lambroukos13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 καλησπερα σας,θα ηθελα να με βοηθησετε αν γνωριζετε για να υπολογισω τις καθαρες αποδοχες,μιλησα με εναν εργοδοτη και μου ανεφερε μισθο 650-720 ευρω μεικτα για υπαλληλος γραφειου, τι ποσο ειναι οι κρατησεις,ωστε να βγαλω τα καθαρα?να αναφερω επισης οτι ειμαι αποφοιτος αει με μεταπτυχιακο...
lambroukos13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 σε ποια απο τις περιπτωσεις? με 650 η 720 μικτα? πως το υπολογισες?
black_widow Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Για 8ωρο μιλάμε ; Σύμφωνα με την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ο κατώτατος μισθός είναι 740 μεικτά , βγάζεις χοντρικά το 16 % που είναι για τις κρατήσεις ΙΚΑ και πας στα 620 καθαρά. Το 650 είναι κάτω και από το βασικό της συλλογικής , δεν μπορεί να ισχύει αυτό. Είσαι κάτω των 25 και με λιγότερα από 150 ένσημα μήπως και πληρώνεσαι λιγότερα ; Αρμόδια να σου απαντήσει για το τι μισθό δικαιούσαι είναι η Επιθεώρηση Εργασίας. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες , αναλόγως επαγγελματικού κλάδου και θέσης διαφέρουν οι συμβάσεις και οι μισθοί και τα τυχόν επιδόματα . Υπάρχει και ένα topic εδώ σχετικά με το βασικό μισθό και τα έχουμε ξαναπεί αυτά .
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 650 ευρω με πτυχιο ΑΕΙ? :/ αμα εισαι κατω απο 25 yes and welcome to Greece
lambroukos13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 πλεον οτι θελει δινει ο καθενας, 27 ειμαι αλλα χωρις ενσημα γιατι ειναι η πρωτη μου δουλεια...και περα απο πτυχιο-μαστερ εχω και 2 πιστοποιησεις πανω στο κλαδο μου (τηλεπικοινωνιες)....θα αρκεστω σε αυτα τα λιγα για αρχη τι να κανω...δεν βρισκεις ουτε για πλακα δουλεια σημερα,ειδικα στο αντικειμενο σου...
greekparot Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 πλεον οτι θελει δινει ο καθενας, 27 ειμαι αλλα χωρις ενσημα γιατι ειναι η πρωτη μου δουλεια...και περα απο πτυχιο-μαστερ εχω και 2 πιστοποιησεις πανω στο κλαδο μου (τηλεπικοινωνιες)....θα αρκεστω σε αυτα τα λιγα για αρχη τι να κανω...δεν βρισκεις ουτε για πλακα δουλεια σημερα,ειδικα στο αντικειμενο σου... Και πολυ καλα θα κανείς.
wolf 21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια θελω κ εγω να ρωτησω κατι...μιλησα με εναν εργοδοτη! και μου ειπε οτι ο μισθος μου θα ειναι στα 800 ευρω μεικτα..η ειδικοτητα ειναι οδηγος με δυπλωμα Γ κατηγοριας.ποσεσ θα ειναι οι κρατησεις??ρωτησα αλλα ο ιδιος δεν γνωριζει... Ευχαριστω εκ των προτερων
black_widow Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια θελω κ εγω να ρωτησω κατι...μιλησα με εναν εργοδοτη! και μου ειπε οτι ο μισθος μου θα ειναι στα 800 ευρω μεικτα..η ειδικοτητα ειναι οδηγος με δυπλωμα Γ κατηγοριας.ποσεσ θα ειναι οι κρατησεις??ρωτησα αλλα ο ιδιος δεν γνωριζει... Ευχαριστω εκ των προτερων Πρέπει να ρωτήσεις το λογιστή του ( ή κάποιο δικό σου λογιστή ) , το ποσό των ασφαλιστικών εισφορών διαφοροποιείται ανάλογα με την ειδικότητα και υπάρχει ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών που υπολογίζεται πάνω στο ποσό αφού αφαιρεθούν οι ασφαλιστικές εισφορές ( που μέχρι κάποιο ποσό θεωρητικά επιστρέφεται με την εκκαθάριση της δήλωσης )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα