panos9553 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγακι....τελικα αυτη θα ειναι η τελευταια season ή θα βγει και 8η?
Spiros83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Είχε την τύπισα που έμοιαζε με τον χαρακτήρα του Ring,σκοτωνόταν μόνο με κατάνα και την έβλεπες μόνο μεθυσμένος!!!Φυσικά και ήταν καλό!!!Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν μερικά επεισόδια κηνυγούσαν clown!!! Το θέμα ομως είναι οτι θέλουμε main story!!! Fixed...
Spiros83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αρκετά απογοητευτικό το τελευταίο επεισόδιο... 19ο επεισόδιο της σαιζόν και καμία εξέλιξη στο main story. Αναρωτιέμαι αν έχουν σκοπό ένα τόσο αδύναμο σενάριο να το τραβήξουν και στην επόμενη χρονιά.
nikos21aek Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εμένα μου άρεσε σαν επεισόδιο* αλλά για 19ο επεισόδιο όντως ήταν απογοητευτικό. Θα ήταν καλύτερο αυτό το επεισόδιο αν ήταν στη μέση της σεζόν. Ελπίζω να μην το συνεχίσουν μέχρι να σταματήσει να το βλέπει και ο τελευταίος. Έτσι όπως το πάνε δηλαδή βγάζουν παρομοίως άλλες 5 σεζόν. * επειδή είχαμε την επιστροφή του Μπόμπι.
Porg Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εγώ έχω μείνει στο 15ό, το βλέπω σχεδόν με το ζόρι πλέον "μήπως και" το φτιάξουν στη συνέχεια για το φινάλε
Doc1355 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Πιστεύω ότι έχει γίνει ιδιαίτερα βαρετό,κάτι πρέπει να γίνει με την σειρά!
Japan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=saqNOk8Hjsg Στο επόμενο παίζει η Felicia Day!!!
Salvation Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 7η σεζόν στο Star. Σχετικά με αυτο, πώς πήρε το Star τοσο γρήγορα τη σέζον; Γιατί μια φορά θυμάμαι το εν λογω κανάλι έδειχνε μια ταινία και στο τέλος η ομάδα του υποτιτλισμου έβαλε το όνομα της. Λέω εγώ τώρα, υποθέσεις κάνω...
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Kαι γω εμεινα μλκας χθες Δεν πρεπει να το εχει ξανακανει το Σταρ, να ειναι Up to date με την τρεχουσα σεζον Ισως εχει πολυ καλα νουμερα (γιατι εχω πετυχει 2 αφιερωματα τελευταια στον Ackles και τον Padalecki στα κουτσομπολιστικα του, αρα την προμοταρουν την σειρα οποτε υποθετω την βλεπει κοσμος)
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 7η σεζόν στο Star. μναι εκανα ζαπινγκ και πετυχα λεβαιθαν και λεω "ας μπω να ρωτησω"
nikos21aek Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=saqNOk8Hjsg Στο επόμενο παίζει η Felicia Day!!! Εντάξει μάλλον πάει η δουλειά και για 8η και για 9η και για 10η σεζόν στο ίδιο στύλ με ένα χαλαρό main story και πολλά αυτοτελή επεισόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα