking?
driftingcris Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καλο θα ηταν να βαλεις την καινουρια αφου καθαρισεις την παλια
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Επισης καλο θα ηταν να δουλευε με 1.00 ρευμα ο επεξεργαστης.ααα ρε χρηστακι.αχ....
george21gs Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 δεν σκοπεύω να κάνω overcloak, και δεν έχω είδη αγορασμένη παστα οπότε θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην αγορασμένη με αυτή που έχει πάνω η ψήκτρα
driftingcris Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τι ρε Θανο??? Τι ειπα παλι... :( Edit: Πες εσυ Θανο γιατι παλι μαμακια θα πω αν ειναι ετσι...
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τιποτα χρησταρα τιποτα.χαχαχα. George21gs το καλο θα ηταν να ειχες παρει καποια ψυχτρα μαζι με τον επεξεργαστη και ας μην κανεις Overclock.πιο πολυ για τον θορυβο αλλα οκ εσενα μπορει να μην σε ενοχλει. τωρα αφου δεν εχεις την παστα αγορασμενη,βαλε την ετσι οπως εχει ερθει με την παστα του εργοστασιου και εισαι οκ.και στο μελλον παιρνεις μια ψυχτρουλα μαζι με μια παστα και αρχιζεις το ανεβασμα
rafail1994 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Βαλε την ψήκτρα έτσι όπως είναι μην την βγάζεις την παστά και εγώ έτσι το έχω ακόμη .Η παστά που βάζει η amd επάνω στης ψήκτρες είναι αρκετά καλές
driftingcris Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Οχι ρε Θανο απλα δεν το καταλαβα... Αν ειχε αγορασμενη παστα καλης ποιοτητας δεν θα ηταν καλο να την εβαζε??? Μα καλα, ολοι ειδατε την ηλικια μου και με πηρατε στο ψηλο???
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Οχι ρε Θανο απλα δεν το καταλαβα... Αν ειχε αγορασμενη παστα καλης ποιοτητας δεν θα ηταν καλο να την εβαζε??? Μα καλα, ολοι ειδατε την ηλικια μου και με πηρατε στο ψηλο??? Χαχαχα καλη επιτυχια ρε συ με τις πανελληνιες. Ναι θα αξιζε να την βαλει αλλα αμα την ειχε αγορασμενη. Αν και οπως λεει ο raf ειναι καλη και η παστα που εχει επανω οποτε.....ενταξει σιγα τις διαφορες. Απο την στιγμη που δεν εχει ομως ας μην μπει στον κοπο να παρει παστα μονο για την original ψυχτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.