freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ρε μπεζεβέγκη για αρώματα λέμε. κολόνιες. αυτό είναι συμπλήρωμα διατροφής
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Όχι το πίνεις. πίνεις την κολώνια ρε βιλλοκέφαλε;;
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Σου προτείνω 2 λύσεις Την fahrehneit 32 στο άσπρο/διαφανές μπουκάλι αν σου αρέσει και ταιριάζει στον τύπο σου.Moυ φαίνεται είναι καλοκαιρινό άρωμα αλλά δεν θέλει υπερβολές στην δόση.Πολύ γαμάτο άρωμα. 2 ίσως πιο φτηνή. Πάρε όλο το σετ από το κλασσικό tabac.Ντουζ,για τις μασχάλες,σπρέι και Edt. Φυσικά αν ταιριάζουν στον τύπο σου. 32? Εχω ηδη δοκιμασει την κλασσικη, την AQUA και DIOR Sport. Τις δυο τελευταιες τις βρηκα καλυτερες, ειδικα για καλοκαιρι. Και μιας και ανεφερες για σετ, τι κερδιζει κανεις με τα σετ ρε παιδια? Γιατι να δωσεις τα παραπανω λεφτα. Υπαρχει περιπτωση να κανεις ποτε μπανιο με το σαμποθανακι που δινουν? Ασε που ειναι τοσο μικρο που αντε να κρατησει για 2-3 ντους το πολυ...
palawiaris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Σετ σου είπα γιατί είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Tabac σου είπα γιατί είναι ωραίο, κλασσικό, φτηνό και καλοκαιρινό άρωμα.Σε συνδυασμό με τα άλλα θα κρατάει η μυρωδιά πιο πολύ. Το fahrehneit 32 έχει πιο ελαφριά μυρωδιά από το κλασσικό fahrehneit και κρατάει πολύ.Αλλά είναι και ακριβούτσικο.Και δεν μου φαίνεται να ταιριάζει σε σπορ χαρακτήρα,χωρίς να είμαι ειδικός. Καλύτερα πάνε σε κανα κατάστημα και δοκίμασε. Μπορεί η κάθε πρόταση που ακούς να μην ταιριάζει με το στυλ σου.
vk13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Eυχαριστώ . θα ρίξω μια ματιά σε αυτές που είπατε και αν είναι θα ενημερώσω ξανα. Όχι το πίνεις. Και τι κερδίζεις αν πιεις αυτή την πρωτεινη;;; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμμένος γιατί προσωπικά δε σκαμπάζω πολλά από πρωτ娴ινες και συμπληρώματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.