Προς το περιεχόμενο

κουραστηκα δεν ξερω ποιο κινητο να παρω

foititis.007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 2-3 μήνες που θα έχει πέσει και η τιμή του LG Black θα είναι TOP VFM...Τώρα κάνει 400 άρα σίγουρα θα πέσει...(Το Galaxy από 600 σε ένα χρόνο έχει φτάσει 340€)

Δημοσ.

Δε βλέπω κάτι ιδιαίτερα καλο στο lg black. Ασχέτως του marketing, η οθόνη του είναι χειρότερη της amoled. Το μαύρο δεν είναι τόσο μαύρο. Με λίγα λόγια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με 1 πύρινα είναι.

Δημοσ.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω πως για android το μόνο που αξίζει σε αυτά τα λεφτά είναι το Galaxy S μεταχειρισμένο. Καλό το Χ5, το έπιασα, έπαιξα, έβαλα πράγματα μέσα, αλλά καλό κινητό δεν το λες. Καλό για τα λεφτά του.

Αν θες να βγάζεις φωτογραφίες δυστυχώς το Χ5 δεν είναι το κινητό που θες να αγοράσεις. Υπάρχουν κινητά με 3.2mp που βγάζουν τουλάχιστον 5 φορές καλύτερες φωτογραφίες (βλέπε blackberry)>

Δημοσ.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω πως για android το μόνο που αξίζει σε αυτά τα λεφτά είναι το Galaxy S μεταχειρισμένο. Καλό το Χ5, το έπιασα, έπαιξα, έβαλα πράγματα μέσα, αλλά καλό κινητό δεν το λες. Καλό για τα λεφτά του.

Αν θες να βγάζεις φωτογραφίες δυστυχώς το Χ5 δεν είναι το κινητό που θες να αγοράσεις. Υπάρχουν κινητά με 3.2mp που βγάζουν τουλάχιστον 5 φορές καλύτερες φωτογραφίες (βλέπε blackberry)>

Συμφωνω και επαυξανω :)

Αν έχεις ομως μονο 200€ σιγουρα το x5 είναι αυτο που αγοράζεις. Πολυ πιθανον μαλιστα με custom rom σε επιδόσεις να φτάνει ή και να περνάει το galaxy s. Αν σκεφτείς οτι το έχουν παει 1.5 giga. Φυσικα η μπαταρία δε φτάνει. Και κάμερες και πολλα αλλα είναι σε μετριοτατα επίπεδα.

Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω :)

Αν έχεις ομως μονο 200€ σιγουρα το x5 είναι αυτο που αγοράζεις. Πολυ πιθανον μαλιστα με custom rom σε επιδόσεις να φτάνει ή και να περνάει το galaxy s. Αν σκεφτείς οτι το έχουν παει 1.5 giga. Φυσικα η μπαταρία δε φτάνει. Και κάμερες και πολλα αλλα είναι σε μετριοτατα επίπεδα.

Δεν διαφωνώ... έχει φοβερές δυνατότητες ο επεξεργαστής. Αλλά εγώ δεν παίζει να έχω κινητό με 800άρι επεξεργαστή και να το τρέχω στο 1.5 για να φτάσω το galaxy s. Και αυτά για τον επεξεργαστή. Για την gpu του S είναι ΠΟΛΥ πιό καλός από του Χ5.

Όπως είπαμε, αν απλά θες ένα φτηνό κινητό αλλά πολύ καλό για τα χρήματα του και καινούριο κινητό δίνεις 200 και παίρνεις το Χ5. Αν θες ποιότητα και δεν φοβάσαι να πάρεις μεταχειρισμένο, το Galaxy S είναι το κινητό σου.

Υ.Γ. Το Χ5 ξαναλέω το έχω παίξει και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά που λέω. Και βίντεο τράβηξα και φωτογραφίες και στον browser κτλ κτλ. Το έχεις ένας συνάδελφος και τον βοηθάω να το στήσει γενικά οπότε το έχω δει αρκετά.

Δημοσ.

Δε βλέπω κάτι ιδιαίτερα καλο στο lg black. Ασχέτως του marketing, η οθόνη του είναι χειρότερη της amoled. Το μαύρο δεν είναι τόσο μαύρο. Με λίγα λόγια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με 1 πύρινα είναι.

Εντάξει για 400€(αρχική τιμή) σίγουρα δεν αξίζει, αλλά όταν περάσει λίγος καιρός, ίσως και λίγοι μήνες, και η τιμή του πέσει στα 250-300 από 400, θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ένα από τα καλύτερα VFM...Αυτό πιστεύω πάντως εγώ, και νομίζω πως έτσι θα γίνει...!! Αν και τους επόμενους μήνες θα έρθουν τόσα κινητά που οι τιμές θα πέσουν και επιπλέον θα έρθουν και άλλα καλά-αξιοπρεπή κινητά σε καλές τιμές που θα αξίζουν...!

Δημοσ.

htc trophy....πολυ κομψο,αξιοπιστο ενοειται,πολυ καλη κατασκευεη..υπεροχη οθονη,και καλη camera στα 5mp με hd video.

Δημοσ.

htc trophy....πολυ κομψο,αξιοπιστο ενοειται,πολυ καλη κατασκευεη..υπεροχη οθονη,και καλη camera στα 5mp με hd video.

αλλά δεν είναι android! (και τα Windows Phone θα αργήσουν να αναπτυχθούν...!)

Δημοσ.

αλλά δεν είναι android! (και τα Windows Phone θα αργήσουν να αναπτυχθούν...!)

Οταν μιλαμε για microsoft νομιζω δεν ειναι θεμα η εξεληξη...σε λιγο καιρο θα ειναι παλι το καλυτερο λειτουργικο για mobiles.Εγω πρωσοπικα θα το ρισκαρα.

Δημοσ.

Μίλησες πολύ σωστά...το θέμα είναι, το ρισκάρεις ή όχι...εάν κάποιος έχει λεφτά και γουστάρει να τα ξοδεύει καλά θα κάνει, αλλά οι υπόλοιποι θα πρέπει να το σκεφτούν καλά..!

Δημοσ.

ρίξε και μια ματιά στα μεταχειρισμένα, θα βρείς Galaxy ή και ότι αλλο θες σε πολύ καλές τιμές.

Για τα windows phone είναι νωρίς ακόμα , αν αναλογιστείς ότι δεν έχουν ακόμα ελληνικά.

Στα 299 πάντως πουλάνε τα καταστήματα το Omnia 7 , με καλή κάμερα και κατασκευή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βριστε με αλλα θα το πρωτεινω... Μάζεψε λεφτά, βρες κάποιον με επιδότηση και πάρε iPhone αν όχι το 4 το 3GS μόνο υπομονή και οικονομεια θέλει...τώρα απ´το θέμα των απαιτήσεων τις καλύπτει όλες και με το παραπάνω! Στις ΗΠΑ το 3GS κάνει 100$!!!!(εννοώ να το πάρεις απο κει) για σκέψου το ;)

iphone.png

Οταν μιλαμε για microsoft νομιζω δεν ειναι θεμα η εξεληξη...σε λιγο καιρο θα ειναι παλι το καλυτερο λειτουργικο για mobiles.Εγω πρωσοπικα θα το ρισκαρα.

Κάτσε να βγει το iOS5 ;)

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...