Mimh_chios Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια...εχω προβλημα με το driver(cd-dvd) του laptop μου πριν μερες μπορουσα να κανω εγγραφη και να διαβαζει τα διαφορα cd-dvd απο χθες ομως δε μπορει να τα κανει αυτα τι πρεπει να κανω??
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν διαβάζει καθόλου ουτε γράφει cd και dvd ? Στα windows το βλέπεις σαν συσκευή?
driftingcris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απ'οσο ξερω δεν θες drivers για το dvd drive... Μαλον τα κακορωσε...
crossfiregr1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το drive σου μάλλον έχει χαλάσει οπότε πρέπει να το αλλάξεις...
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Χρήστο τι σου είπε ο Θάνος??? Δέν λέει ότι έχει πρόβλημα με driver-οδηγό αλλα με το dvd drive
Mimh_chios Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν διαβάζει καθόλου ουτε γράφει cd και dvd ? Στα windows το βλέπεις σαν συσκευή? στα windows ναι το βλεπω αλλα δε διαβαζει ουτε γραφει... πρεπει να το αλλαξω??
driftingcris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Χρήστο τι σου είπε ο Θάνος??? Δέν λέει ότι έχει πρόβλημα με driver-οδηγό αλλα με το dvd drive :mad: Ειναι κακο να νευριασω τωρα??? Ετσι οπως το διατυποσε??? Ειναι σαν να λεει οτι δεν δουλευουν τα drivers του.... στα windows ναι το βλεπω αλλα δε διαβαζει ουτε γραφει... πρεπει να το αλλαξω?? Ναι.. Το ιδιο κανει και του Θειου μου το vaio.... Πας για καινουριο
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 :mad: Ειναι κακο να νευριασω τωρα??? Ετσι οπως το διατυποσε??? Ειναι σαν να λεει οτι δεν δουλευουν τα drivers του.... Ναι.. Το ιδιο κανει και του Θειου μου το vaio.... Πας για καινουριο χαχα ε απλά έβαλε ένα r στο drive
Mimh_chios Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 :mad: Ειναι κακο να νευριασω τωρα??? Ετσι οπως το διατυποσε??? Ειναι σαν να λεει οτι δεν δουλευουν τα drivers του.... Ναι.. Το ιδιο κανει και του Θειου μου το vaio.... Πας για καινουριο το ειχα αλλαξει αλλα μου ειχαν βαλει μαλλον χρησιμοποιημενο και απο τν αρχη ειχα τετοια προβληματα
driftingcris Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 χαχα ε απλά έβαλε ένα r στο drive Πες μου απλα αν ειμαι χοντροκεφαλος τωρα... :P :P :P Καλα.. μην λες...
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μαλλον φαίνεται οτι πας για καινούργιο drive αυτο παρέδωσε το πνεύμα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.