Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν είναι δυνατόν. Μπλογκ με τίτλο "hellas-orthodoxy", με σήμα την ελληνική σημαία, τον δικέφαλο αετό και το δεκαεξάκτινο αστέρι, αναλύει πώς και γιατί η επανάσταση δεν ξεκίνησε καλά! τρομερό!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν είναι δυνατόν. Μπλογκ με τίτλο "hellas-orthodoxy", με σήμα την ελληνική σημαία, τον δικέφαλο αετό και το δεκαεξάκτινο αστέρι, αναλύει πώς και γιατί η επανάσταση δεν ξεκίνησε καλά! τρομερό!

Αν και βρίσκω εξαιρετικά γραφικό το συγκεκριμένο μπλόγκ, το συγκεκριμένο άρθρο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Δημοσ.

Ωραία.

Δεν υπάρχει σαφής πρόταση και θέση, άρα δεν κατεβαίνω.

Δεν υπάρχουν μικρόφωνα να μιλάνε οι φωτισμένοι και άρα δεν κατεβαίνω.

Δεν είμαι κανένα πρόβατο εγώ να με χειραγωγεί ένα facebook. Δεν είμαι θύμα της μόδας.

Εγώ σκέφτομαι. Και αν δεν σκέφτομαι εγώ θέλω τουλάχιστον ένα καταξιωμένο πανεπιστημιακό να έρθει να δώσει ένα κύρος στη συνάθροιση.

Ένα έχω να πω: Όταν το υπερφίαλο Εγώ μας απαξιώνει συλλήβδην κάθε μαζική εκδήλωση, μόνο βάση της μαζικότητας, ίσως είναι ώρα για λίγη αυτοκριτική.

Δεν υπάρχουν αιτήματα. Ε, ναι, δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν θα άρχιζε το fragmentation. Τα είπαν και άλλοι πιο πάνω.

Τα πράγματα είναι απλά. Πάμε για τα βράχια. Ξυπνήστε εσείς με το πηδάλιο στα χέρια. Αυτό λέει το event.

Κάποιες φορές, απλά αντιδράς δίχως λόγο. Και πρέπει να αντιδράσεις.

Όποιος έχει συγκεκριμένη πρόταση ας την καταθέσει εδώ.

Δημοσ.

Εσύ που είσαι επαναστάτης και κατέβηκες να μας απαλλάξεις απο τον προδότη-ανθέλληνα ΓΑΠ έχεις να εναλλακτική πρόταση; Ωραία να τα πάρουν πίσω τα μέτρα όλα και μετά τί; Να κηρύξουμε στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή; Και θα αγοράζεις 1 στυλό 1.000.000 δρχ; Ξέρεις τι συνεπάγεται η πτώχευση; Έγώ όχι. Εσύ προφανώς για να κάνεις επανάσταση θα γνωρίζεις πολύ καλά τι θα συμβεί στη περίπτωση πτώχευσης ετσι δεν είναι;

Έτσι έτσι ταμπελάκια.Κλασικό παράδειγμα.Πάμε τώρα να κάνουμε μια πορεία να διώξουμε τον Τζίγκερ,να μείνει ο Ηρα στην superleague ή να ανεβει ο Οφη στα σαλόνια της πρώτης εθνικής

Εγω τι ακριβώς θέλω?Θέλω λογικές κινήσεις.Η αύξηση του Φπα απο 13% σε 23% δεν είναι λογική κίνηση όταν η αγορά έχει στερέψει και τα λουκέτα αυξάνονται με εκθετικό ρυθμο.Δεν γίνεται να προσδοκάς έσοδα ως κράτος με επιβολή νεου φπα.Ήδη η αγορά φυτοζωεί,χρήμα δεν κινείται στην αγορά και σκέφτεσαι μέτρα που αντι να αυξήσουν την κίνηση την ρίχνουν στα τάρταρα.Έσοδα μπορεις να έχεις με δύο τρόπους.Ειτε με πωλήσεις ενος αγαθού στην τιμη των 100€ είτε με πωλήσεις πέντε αγαθών στην τιμή των 20€.Το σίγουρο πάντως είναι πως η δεύτερη περίπτωση δίνει δουλειά σε 5 ανθρώπους ενω η πρώτη περίπτωση σε έναν(οι άλλοι 4 ας κόψουν το κεφάλι τους).

Αν μου θέσεις ως επιχείρημα τραβα μια βόλτα στις καφετεριες να δεις τι γίνεται μπορω να σου θέσω ως επιχείρημα τράβα μια βόλτα σε υποκαταστημα της Δεη να δεις τι γίνεται απο ουρες πολιτων με ληξιπρόθεσμες οφειλές και διακανονισμούς.

Δημοσ.

Καλά θα δούμε σήμερα πόσοι αγανακτισμένοι-πεινασμένοι θα κατέβουν σήμερα με τη βροχή. Γιατί λογικά ο πεινασμένος δεν καταλαβαίνει απο βροχή. Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι οι μισοί απο αυτούς είχαν Smartphones γιατί γινότας της κακομοίρας απο τα updates στο FB εκείνη την ώρα. Ε ρε πεινασμένοι με iPhone και iPad.

Δημοσ.

Καλά θα δούμε σήμερα πόσοι αγανακτισμένοι-πεινασμένοι θα κατέβουν σήμερα με τη βροχή. Γιατί λογικά ο πεινασμένος δεν καταλαβαίνει απο βροχή. Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι οι μισοί απο αυτούς είχαν Smartphones γιατί γινότας της κακομοίρας απο τα updates στο FB εκείνη την ώρα. Ε ρε πεινασμένοι με iPhone και iPad.

Οκ,αν με την βροχη δηλ μαζευτουν εκει 5 νοματαιοι(!!) και οχι 15000 ....εσυ θα αισθανθεις ικανοποιημενος για ποιο ακριβως πραγμα?

Δημοσ.

....και το ότι ξεκίνησε απο το Facebook εμένα με χαροποίήσε διότι έδειξε την μεγάλη δύναμη και ανάπτυξη που έχουνε τα social media και το Ιντερνετ, σε μια Web 2.0 εποχή.

Αλλά....όλα όσα είπα παραπάνω.......

Δημοσ.

Έτσι έτσι ταμπελάκια.Κλασικό παράδειγμα.Πάμε τώρα να κάνουμε μια πορεία να διώξουμε τον Τζίγκερ,να μείνει ο Ηρα στην superleague ή να ανεβει ο Οφη στα σαλόνια της πρώτης εθνικής

Εγω τι ακριβώς θέλω?Θέλω λογικές κινήσεις.Η αύξηση του Φπα απο 13% σε 23% δεν είναι λογική κίνηση όταν η αγορά έχει στερέψει και τα λουκέτα αυξάνονται με εκθετικό ρυθμο.Δεν γίνεται να προσδοκάς έσοδα ως κράτος με επιβολή νεου φπα.Ήδη η αγορά φυτοζωεί,χρήμα δεν κινείται στην αγορά και σκέφτεσαι μέτρα που αντι να αυξήσουν την κίνηση την ρίχνουν στα τάρταρα.Έσοδα μπορεις να έχεις με δύο τρόπους.Ειτε με πωλήσεις ενος αγαθού στην τιμη των 100€ είτε με πωλήσεις πέντε αγαθών στην τιμή των 20€.Το σίγουρο πάντως είναι πως η δεύτερη περίπτωση δίνει δουλειά σε 5 ανθρώπους ενω η πρώτη περίπτωση σε έναν(οι άλλοι 4 ας κόψουν το κεφάλι τους).

Δεν έχεις καταλάβει ποια είναι η παρούσα κατάσταση. Οι δανειστές σου ΑΠΑΙΤΟΥΝ να λάβεις αυτά τα μέτρα. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα πάρεις την 5η δόση και θα κηρύξεις αναγκαστική στάση πληρωμών. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες. Ναι ΟΚ θα μπορούσαμε να χρηματοδοτήσουμε την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων, την ανάπτυξη καινοτομίες, την διευκόλυνση και προσέλκυση νέων επενδύσεων. Όλα αυτά όμως είναι μακροπρόθεσμοι στόχοι.

Η Τρόικα ζητά ΧΘΕΣ να ανεβάσεις ΦΠΑ στο 23% και να πουλήσεις τις ΔΕΚΟ. Αλλιώς πτωχεύεις. Οι περικοπές είναι δυστυχώς τα μόνα μέτρα τα οποία μπορούν να έχουν κάπως προβλέψιμο αποτέλεσμα.

Το να πάρεις δάνεια με το κιλό για να χρηματοδοτήσεις την ανάπτυξη (όπως έκανε ο Ανδρέας) εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο...και απ΄οτι είδες την 10ετία του 80 αυτή η πολιτική απέτυχε.

Δημοσ.

Εσύ που είσαι επαναστάτης και κατέβηκες να μας απαλλάξεις απο τον προδότη-ανθέλληνα ΓΑΠ έχεις να εναλλακτική πρόταση; Ωραία να τα πάρουν πίσω τα μέτρα όλα και μετά τί; Να κηρύξουμε στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή; Και θα αγοράζεις 1 στυλό 1.000.000 δρχ; Ξέρεις τι συνεπάγεται η πτώχευση; Έγώ όχι. Εσύ προφανώς για να κάνεις επανάσταση θα γνωρίζεις πολύ καλά τι θα συμβεί στη περίπτωση πτώχευσης ετσι δεν είναι;

Δεν κατέβηκα για να σε απαλλάξω από κανέναν.Η παρουσία μου δήλωνε την αγανάκτησή μου στο γεγονός ότι δεν με λαμβάνουν υπόψιν τους Κύριοι δεν συναγελάζομαι μαζί σας(δεν είμαι τραπεζίτης,δεν ειμαι βιομήχανος,δεν είμαι λαμόγιο} αλλά ΥΠΑΡΧΩ και θέλω να ζήσω.

Δημοσ.

Οκ,αν με την βροχη δηλ μαζευτουν εκει 5 νοματαιοι(!!) και οχι 15000 ....εσυ θα αισθανθεις ικανοποιημενος για ποιο ακριβως πραγμα?

Όταν στο Καραϊσκάκη παρέμειναν 30.000 στη φιέστα για να δούν τις ξέκωλες τσιρλίντερς (πλήρωσαν μάλιστα και εισητήριο) θα είναι μάλλον εντελώς ξεφτίλα κάποιος "επαναστάτης" ο οποίος πεινάει και αγωνιά για το μέλλον του να μην κατέβει σήμερα. Αλλά μπορεί να βραχεί το iPhone και δε λέει.

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει ποια είναι η παρούσα κατάσταση.

Εσυ εχεις καταλάβει πως όλα τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα,δημιουργούν μια τρύπα στο νερό και δημιουργείται η ανάγκη για ΝΕΑ βραχυπρόθεσμα μέτρα που θα ξανακάνουν μία τρύπα στο νερό ? Εκτος αν πιστεύεις πως το 23% σε βασικά είδη θα δωσει νεα πνοη και ανάπτυξη στα έσοδα του κράτους.Και αφου λοιπον κάνουμε τρυπες στο νερό ας έρθει η Τροικα να σου πει το 23% δεν φτανει πάει στο 30% και συνέχισε να παρακολουθείς απαθής. Έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο ή οχι ?Μία λύση ρε παιδί μου κάτι.

Δημοσ.

Για το νυφοπάζαρο είπα?

Πολλές γκόμενες ήτανε ντυμένες λες και πηγαίνανε στο μπαρ στο Κολωνάκι....

Η συγκεκριμένη , πήρε χαμπάρι ότι πάω να την βγάλω φωτό , και το έπαιζε "δύσκολη" .....

Φόραγε χρυσά , και δυστυχώς δεν πήρα καλή λήψη.

Ήθελα να την ποστάρω ως το "αστειο" της υπόθεσης , και τώρα την ποστάρω ως μία απο τις πολλές χαζογκόμενες

που κατέβηκαν κάτω.....δυστυχώς.....

2mw5bgk.jpg

Και εδώ ο Ματατζής με τον οποίο είχα πιάσει κουβέντα και μου έκανε και τράκα τσιγάρο, δεν ήθελε να φανεί για ευνόητους λόγους....

103iwet.jpg

Δημοσ.

Για το νυφοπάζαρο είπα?

Πολλές γκόμενες ήτανε ντυμένες λες και πηγαίνανε στο μπαρ στο Κολωνάκι....

Η συγκεκριμένη , πήρε χαμπάρι ότι πάω να την βγάλω φωτό , και το έπαιζε "δύσκολη" .....

Φόραγε χρυσά , και δυστυχώς δεν πήρα καλή λήψη.

Ήθελα να την ποστάρω ως το "αστειο" της υπόθεσης , και τώρα την ποστάρω ως μία απο τις πολλές χαζογκόμενες

που κατέβηκαν κάτω.....δυστυχώς.....

2mw5bgk.jpg

Εσύ πήγες εκεί για οικιστικό ρεπορτάζ ή για τον αγωνα; :Ρ

Ρε συ, μεσημεριανό το έκανες το ινσόμνια !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...