Προς το περιεχόμενο

Θεμα με το ποντικι.

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να ρωτησω εδω μπας και βγαλουμε ακρη.

Λοιπον ειχα παρει αυτο το ποντικι Thermaltake mouse Wired laser eSports Black δωρο στον αδερφο μου σε μια προσφορα του eshop πριν κανενα 3μηνο εαν θυμαμαι καλα.

Τον πρωτο μηνα δουλεψε αψογα.κατεβασαμε και τους drivers απο το site και μπορουσαμε να αλλαξουμε τα dpi και γενικοτερα να το ρυθμισουμε τα κουμπια του και ολα.

Μετα τον πρωτο μηνα και σε ανυποπτες στιγμες το ποντικι κολλαει.δηλαδη πως κανουν τα windows τον ηχο οταν συνδεεις και αποσυνδεεις το usb?ε τετοιο ηχο κανει.κολλαει για 1-2 δευτερολεπτα και συνερχεται μονο του μετα κατευθειαν.σβηνουν τα λαμπακια και ξανααναβουν.δηλαδη κανει σαν να κανει reset.

Το κανει σε ανυποπτες τελειως στιγμες.μπορει σε μια μερα να το κανει 2 φορες μπορει να το κανει και 20.

τι του σβησαμε τους drivers και τους ξαναπερασαμε,τι του αλλαξαμε θυρες usb(τις δοκιμασαμε ολες),τι το πηρα εγω για μιση μερα για να το τεσταρω(σε εμενα δεν το εκανε αλλα μπορει και να ετυχε).

μητρικη ειναι μια evga με ενα nforce chipset πανω(τωρα δεν θυμαμαι ποιο),με εναν core2duo 6400 stock(ο παπαρας δεν θελει να του τον ανεβασω λιγο :devil: :devil: ) και λειτουργικο windows black xp :-D

Παει πουθενα το μυαλο σας?

να πω οτι οι θυρες usb δειχνουν να δουλευουν κανονικα,δηλαδη και με στικακια δουλευουν,και με εξωτερικους σκληρους δουλευουν,μεχρι και με ενα gadget της πλακας ηλεκτρικο usb σκουπακι δουλευουν.

Δημοσ.

Μάλλον δεν ήτανε τυχαίο ότι σε εσένα δε το έκανε. Τι είναι τα windows BLACK xp ωρέ σύντεκνε;

Δημοσ.

Κοιτα,δεν θελω να πιστεψω οτι φταιει το ποντικι γιατι ετσι οπως παει το eshop,αντε να βγαλω ακρη αμα ειναι να το παω πισω.ασε που ξερω οτι αμα το παω να το ελεξουν,στανταρ μα στανταρ θα μου πουν οτι σε αυτους δουλευει κανονικα......

ετσι δεν γινεται παντα?

τι ειναι τα black xp?καρμεν δεν σε βρισκω τοσο ενημερωμενη τελικα με το θεμα των windows. :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

τι ειναι τα black xp?καρμεν δεν σε βρισκω τοσο ενημερωμενη τελικα με το θεμα των windows. :devil: :devil: :devil:

Επειδή είμαι ενημερωμένη γι' αυτό σε κράζω. Βάζεις που βάζεις από το θείο τα παραθύρια, γιατί βάζεις πειραγμένες εκδόσεις είναι η απορία μου; :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω,βαζω εγω λογισμικο απο τον θειο? :devil:

Σε εμενα τι το λες?χαχα.στον μεγαλο μου τον αδερφο πεστα.δεν υπαρχει περιπτωση να τον πεισω να τα βγαλει.ουτε μια στο 1000000.

Ας υποθεσουμε οτι δεν φταινε τα windows,τι κανουμε?

Δημοσ.

Βρε Θάνο το δοκιμάζεις στο Pc σου και δεν έχεις θέμα και ξαφνικά στα Black έχει θέμα. Ε τι να σκεφτώ; Οι θύρες είναι λειτουργικές, ξέρω εγώ τι πείραγμα έχουν φάει τα παραθύρια;

Εγώ θα έκανα ένα από τα παρακάτω

1. Θα δοκίμαζα το ποντίκι και πάλι στο Pc μου για 2-3 μέρες και αν είναι να το κάνει θα το κάνει

2. Θα έβαζα ένα live cd του αδερφουλά μου για να παίζει από εκεί για 1-2 μέρες αν βαριόμουν την μετακόμιση στα ποντίκια...

και τέλος θα του πετούσα τα black από το παράθυρο.

Δημοσ.

μήπως έτσι όπως το βάζετε σπρώχνεται κάπως τον υπολογιστή, ή μισομπαίνει, ή τέλος πάντων κάτι και δεν κάνει καλή επαφή?

μερικές φορές το πιο απίθανο πιθανό και πιο απλό είναι η απάντηση

Δημοσ.

μήπως έτσι όπως το βάζετε σπρώχνεται κάπως τον υπολογιστή, ή μισομπαίνει, ή τέλος πάντων κάτι και δεν κάνει καλή επαφή?

μερικές φορές το πιο απίθανο πιθανό και πιο απλό είναι η απάντηση

Ισως αλλά να μισομπαίνει ενώ έχει δοκιμάσει όλες τις usb; Ε σύμπτωση του κερατά...

Δημοσ.

Αν έχεις κανένα USB hub με εξωτερική τροφοδοσία κάνε μια δοκιμή να το βάλεις πάνω. Ποτέ δεν ξέρεις...

iphone.png

Δημοσ.

Υπαρχει και usb hub και συνηθως εκει ειναι συνδεδεμενο.αλλα τα ιδια κανει και εκει και σε οποιαδηποτε θυρα δηλαδη,ειτε πανω στο hub ειτε οχι.

Καρμεν,τον πρωτο μηνα δουλευε οκ το ποντικι.δεν εκανε τιποτα.αντε,πες οτι ειναι θεμα λειτουργικου...απο την στιγμη που δεν εχει αλλαξει τιποτα στο λειτουργικο,τι φρικη εφαγε και το κανει αυτο?

Αυτο με το να το παρω για 2-3 μερες ειναι η τελευταια λυση αλλα δεν το κανω γιατι πρεπει να κανω Unistall τους drivers του sidewinder,να κανω Install τους δικους του,να κανω Unistall τους drivers στον αδερφο και το ιδιο εκει για το sidewinder.....

Ειναι μια διαδικασια.

Ελεγα μηπως...μηπως κατι αλλο παιζει,ξερω εγω,τι να πω?

Edit:το usb hub δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια...

Δημοσ.

Θάνο σου απαντάω βιαστικά μια και δεν έχω χρόνο τώρα. Δοκίμασε το pc του αδερφού σου με ένα live cd. Δες τι θα γίνει. Δεν ξέρω ειλικρινά αλλά κάτι μου λέει ότι φταίει το λειτουργικό. Γιατί να μην το κάνει στο δικό σου Pc όταν το έβαλες; Εχεις δοκιμάσει drivers, διαφορετικές usb κλπ...

Κάνε και μία σε άλλο λειτουργικό από τα Black και δες συμπεριφορά...

Τα λέμε σε λίγο

Δημοσ.

Το θέμα είναι να έχει εξωτερική τροφοδοσία το hub. Αλλιώς τι νόημα έχει;

iphone.png

Δημοσ.

Μήπως έχει θέμα το καλώδιο του? Δοκίμασε να το κουνήσεις λιγάκι όταν είναι συνδεδεμένο να δεις αν χάνει επαφή.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να έχει εξωτερική τροφοδοσία το hub. Αλλιώς τι νόημα έχει;

iphone.png

Ε,ναι ειναι και αυτο αλλα δυστηχως δεν εχει.και δεν θα παω να παρω ενα αλλο Hub με εξωτερικη απλα για να δοκιμασω το ποντικι,ετσι δεν ειναι?

Τεσπα η καλυτερη λυση ειναι να το βαλω στο δικο μου για κανενα 3ημερο και βλεπουμε.αμα τα κανει και σε εμενα που εχω και αλλο λειτουργικο τοτε παιζει προβλημα με το ποντικι λογικα.

Παυλο,σωστο αυτο που λες αλλα το καλωδιο κουνιεται μαζι με το ποντικι οταν το κουνας.και κουνιεται και πολυ μαλιστα και συνεχεια.ειναι σαν sleeved το καλωδιο του για να σου δωσω να καταλαβεις.Δεν το κανει σε καποια συγκεκριμενη κινηση,το κανει σε ανυποπτες στιγμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...