Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 408
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είχε την τύπισα που

έμοιαζε με τον χαρακτήρα του Ring,σκοτωνόταν μόνο με κατάνα και την έβλεπες μόνο μεθυσμένος!!!Φυσικά και ήταν καλό!!!Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν μερικά επεισόδια κηνυγούσαν clown!!!

Το θέμα ομως είναι οτι θέλουμε main story!!!

Fixed... :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρκετά απογοητευτικό το τελευταίο επεισόδιο...

19ο επεισόδιο της σαιζόν και καμία εξέλιξη στο main story. Αναρωτιέμαι αν έχουν σκοπό ένα τόσο αδύναμο σενάριο να το τραβήξουν και στην επόμενη χρονιά. :-(

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε σαν επεισόδιο* αλλά για 19ο επεισόδιο όντως ήταν απογοητευτικό. Θα ήταν καλύτερο αυτό το επεισόδιο αν ήταν στη μέση της σεζόν. Ελπίζω να μην το συνεχίσουν μέχρι να σταματήσει να το βλέπει και ο τελευταίος. Έτσι όπως το πάνε δηλαδή βγάζουν παρομοίως άλλες 5 σεζόν.

*

επειδή είχαμε την επιστροφή του Μπόμπι.

Δημοσ.

Εγώ έχω μείνει στο 15ό, το βλέπω σχεδόν με το ζόρι πλέον "μήπως και" το φτιάξουν στη συνέχεια για το φινάλε

Δημοσ.

7η σεζόν στο Star.

Σχετικά με αυτο, πώς πήρε το Star τοσο γρήγορα τη σέζον; Γιατί μια φορά θυμάμαι το εν λογω κανάλι έδειχνε μια ταινία και στο τέλος η ομάδα του υποτιτλισμου έβαλε το όνομα της. Λέω εγώ τώρα, υποθέσεις κάνω...

Δημοσ.

Kαι γω εμεινα μλκας χθες

Δεν πρεπει να το εχει ξανακανει το Σταρ, να ειναι Up to date με την τρεχουσα σεζον

Ισως εχει πολυ καλα νουμερα (γιατι εχω πετυχει 2 αφιερωματα τελευταια στον Ackles και τον Padalecki στα κουτσομπολιστικα του, αρα την προμοταρουν την σειρα οποτε υποθετω την βλεπει κοσμος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...