Προς το περιεχόμενο

Case ερωτησεις

PP1969

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα case και εχω τις εξης ερωτησεις

1) Στο πλαινο καπακι υπαρχει αυτη η... φυσουνα που υποτιθεται οτι ειναι για τον εξαερισμο του επεξεργαστη, αν δε κανω λαθος. Ειναι πραγματικα απαραιτητη ή να τη βγαλω και να τη πεταξω?

2) Yπαρχει ενα καλωδιακι για τις μπροστινες οπες μικροφωνου και ακουστικων. Ειναι ενα βυσμα με την ενδειξη ΗD AUDIO και ως διακλαδωση σε αυτο υπαρχει αλλο ενα βυσμα με ενδειξη AC'97. Ποιο απ τα δυο συνδεω στη mobo? ή μηπως και τα δυο?

3) Aνεμιστηρες δεν υπαρχουν, υπαρχει ομως θεση για εναν 90ρη στη ραχη. Με δεδομενο λοιπον οτι δε θα υπαρξει εσωτερικος ανεμιστηρας στους δισκους μπροστα ωστε να δημιουργειται ρευμα, ειναι χρησιμο να βαλω ανεμιστηρα στη ραχη? θα κανει τιποτα?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Βοηθαει στο να "ρουφαει" αερα το φουρφουρ του επεξεργαστη...Προτινω να τα κρατησεις

2) Εγω δεν εχω ιδεα, εμενα εχει μονο το HD_AUDIO που το εχω πανω στην μητρικη

3) Εμενα το case μου δεν περνει ανεμιστηρες και σου λεω να βαλεις... Εχω ψυλες θερμοκρασιες μονο και μονο για αυτο.. Καλητερα θα ηταν να εβαζες και αλλο ενα για να κανει ρευμα οπως ειπες...

Δημοσ.

1) Τι εννοεις "ρουφαει αερα"?

2) ΑC'97 ξερω οτι ειναι η OnBoard καρτα, το HD AUDIO τι ειναι?

Χρειαζεται και καμμια ρυθμιση στο λογισμικο? Γιατι συνδεσα αλλα δεν ακουω τιποτα...

3) Οπως ειπα δεν εχει θεση για να βαλω για ρευμα, αλλα ενας μονος ανεμιστηρας στη ραχη θα βοηθουσε? Ο αερας προς τα εξω ε?

Δημοσ.

Πηρα ενα case και εχω τις εξης ερωτησεις

1) Στο πλαινο καπακι υπαρχει αυτη η... φυσουνα που υποτιθεται οτι ειναι για τον εξαερισμο του επεξεργαστη, αν δε κανω λαθος. Ειναι πραγματικα απαραιτητη ή να τη βγαλω και να τη πεταξω?

2) Yπαρχει ενα καλωδιακι για τις μπροστινες οπες μικροφωνου και ακουστικων. Ειναι ενα βυσμα με την ενδειξη ΗD AUDIO και ως διακλαδωση σε αυτο υπαρχει αλλο ενα βυσμα με ενδειξη AC'97. Ποιο απ τα δυο συνδεω στη mobo? ή μηπως και τα δυο?

3) Aνεμιστηρες δεν υπαρχουν, υπαρχει ομως θεση για εναν 90ρη στη ραχη. Με δεδομενο λοιπον οτι δε θα υπαρξει εσωτερικος ανεμιστηρας στους δισκους μπροστα ωστε να δημιουργειται ρευμα, ειναι χρησιμο να βαλω ανεμιστηρα στη ραχη? θα κανει τιποτα?

1) Αν έχεις την μαμά ψύκτρα άστο όπως είναι βοηθάει λίγο, αν έχεις custom ψύξη βγάλτο!

2) Αν είναι καινούργια μητρική τότε θέλει μονο το HD audio, αν είναι παλιά μπορεί και να θέλει το AC 97 κοιτα το manual της μτρικής σου ή πες μας ποια μητρική έχεις!

3) Καλό είναι να βάλεις και μπροστά για να έχεις σωστή ψύξη... το πίσω πάντως να το βάλεις όπως και δήποτε διότι κάτι πρέπει να βγάζει το ζεστό αέρα από μέσα από το κουτί για να μην βράσουν τα πάντα εκεί μεσα!

Δημοσ.

1)Για να τραβάει αέρα ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή κατευθείαν απ'έξω και όχι μέσα απ'το κουτί

2)Το hd audio να συνδέσεις στην mobo

3)Μπροστά πέρνει ανεμιστήρα?

Δημοσ.

1) Αν έχεις την μαμά ψύκτρα άστο όπως είναι βοηθάει λίγο, αν έχεις custom ψύξη βγάλτο!

2) Αν είναι καινούργια μητρική τότε θέλει μονο το HD audio, αν είναι παλιά μπορεί και να θέλει το AC 97 κοιτα το manual της μτρικής σου ή πες μας ποια μητρική έχεις!

3) Καλό είναι να βάλεις και μπροστά για να έχεις σωστή ψύξη... το πίσω πάντως να το βάλεις όπως και δήποτε διότι κάτι πρέπει να βγάζει το ζεστό αέρα από μέσα από το κουτί για να μην βράσουν τα πάντα εκεί μεσα!

1) Αν ειχα custom εξυπακουεται οτι δεν θα χωρουσε. Αλλα οι θερμ/σιες ειναι χαμηλες, ουτε games σοβαρα θα παιζονται. Σε τι εξυπηρετει ομως αυτη η φυσουνα δεν εχω καταλαβει.

2) Αν εχω χωριστη pci καρτα ηχου?

3) Μα πως θα βρασουν, και η cpu και το psu και η vga εχουν το δικο τους ανεμιστηρα. Ενας μονος αν/ρας στη ραχη ποσους βαθμους οC εξοικονομει?

Δημοσ.

1) Αν δεν εχει αερα να ρουφιξει πως θα τον πεταξει πανω στην ψυκτρα???

2) Αν κανεις την ρυθμιση απο το προγραμμα της realtecκ πρεπει να βαλεις την ρυθμιση ακουστικα

3)Ναι, να τον πεταει εξω απο το κουτι...

edit:αργισε να ερθει το μηνιμα γιατι ειχα προβληματα με τον Internet

Δημοσ.

Ναι αλλα γραφε και το quote για να ξερω που παει τι.

1) Σε ολα τα cases που δεν υπαρχει φυσουνα που βρισκεται ο αερας?

2) Απο που αλλου θα μπορουσα να κανω τη ρυθμιση? Τι εστι hd audio?

Δημοσ.

1) Αν ειχα custom εξυπακουεται οτι δεν θα χωρουσε. Αλλα οι θερμ/σιες ειναι χαμηλες, ουτε games σοβαρα θα παιζονται. Σε τι εξυπηρετει ομως αυτη η φυσουνα δεν εχω καταλαβει.

2) Αν εχω χωριστη pci καρτα ηχου?

3) Μα πως θα βρασουν, και η cpu και το psu και η vga εχουν το δικο τους ανεμιστηρα. Ενας μονος αν/ρας στη ραχη ποσους βαθμους οC εξοικονομει?

1) Απλά φέρνει τον αέρα λίγο πιο άμμεσα στον επεξεργαστή και θεωρητικά κερδίζεις 1 - 2 βαθμους.

2) Ποιά κάρτα έχεις?? Παλι ένα απο τα δύο πρέπει να συνδεθεί στην καρτα τοτε!!! το ποιοι πρέπει να το δεις στο manual της!

3) Θα βράσουν διοτι ο ζεστός αέρας από αυτά τα ανεμηστήρια θα εγκλωβίζεται μέσα στο κουτί!! Πρέπει οποσδήποτε να έχεις και ένα στο κουτί να βγάζει!

Δημοσ.

1) Απλα περνει αερα απο το κουτι.. Πραμα κακο για τις θερμοκρασιες σου

2) HD_AUDIO ειναι για τα ακουστικα και το μικροφωνο μπροστα στο case

Δημοσ.

Ειπε ο stm00192...^^^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...