Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε να ξανανιώσουμε εθνικά υπερήφανοι λιγάκι.........

Η Ελλάαααδδαααα ποτε δεν πεθαιιιινειιιιι....εεεε σορρυ λάθος...You are the one , you re my number 1...!!1

Να αυτοκτονήσω ή να πάω για καφέ στο Σύνταγμα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάθε άλλο. Τα μέτρα που εφαρμόζονται έχουν συγκεκριμένους στόχους, και ο στόχος είναι να μειωθεί το έλλειμα σε διαχειρίσιμο μέγεθος, έστω και αν αυτό σημαίνει 3-4 χρόνια βαριάς λιτότητας. Παράλληλα γίνεται μια προσπάθεια να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας το οποίο απο τη μία θα μειώσει τα περιττά έξοδα (π.χ. φύλακες σε υπουργεία να αμοίβονται με 5.000€) και θα αυξήσει την παραγωγικότητα.

Επιπλέον....για να προσελκύσεις νέες επενδύσεις, απαιτείται ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον. Δηλαδή απο τη μία ένας υγιής δημόσιος τομέας, με διαφανείς διαδικασίες, περιορισμένη γραφειοκρατία και απο την άλλη να έχεις τις κατάλληλες υποδομές. Ποιά ξένη επιχείρηση θα επενδύσει στην Ελλάδα όταν το μισό οδικό δίκτυο βρίσκεται ακόμα υπο κατασκευή;

Άρα κερδίζουμε χρόνο, προκειμένου το 2015 να έχουμε καλύτερες προυποθέσεις και να μπορούμε να διαπραγματευτούμε δάνεια υπό ευνοϊκότερους όρους.

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε αποκλίνει απο τους στόχους...αλλά μέχρι στιγμής είναι η μόνη βιώσιμη λύση. Είδες κανέναν να επενδύει στον αστακό; Είδες τους Άραβες να επενδύουν στο Ελληνικό; Είδες τους Κινέζους να επενδύουν στο λιμάνι; Γιατί; Γιατί το επιχερηματικό περιβάλλον δεν τους ευνοεί.

Εγώ λοιπόν προτείνω να μείνουμε ως έχει...ΕΣΥ που βγαίνεις στους δρόμους έχεις να προτείνεις κάτι; ΕΣΥ είσαι αυτός που φωνάζεις ότι πάει λάθος το καράβι. ΕΣΥ πρέπει να προτείνεις μια εναλλακτική λύση...αν έχεις και δεν κατεβαίνεις απλά για τον χαβαλέ...όχι εγώ.

Σε ποια χώρα ζεις? Που στο φλάρο συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράφεις πιο πάνω? Ένας χρόνος βαριάς λιτότητας και μας έχει γονατίσει. Έχεις καταλάβει ότι όταν αυξάνονται οι τιμές, μέσω φορολογίας εν προκειμένω, μειώνεται η κατανάλωση? Σταματάει ο κόσμος να καταναλώνει και μαζεύεται. Έτσι μεγάλωσε το έλλειμμα στην Ελλάδα αντί να μειωθεί. Τώρα κατάλαβες γιατί δεν επενδύει κανένας στην Ελλάδα? Γιατί δεν υπάρχουν πλέον, αφενός, άτομα να αγοράσουν το προϊόν και αφετέρου είναι πλέον τόσο δυσβάσταχτη η φορολογική πραγματικότητα στην Ελλάδα, όπως επίσης και η γραφειοκρατία, που μόνο κορόιδο θα επένδυε.

Τώρα όσον αφορά το παραμύθι, ότι κερδίζουμε χρόνο, ειλικρινά είναι αστείο: Πάω εγώ και παίρνω ένα στεγαστικό δάνειο από τράπεζα, στα 30 χρόνια δεν έχω να το αποπληρώσω και τους καλώ να με αναχρηματοδοτήσουν για να μπορέσω να τους ξεχρεώσω. Η τράπεζα λοιπόν με εξυπηρετεί και μου φορτώνει ένα επιπλέον δάνειο για να αποπληρώσω το προηγούμενο. Καταλαβαίνεις ότι με αυτό τον τρόπο επιβαρύνεσαι με επιπλέον τόκους και συν τοις άλλοις είναι φαύλος κύκλος έτσι? Γιατί μπορεί να χρειαστεί να το ξανακάνεις. Ξανά και ξανά. Μέχρι να γονατίσεις και να στα πάρουν όλα. Αν δεν το κατάλαβες φτάσαμε στο γονάτισμα πολύ πιο πριν από την τετραετία. Το ξεπούλημα είναι εν εξελίξει, συντονίσου. (για να μην παρεξηγηθώ, δεν αντιτίθεμαι στις ιδιωτικοποιήσεις, αντιτίθεμαι στο timing που γίνεται για να φύγουν κοψοχρονιά.

Τέλος μάθε ότι με τα δανεικά πληρώνουμε τα προηγούμενα δανεικά μας και τις εσωτερικές μας ανάγκες τις καλύπτουμε από την εγχώρια φορολογία. Αν κάποια στιγμή σταματούσαμε να πληρώνουμε τους δανειστές μας θα συνεχίζαμε να ζούμε από τα εγχώρια έσοδα, αλλά θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα και θα μας τσάκιζαν οι δανειστές και μόνο στην ιδέα να ξαναδανειστούμε...

Δημοσ.

Πατάω το λινκ της σελίδας 1 για σύνταγμα και βγάζει:

Event Canceled

This event is no longer available because it has been canceled.

Είναι λάθος το λινκ η παίζει κάτι?

Δημοσ.

Μου θυμίζεις ένα μπάρμπα που είχα,που περίμενε να το πει η τηλεόραση για να αποτελέσει είδηση...

http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743

Προφανώς δεν το κατέβασε το facebook αλλά ο ανεβαστής μόλις είδε τον αντίκτυπο.

Για φαντάσου να καθότανε στραβή και να πέφτανε τπτ ψιλες με καμια βιτρίνα κι ετς και τπτ παρακρατικούς να καίγανε κανα δυστυχούλη,πού θα πήγαινε αυτός που φώναζε το κόσμο να κατέβει Σύνταγμα;

Δημοσ.

Μου θυμίζεις ένα μπάρμπα που είχα,που περίμενε να το πει η τηλεόραση για να αποτελέσει είδηση...

http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743

Προφανώς δεν το κατέβασε το facebook αλλά ο ανεβαστής μόλις είδε τον αντίκτυπο.

Για φαντάσου να καθότανε στραβή και να πέφτανε τπτ ψιλες με καμια βιτρίνα κι ετς και τπτ παρακρατικούς να καίγανε κανα δυστυχούλη,πού θα πήγαινε αυτός που φώναζε το κόσμο να κατέβει Σύνταγμα;

σου θυμίζω εγώ μπάρμπα?οκ

πουθενά δεν θα πήγαινε.

Δημοσ.

Πολιτικοποιηση ρεεεε ολοι εσεις που ειστε κατα αυτης της προσπαθειας ειστε η γενια που τα πληρώνουμε εμεις οι νεοι ολα αυτα κομματικοποιημενα αβουλα οντα

Δημοσ.

σου θυμίζω εγώ μπάρμπα?οκ

πουθενά δεν θα πήγαινε.

Πες και κανα ευχαριστώ που σε γλύτωσα από δυο-τρεις σελίδες ανάγνωση και μετά μου τη λες.

Δημοσ.

ξεχνας τα βασικα

σβησιματα προστιμων σε ολες τις εταιριες απο ενα μεγεθος και πανω...

Δημοσ.

Ψιλόβροχο, έχει και μπάσκετ, κάναμε και τη λεζάντα μας χθες, που να τρέχεις και σήμερα

Ε, ναι, που να τρέχεις. Επειδή σε έφαγαν οι δρόμοι χθες... :rolleyes:

Δημοσ.

about arsenal's comment: Eίπε κάποιος που το όνειρο Ζωής του είναι να γίνει mpatsos και θεωρεί πως μπορει να εξασφαλιστεί Μονό μέσα από το Στράτο η την αστυνομία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...