Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέσα έπεσε ο Sellers. "Event cancelled" :devil:

Patras Greek Revolution Ώρα

Τετάρτη, 25 Μάιος · 7:00 μ.μ. - 11:30 μ.μ.

Τοποθεσία πλατεια Γεωργιου Πατρα

3.022 θα παρευρεθούν

-------------------------------------------------

Δεν καταλαβαίνω αυτή την κίνηση που προσπαθούν να σβήσουν κάθε blog και σελίδα που κάνει αναφορά , άλλωστε η "πρόσκληση"ξεκαθαρίζει πως θα είναι ειρηνική συγκέντρωση.

Δηλαδή μας θέλουν στους δρόμους μονο όταν πρόκειται να γίνουν φασαρίες που αποσκοπούν σε συμφέροντα... :mellow: :mellow:

Δημοσ.

http://lulzimg.com/i22/26501b.png

Διαδήλωση χωρίς διαφωνίες γίνεται; Δεν γίνεται :mrgreen:

Δηλαδη απαγορεύεται και η σημαία του Ολυμπιακού?

Υ.Γ : Εχω βγει μετά απο εκλογές, που πέρναγαν οι κάγκουρες με τις σημαίες του Χ λυτρωτή που είχε βγει, ανεμίζοντας τη σημαία του ολυμπιακού απο το παράθυρο. Έναν μηχανάκιας σημαιοφόρος πήγε να τρακάρει απο τα γέλια.

Δημοσ.

Γιατί κάτι μου λέει πως θα σκάσουν μύτη τίποτα μπαχαλακιδες ώστε να βρούν αφορμή τα MAT να επέμβουν και να γίνει χαμός πάλι? Μπορεί να είμαι καχύποπτος μπορεί να έχω και μεγάλη φαντασία, ή...

Δημοσ.

Δηλαδη απαγορεύεται και η σημαία του Ολυμπιακού?

Γιατί όχι. Πάρε τη σημαία και έλα λευκό πύργο. Αύριο 18:00

Γιατί κάτι μου λέει πως θα σκάσουν μύτη τίποτα ΜΑΤ ώστε να βρούν αφορμή οι μπαχαλάκιδες να επέμβουν και να γίνει χαμός πάλι? Μπορεί να είμαι καχύποπτος μπορεί να έχω και μεγάλη φαντασία, ή...

fixed

Μπορεί να γίνει κι έτσι η δουλειά

Δημοσ.

Γιατί κάτι μου λέει πως θα σκάσουν μύτη τίποτα μπαχαλακιδες ώστε να βρούν αφορμή τα MAT να επέμβουν και να γίνει χαμός πάλι? Μπορεί να είμαι καχύποπτος μπορεί να έχω και μεγάλη φαντασία, ή...

Ροή σκέψης:

1) Ποιος ο λόγος να υπάρξουν καταστροφές χωρίς λόγο σε μια τέτοια διαδήλωση;

2) Ποιος θα κερδίσει αν έρθουν μπαχαλάκηδες;

3) Τι είναι οι "μπαχαλάκηδες" και ποιος έχει συμφέρον από αυτό;

4) Profit.

Δημοσ.

Ροή σκέψης:

1) Ποιος ο λόγος να υπάρξουν καταστροφές χωρίς λόγο σε μια τέτοια διαδήλωση;

2) Ποιος θα κερδίσει αν έρθουν μπαχαλάκηδες;

3) Τι είναι οι "μπαχαλάκηδες" και ποιος έχει συμφέρον από αυτό;

4) Profit.

1) Θα πείσουν για άλλη μια φορα τον κόσμο ότι τα κωλόπαιδα βγήκαν στους δρόμους να καταστρέψουν τις περιουσιες τους.

2) Αυτοί που έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τους διαδηλωτές που νοιάζονται για το μέλλον τους και διαδηλώνουν για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σαν αλήτες/κωλόπαιδα

3) Δεν μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα γιατί θα διαγραφει το ποστ μου αλλα ας πούμε άτομα που κάνουν παρέα με τους αστυνομικούς και ντύνονται αναρχικοί για να προκαλέσουν φασαρία και να δώσουν το πάτημα στα MAT να επέμβουν σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει λόγος όπως η αυριανή.

4) Profit

Δημοσ.

Συμφωνώ, ρητορικές ήταν εξάλλου οι ερωτήσεις. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο οι ειρηνικές διαδηλώσεις μπορούν να αλλάξουν κάτι, εξάλλου, αν ακόμα και οι απλοί διαδηλωτές πλησιάσουν τη βουλή, τα ματ δεν θα πρέπει να είναι εκεί να φυλάνε τα αφεντικά τους;

Δημοσ.

1) Θα πείσουν για άλλη μια φορα τον κόσμο ότι τα κωλόπαιδα βγήκαν στους δρόμους να καταστρέψουν τις περιουσιες τους.

2) Αυτοί που έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τους διαδηλωτές που νοιάζονται για το μέλλον τους και διαδηλώνουν για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σαν αλήτες/κωλόπαιδα

3) Δεν μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα γιατί θα διαγραφει το ποστ μου αλλα ας πούμε άτομα που κάνουν παρέα με τους αστυνομικούς και ντύνονται αναρχικοί για να προκαλέσουν φασαρία και να δώσουν το πάτημα στα MAT να επέμβουν σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει λόγος όπως η αυριανή.

4) Profit

Ειδικα στο 3ο συμφωνω απολυτα.δεν πιστευα οτι υπαρχουν τετοια ατομα μεχρι που και τα ειδα και τα εμαθα και τα ακουσα προσωπικα........

Δημοσ.

εξάλλου, αν ακόμα και οι απλοί διαδηλωτές πλησιάσουν τη βουλή, τα ματ δεν θα πρέπει να είναι εκεί να φυλάνε τα αφεντικά τους;

Δίκιο,εδώ χτες που ήταν καμια δεκαπενταριά νηπιαγωγές,τις φύλαγαν καμια πενηνταριά τσέοι,ακροβολισμένοι και πάν-οπλοι.

Χώρια οι ασφαλίτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...