Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ελληνικός λαός δεν είναι μόνο όσοι είναι 50-60 και έκαναν κάποτε τις επιλογές τους.

Και τι σημασια εχει ? Καποιο ''αμαρτωλο'' θα ειχαν στην οικογενεια :lol:

Ελπιζω οι ''κριτες'' να μην ειναι μαιευτηρες.Τους φανταζομαι να κοιτανε τα νεογνα με αποδοκιμασια, και να λενε απο μεσα τους..ειδατε που μας φερατε ? :lol:

Συλλογικοτητα στις ευθυνες.Οχι αστεια !

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί βέβαια να εννοεί και τότε που αποφάσισε να κηρύξει ανεξαρτησία η Ελλάδα. Καλά δεν ήμασταν επί Τουρκοκρατίας? :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορεί βέβαια να εννοεί και τότε που αποφάσισε να κηρύξει ανεξαρτησία η Ελλάδα. Καλά δεν ήμασταν επί Τουρκοκρατίας? :rolleyes:

Και κακως που επαναστησαν.Τοσα χρονια δηλαδη γιατι δεν το ειχαν κανει ? :lol:

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

Οχι και τοσο παλια.. :P :P

Οι λογικα σκεπτομενοι εχουν καταλαβει.

Εκτος αν νομιζετε , οτι στις πλατειες κανετε επανασταση.. :lol: :lol:

Δημοσ.

Εκτος αν νομιζετε , οτι στις πλατειες κανετε επανασταση.. :lol: :lol:

Ενα βημα προς την αυτογνωσια.Ετσι δεν λετε μερικοι ? Οτι η επανασταση πρεπει να ξεκινησει απο μεσα μας ? :lol:

Και αυτο σας πειραζει τωρα ? :lol:

Δημοσ.

Αυτό το μοιρολατρικό: "Καλά να πάθετε γιατί ξέρατε ότι είναι ψεύτες" μου θυμίζει σκηνικό με κερατωμένο άντρα που του λέει η μάνα του, "καλά να πάθεις που έμπλεξες με τη σκρόφα"

δεν εχει και αδικο

γιατι:

δεν ειδε τι ητανε

ητανε αχρηστος και δεν την εδινε αυτο που ηθελε

την εσπρωξε προς αυτην την κατευθυνση

ητανε μαμακιας

και

παντρευτηκε

μεγα σφαλμα

ιν αδερ νιουζ

crash test

σημερα

με την βροχη

Δημοσ.

ιν αδερ νιουζ

crash test

σημερα

με την βροχη

Έβγαλε ήλιο. Ίσα, ίσα που δεν μπόρεσε ο κόσμος να πάει για μπάνιο. ;)

Δημοσ.

Μεγαλύτερη πλάκα έχει να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από τα σουβλάκια και τα λέιζερ, όταν δεν ξέρεις καν τι γίνεται στο Σύνταγμα, αλλά παρακολουθείς από την τηλεόραση σου αραχτός στον καναπέ σου.

Άσε με εμένα. Εγώ είμαι αραχτός καναπεδάκιας που δεν νιώθω. Για εσάς λέω.

Θα περιμένω λοιπόν να μου απαντήσεις γιατί δεν θα γίνονται συγκεντρώσεις τότε. Όλο και κάτι poetic θα βρεις.

υ.γ. Εκτός κι αν είσαι στο εξοχικό σου που δεν έχεις σύνδεση ιντερνετ :lol:

Δημοσ.

Άσε με εμένα. Εγώ είμαι αραχτός καναπεδάκιας που δεν νιώθω. Για εσάς λέω.

Θα περιμένω λοιπόν να μου απαντήσεις γιατί δεν θα γίνονται συγκεντρώσεις τότε. Όλο και κάτι poetic θα βρεις.

υ.γ. Εκτός κι αν είσαι στο εξοχικό σου που δεν έχεις σύνδεση ιντερνετ :lol:

Έχω 3g στο κινητό και 1,5 gb το μήνα, μην μου αγχώνεσαι. :lol:

Δημοσ.

Προσωπικά, όταν δεν έχω αντιπροτάσεις και λύσεις για το πώς θα λυθεί το οικονομικοκοινωνικοπολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας, προτιμώ να διαβάζω απόψεις άλλων και να συντάσσομαι ή να αντιτάσσομαι αναλόγως, αλλά πάντα με επιχειρήματα.

Αμεσοδημοκρατία στα πρότυπα της Ελβετίας. Η πρόταση των "Αγανακτισμένων";

Δημοσ.

Αμεσοδημοκρατία στα πρότυπα της Ελβετίας. Η πρόταση των "Αγανακτισμένων";

Θάνατος στα λαμόγια. :rolleyes:

Αμεσοδημοκρατία έχει η Ελβετία? :confused:

Δημοσ.

Και για όσους χλευάζετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της συνέλευσης, ακόμα κι αν κάποια από τα αιτήματα είναι από άλλο πλανήτη, guess what.

Την ίδια διαδικασία ακολουθούν οι Ισλανδοί με κάθε επισημότητα για την αναμόρφωση του πολιτικού τους συστήματος.

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=el&u=http://stjornlagarad.is/

Απαντώ

Αυτή είναι η πρόταση των Αγανακτισμένων; Αυτό είναι γενική απαίτηση. Κάτι πιο ουσιαστικό;

http://en.wikipedia.org/wiki/Voting_in_Switzerland

http://en.wikipedia.org/wiki/Directorial_system

Ωραίο το ελβετικό μοντέλο δημοκρατίας (το οποίο βέβαια χρηματοδοτείται από εκατομμύρια ευρώ αδιαφάνειας), αλλά περιμένεις, γράφοντας το στο insomnia να το λάβει κάποιος υπ'όψιν του?

Να λοιπόν ένα βασικό αίτημα των "Αγανακτισμένων": Ακούστε μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...