Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψιλοβαρετό φίλερ.Έχουν βάλει λίγα εφέ πάντως στα επεισόδια και γίνονται λίγο πιο θεαματικά.Αν δεν δείξει main story το άλλο Σάββατο σοβαρά θα έχω ξεχάσει τελείως τι γίνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

16 Μαρτη το 16ο? :confused:

στο imdb λέει για 9 Μαρτίου, αλλά και πάλι λογικό δεν είναι? 8 ακόμα επεισόδια με season μέχρι τα τέλη Μαίου, πως θα τους φτάσουν μέχρι το τέλος αν δεν πηδάνε βδομάδες?

Δημοσ.

Ξεκινησε σαν μια σειρα σαν ολες τις αλλες. Στις σεζον 3-4-5 εκτοξευτηκε σε επιπεδα που θα ζηλευαν πολλες αλλες σειρες αλλα του επεσε μαλλον βαρυ. Πλεον νομιζω οτι χανει το ενδιαφερον του και ειδικα το τελευταιο επεισοδιο, μου φανηκε μεγαλο πισωγυρισμα. Περιμενα ο

δαιμονας να πει δυο λογια για Κραουλι και συμμαχια εναντια στους Λεβ, ετσι για να θυμηθουμε οτι υπαρχει και μια μυθλογια

αλλα τζιφος.

Δημοσ.

Μην τυχόν και σκοτώσουν τους Λεβιάθαν σε ένα επεισόδιο και μετά μας το γυρίσει σαν main story ότι είναι ο Λούσιφερ στο κεφάλι του Σαμ όπως έγινε πέρυσι με την Έυα.

Δημοσ.

στο imdb λέει για 9 Μαρτίου, αλλά και πάλι λογικό δεν είναι? 8 ακόμα επεισόδια με season μέχρι τα τέλη Μαίου, πως θα τους φτάσουν μέχρι το τέλος αν δεν πηδάνε βδομάδες?

κ εγω για 9 ήξερα αλλα ειδα ενα 16/3 σ'ενα blog! πφφφφφφ αν ειναι ετσι,εχουμε 25 μερες ακόμη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...