karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ να ρωτήσω; Με την εξωτερική τροφοδοσία στο hub τι πάμε να δούμε; Αν τυχόν το τροφοδοτικό δεν σηκώνει το ποντίκι ή δεν δίνει επαρκή τροφοδοσία στις usb;
leroy Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ να ρωτήσω; Με την εξωτερική τροφοδοσία στο hub τι πάμε να δούμε; Αν τυχόν το τροφοδοτικό δεν σηκώνει το ποντίκι ή δεν δίνει επαρκή τροφοδοσία στις usb; Ακριβώς.Να δούμε αν έχει να κάνει με την τροφοδοσία του usb.
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τραβηγμένο μου ακούγεται ειδικά αφού αναφέρει ότι εξωτερικοί δίσκοι, φλασάκια κλπ δουλεύουν κανονικά... Βέβαια έχουμε δει αρκετές απίστευτες ιστορίες με pc...
basilis222 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και εγω είχα αυτό το πρόβλημα με το Pc μου, (+100 αλλα), ήταν το τελευταίο πρόβλημα που μου έβγαλε πρίν τον πετάξω! Άδικα τον πέταξα ένα απλό Format ήθελε.
Thanos1972 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το τροφοδοτικο ειναι ενα thermaltake toughpower 700-750W.
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Θάνο δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο. Το έβαλες στο pc σου ή ακόμα;
JohnXarxas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και εγω είχα αυτό το πρόβλημα με το Pc μου, (+100 αλλα), ήταν το τελευταίο πρόβλημα που μου έβγαλε πρίν τον πετάξω! Άδικα τον πέταξα ένα απλό Format ήθελε. αφου τον πέταξες πως έμαθες ότι ήθελε φορματ? και αφου ήθελε απλά φορματ, νομίζω πως μπορούσες να το δοκιμάσεις πριν το πετάξεις
basilis222 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 αφου τον πέταξες πως έμαθες ότι ήθελε φορματ? και αφου ήθελε απλά φορματ, νομίζω πως μπορούσες να το δοκιμάσεις πριν το πετάξεις Πρίν 8 χρόνια δεν ήξερα απο τι αποτελείτε το PC, format θα του έκανα; Το 2007 κατάλαβα ότι έπρεπε να του κάνω φορματ.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αντε να ρωτησω εδω μπας και βγαλουμε ακρη. Λοιπον ειχα παρει αυτο το ποντικι Thermaltake mouse Wired laser eSports Black δωρο στον αδερφο μου σε μια προσφορα του eshop πριν κανενα 3μηνο εαν θυμαμαι καλα. Τον πρωτο μηνα δουλεψε αψογα.κατεβασαμε και τους drivers απο το site και μπορουσαμε να αλλαξουμε τα dpi και γενικοτερα να το ρυθμισουμε τα κουμπια του και ολα. Μετα τον πρωτο μηνα και σε ανυποπτες στιγμες το ποντικι κολλαει.δηλαδη πως κανουν τα windows τον ηχο οταν συνδεεις και αποσυνδεεις το usb?ε τετοιο ηχο κανει.κολλαει για 1-2 δευτερολεπτα και συνερχεται μονο του μετα κατευθειαν.σβηνουν τα λαμπακια και ξανααναβουν.δηλαδη κανει σαν να κανει reset. Το κανει σε ανυποπτες τελειως στιγμες.μπορει σε μια μερα να το κανει 2 φορες μπορει να το κανει και 20. τι του σβησαμε τους drivers και τους ξαναπερασαμε,τι του αλλαξαμε θυρες usb(τις δοκιμασαμε ολες),τι το πηρα εγω για μιση μερα για να το τεσταρω(σε εμενα δεν το εκανε αλλα μπορει και να ετυχε). μητρικη ειναι μια evga με ενα nforce chipset πανω(τωρα δεν θυμαμαι ποιο),με εναν core2duo 6400 stock(ο παπαρας δεν θελει να του τον ανεβασω λιγο ) και λειτουργικο windows black xp Παει πουθενα το μυαλο σας? να πω οτι οι θυρες usb δειχνουν να δουλευουν κανονικα,δηλαδη και με στικακια δουλευουν,και με εξωτερικους σκληρους δουλευουν,μεχρι και με ενα gadget της πλακας ηλεκτρικο usb σκουπακι δουλευουν. Ετσι ρε!! Να υποφερεις!!!! :devil: :devil: χαχαχα
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πωπω μισος...εγω προσωπικα δεν υποφερω αλλου ειναι το ποντικι.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πωπω μισος...εγω προσωπικα δεν υποφερω αλλου ειναι το ποντικι. Α οκ τοτε... :-( χαχαχα....λολ....
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Λοιπον update,τον ποντικαρα μολις το εβαλα στο δικο μου,αρχισε τα κουλα του. μετα απο λιγο σκεψη και λιγο λιγοτερο τεσταρισμα κατεληξα οτι φταιει το καλωδιο του ποντικιου.ωραιο ρε,3 μηνων ποντικι. ειναι sleeved(και πολυ σκληρο,με το ζορι λυγιζει) το καλωδιο του σε πρακτικα καινουργια κατασταση. Το καλωδιο εκει που ενωνεται με το ποντικι,ετσι οπως βγαινει εαν συνεχιζει σε ευθεια γραμμη,χανει το σημα,εαν πηγαινει βγαινοντας προς τα δεξια το καλωδιο παλι χανει το σημα(και σβηνουν λαμπακια και τα υπολοιπα και επανερχεται μονο του),εαν ετσι οπως βγαινει,κανει αριστερα τοτε δουλευει μια χαρα και πολυ δυσκολα θα κανει reset. απο αυτα υποθετω οτι καπου δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο σε εκεινο το σημειο. το θεμα ειναι,αξιζει να το ανοιξω εγω και να δω τι γινεται(εαν καταφερω να βρω πως ανοιγει γιατι δεν βλεπω πουθενα καποια βιδα,μπορει να ειναι κατω απο το αυτοκολλητο) η να το παω πισω μιας και ειναι σε εγγυηση?εγγυηση ομως απο το eshop και ειχε αγοραστει σε crazy sundays και σιγα μην εχουν αλλο ιδιο να μου δωσουν. ειναι πολυ καλο ποντικι και ο αδερφος μου δεν θελει να το αλλαξει.μπας και εχει πουθενα κανενα κουμπωμα και ανοιγει χωρις να πειραξω καμια βιδα ετσι ωστε να προσπαθησω μονος να δω εαν οντως σε εκεινο το σημειο εχει σπασει το καλωδιο?βασικα δεν βλεπω βιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.