Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ελληνικος λαος δεν τα εβγαλε με αποστολη να διαλυσουν τη χωρα. Αυτο το φτηνο παραμυθι πρεπει καποτε να ληξει, δε δινει δικαιολογητικα στους προδοτες.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο ελληνικος λαος δεν τα εβγαλε με αποστολη να διαλυσουν τη χωρα. Αυτο το φτηνο παραμυθι πρεπει καποτε να ληξει, δε δινει δικαιολογητικα στους προδοτες.

Πολυ σωστα.

Μερικοι προφανως θεωρουν οτι ολοι μαζι ''τα εφαγαν''.Η οτι ακομα και αν τα εφαγαν μερικοι θα πρεπει να τιμωρηθουν ολοι.

Οπως ο 18-25αρης πχ που θα πρεπει να ζησει με 500 Ε .

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι στην ελλαδα τωρα μαθαμε οτι οι πολιτικοι κλεβουν τον κοσμο, οτι ειναι μονο για τα συμφεροντα κλπ.

Οταν κανανε τα δικα μας τα συμφεροντα, λεγαμε και ευχαριστω πολυ κυριε βουλευτα και διναμε και 2 νταμιτζανες απο το καλο το λαδι.

Δεν ειναι νεα κυβερνηση, εδω και παρα πολλα χρονια τα ιδια ατομα κυβερνανε. Προδοτης ειναι ο πολιτικος ναι, αλλα δεν ειναι λιγοτερο προδοτης αυτος που τον εβγαλε για να μην παει ο γιος του σε δυσκολη μοναδα/να του σβησει την κλιση/να του περασει το αυθαιρετο στο σχεδιο κλπ κλπ. Απλα εφτασε η στιγμη που δεν μπορουμε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας πλεον. Αλλα ξεχασα, οι γερμανοι φταινε που εμεις φαγαμε τα λεφτα. Το δντ φταιει οταν ειχαμε εργα για την ολυμπιαδα που τα υπερπληρωσαμε γιατι επρεπε να γεμισουν πολλα στοματα. Ο πολιτικος φταιει οταν πας σε μια δημοσια υπηρεσια και ο αλλος ξυνει τα @@ του και καπνιζει το τσιγαρο του και μιλαει με την διπλανη για την κιτσα απο το ταμειο.

Δημοσ.

Προδοτης ειναι ο πολιτικος που δεν κανει αυτα για τα οποια ορκιστηκε να κανει.

Δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι στην ελλαδα τωρα μαθαμε οτι οι πολιτικοι κλεβουν τον κοσμο, οτι ειναι μονο για τα συμφεροντα κλπ.

Οταν κανανε τα δικα μας τα συμφεροντα λεγαμε και ευχαριστω πολυ κυριε βουλευτα και διναμε και 2 νταμιτζανες απο το καλο το λαδι.

Δεν ειναι νεα κυβερνηση, εδω και παρα πολλα χρονια τα ιδια ατομα κυβερνανε. Προδοτης ειναι ο πολιτικος ναι, αλλα δεν ειναι λιγοτερο προδοτης αυτος που τον εβγαλε για να μην παει ο γιος του σε δυσκολη μοναδα/να του σβησει την κλιση/να του περασει το αυθαιρετο στο σχεδιο κλπ κλπ. Απλα εφτασε η στιγμη που δεν μπορουμε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας πλεον. Αλλα ξεχασα, οι γερμανοι φταινε που εμεις φαγαμε τα λεφτα. Το δντ φταιει οταν ειχαμε εργα για την ολυμπιαδα που τα υπερπληρωσαμε γιατι επρεπε να γεμισουν πολλα στοματα. Ο πολιτικος φταιει οταν πας σε μια δημοσια υπηρεσια και ο αλλος ξυνει τα @@ του και καπνιζει το τσιγαρο του και μιλαει με την διπλανη για την κιτσα απο το ταμειο.

Ας φροντισει λοιπον ο πολιτικος να τιμωρησει τον υπαλληλο που τα ξυνει αντι να τον χαιδευει. Ποιος ειναι υπευθυνος που τα ξυνει, εγω η μηπως εσυ?...

Δημοσ.

Προδότης είναι αυτός που βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το κοινό. Και αν δεν το έκανε ο ίδιος, το έκανε ο μπαμπάς του ή μαμά του, έχοντας κάποιου είδους σχέση με το δημόσιο. Είτε άμεση είτε έμμεση, είτε παθητική είτε ενεργητική.

Δημοσ.

Προδοτης ειναι ο πολιτικος που δεν κανει αυτα για τα οποια ορκιστηκε να κάνει.

Respect

Σεβασμός (ελληνικά)

Προδότης είναι αυτός που βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το κοινό. Και αν δεν το έκανε ο ίδιος, το έκανε ο μπαμπάς του ή μαμά του, έχοντας κάποιου είδους σχέση με το δημόσιο. Είτε άμεση είτε έμμεση, είτε παθητική είτε ενεργητική.

Δηλαδή 11 εκατομμύρια Έλληνες έχουν γονείς ΔΥ? :confused:

Δημοσ.

Θα σε απογοητευσω αλλα ουτε σκεφτονταν , ουτε επρατταν ολοι με αυτο τον τροπο.

Δημοσ.

Για τον απλο λαο μιλας?

Ιδια βαρυτητα εχει ο κυρ Μανωλης που εβαλε μεσο για να φερει το γιο απο τον Εβρο με τον Ακη που εφαγε δις με τα υποβρυχια και τωρα ολοι μας πληρωνουμε τις απατες του?

Δημοσ.

Προδοτης ειναι ο πολιτικος που δεν κανει αυτα για τα οποια ορκιστηκε να κανει.

Ας φροντισει λοιπον ο πολιτικος να τιμωρησει τον υπαλληλο που τα ξυνει αντι να τον χαιδευει. Ποιος ειναι υπευθυνος που τα ξυνει, εγω η μηπως εσυ?...

Μα δεν ειναι πλασμα απο το υπερπεραν ο υπαλληλος! Εγω και εσυ ειμαστε το ιδιο υπευθηνοι, γιατι εχουμε μαθει οτι αυτο ειναι το σωστο και το μονο που μας νοιαζει ειναι να κανουμε την δικια μας δουλεια και οχι για να φτιαξουμε το συστημα που χαλασαμε οι ιδιοι.

A society grows great when old men plant trees whose shade they know they shall never sit in λεγανε οι αρχαιοι.

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω είναι και αυτό που λέμε "when in Rome...μπλα".

Τώρα για παράδειγμα που λέει μισθός-χαρτζιλίκι (500αρού) πιστεύετε πως αν πουν σε κάποιον να τρυπώσει σε καμιά θεσούλα θα τον χαλάσει;

Ας μη κοροϊδευόμαστε. Δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα. =ρ

Δημοσ.

Μα δεν ειναι πλασμα απο το υπερπεραν ο υπαλληλος! Εγω και εσυ ειμαστε το ιδιο υπευθηνοι, γιατι εχουμε μαθει οτι αυτο ειναι το σωστο και το μονο που μας νοιαζει ειναι να κανουμε την δικια μας δουλεια και οχι για να φτιαξουμε το συστημα που χαλασαμε οι ιδιοι.

A society grows great when old men plant trees whose shade they know they shall never sit in λεγανε οι αρχαιοι.

Οχι βεβαια, εγω δεν ειμαι υπευθυνος αν ο υπαλληλος τα ξυνει. Ας τον τιμωρησουν οι αρμοδιοι αντι να του δινουν συνεχεια επιδιοματα και να χτιζουν πανω του κομματικους στρατους.

Δημοσ.

Οταν εσυ ο ιδιος θες να μπεις στο δημοσιο για να κανεις τα ιδια, ναι εισαι υπευθυνος. Οταν τα σκαω εγω στον εφοριακο για να μην μου δωσει το προστημο επειδη εκλεψα στο φπα εγω φταιω.

Το να συντηρεις το λαθος συστημα δεν σε κανει σωστο ξερεις.

Δημοσ.

Βλεπω οτι πασχιζεις να υπερασπιστεις τους σαπιους πολιτικους μας.

Εγω μπορει να θελω να μπω στο Δημοσιο για να εξαφαλιστω, αλλα εγω δε θα προκαλεσω το σκανδαλο του χρηματιστηριου του '99 ουτε τα σκανδαλα των ολυμπιακων αγωνων. Αυτα πληρωνουμε τωρα με τις μειωσεις μισθων, την αυξηση του ΦΠΑ κλπ κλπ. Δεν ειναι υπευθυνος ο απλος λαος για τις μασες και τις αρπαγες των πολιτικων και των ημετερων τους.

Μη στρεφεσαι λοιπον στη μαριδα, να κοιτας τα μεγαλα ψαρια. Καποιους σα κι εσενα ακουν τα παχυδερμα και μετα λενε με "δικαιολογημενο" καμαρι "μαζι τα φαγαμε"! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...