Προς το περιεχόμενο

Back up συσστήματος και outlook express

gkwa1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα τώρα που έστησα το pc θα ήθελα να του κάνω ένα backup στο σύστημα για το μέλον, να χρησιμοποιήσω το εργαλείο των windows ή κάποιο άλλο πρόγραμμα, backup θέλω να γίνει και στους δύο σκληρούς που έχω...

Και κάτι άλλο υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω outllok express σε windows 7 ultimate? Κάπου διάβασα ότι μπορεί να γίνει, το microsoft outlook είναι βλακεία και έχω τόσους λογαριασμός και email σε pop και δεν ξέρω τι να κάνω...

Δημοσ.

Πολύ μπέρδεμα και αμφίβολο, υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μοιάζει στο outlook experss?

Δημοσ.

Θα μπορέσω να περάσω το back up στο συγκεκριμένο?

Για backup συστήματος τι προτείνετε?

Δημοσ.

Αν εννοείς να φορτώσεις έναν λογαριασμό outlook express στο thunderbird, ναι, μπορείς. Δες εδώ: http://kb.mozillazin...Outlook_Express

Προγράμματα για backup υπάρχουν πολλά (και δωρεάν). Μερικοί από τους πιο δυνατούς παίκτες είναι τα Norton Ghost, Acronis Backup & Recovery, Macrium Reflect κλπ. Δεν έχει νόημα να σου προτείνω κάποιο(α) - κάνε μία έρευνα αγοράς και δες ποιο σου αρέσει καλύτερα. Το ενσωματωμένο backup των windows, αν δεν κάνω λάθος, είναι κουτσουρεμένη έκδοση του Acronis.

Θα μπορέσω να περάσω το back up στο συγκεκριμένο?

Δημοσ.

οκ thanks θα δω ποιο μου ταιριάζει και θα το κατεβάσω και ελπίζω να παραμείνει αχρείαστο...

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και πέρασα το outlook express των vista και αρκετά εύκολα θα έλεγα...

Μόνο που αντιμετοπίζω κάποιες δυσκολίες, το συγκεκριμένο oe δεν δέχετε τους φακέλους dbx συνεπώς πως θα περάσω τα mail τώρα?

Και προσπαθώντας να φορτώσω το outlook χρειάστηκε να φορτώσω κάτι στους καταχωρυτές (registry) τώρα στο δεξί κλίκ έχει εμφανιστεί η επιλογή TakeOwnership έχει να κάνει με τα διακώματα και δεν είναι απολύτως τίποτα τίποτα απλώς θα ήθελα να την αφαιρέσω τώρα?

Δημοσ.

Για να αφαιρέσεις το TakeOwnership φτιάξε ένα αρχείο με επέκταση reg και κάνε επικόλληση των:

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]

[-HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]

Αποθήκευσέ το και στη συνέχεια κάνε ενσωμάτωσή του στη registry.

Για να δεχτεί τα αρχεία dbx το ΟΕ πρέπει να έχουν τα ίδια ακριβώς ονόματα που έχουν τα αντίστοιχα αρχεία που δημιούργησε το ΟΕ κατά την πρώτη εκτέλεσή του. Αν έχεις πρόσβαση στο φάκελο που τα περιέχει κάνε μετονομασία και πιστεύω θα τα δεχτεί.

Δημοσ.

Acronis True Image Home 2011.

Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Για να αφαιρέσεις το TakeOwnership φτιάξε ένα αρχείο με επέκταση reg και κάνε επικόλληση των:

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas]

[-HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas]

Αποθήκευσέ το και στη συνέχεια κάνε ενσωμάτωσή του στη registry.

Για να δεχτεί τα αρχεία dbx το ΟΕ πρέπει να έχουν τα ίδια ακριβώς ονόματα που έχουν τα αντίστοιχα αρχεία που δημιούργησε το ΟΕ κατά την πρώτη εκτέλεσή του. Αν έχεις πρόσβαση στο φάκελο που τα περιέχει κάνε μετονομασία και πιστεύω θα τα δεχτεί.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ, έκανα ότι μου είπες με την reg αλλά η επιλογή παραμένει στο δεξί κλίκ...

Όταν πάω να προσθέσω τα νεα μηνύματα το μήνυμα σφάλματος που μου εμφανίζει είναι το παρακάτω: Δεν ήταν δυνατή η εύρεση μηνυμάτων σε αυτό τον φάκελο ή τα αρχεία είναι ανοιχτά χρησιμοποιούνται από κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Άλλαξα και την ονομασία αλλά και πάλι δεν κατάφερα να τα περάσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...