Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες PC

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!Θα ήθελα να μάθω αν οι θερμοκρασίες του pc μου είναι κανονικές και ιδιαίτερα του επεξεργαστή μου...Ο επεξεργαστής μου κυμαίνεται ανάμεσα σε 29-33 βαθμούς κελσίου σε idle (το bios και το everest τουλάχιστον έτσι δείχνουν)...Το speedfan όμως μου λέει οτι ο core 0 και ο core 1 είναι 45 βαθμούς και ότι temp1 30 βαθμούς...Γιατί έχει διαφορετική θερμοκρασία ο core 0 και 1 από τον temp1??(που είναι και η θερμοκρασία του επεξεργαστή φαντάζομαι)

CPU:Intel core 2 duo E6750

Σας ανέβασα και μια φωτογραφία απο το everest

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

post-148022-0-53017000-1306314260_thumb.jpg

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου...

Εμπιστέυσου bios και Everest είναι πιο αξιόπιστα από το speedfan το οποίο πλεόν τα δείχνει τα χρονάκια του!!!

Δημοσ.

Απόλυτα φυσιολογικές οι θερμοκρασίες σου σε idle. Αν δεν βαριέσαι δες ποσο πάνε και σε load δηλαδή σε κανα παιχνίδι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Σε load το πολύ να πάει η gpu 55-60 βαθμούς και η cpu 35-40(το πολύ 45)

Έβαλα πριν λίγο καιρό θερμοαγωγική παστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών και έπεσαν τουλάχιστον 10 βαθμούς οι θερμοκρασίες!!

Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί κλείνει το pc μου (και ξανανοίγει μετα)όταν είναι πολύ ώρα ανοιχτός και παίζω κάνα game ή τρέχω πολλά προγράμματα ταυτόχρονα...Αφού οι θερμοκρασίες είναι κανονικές λέτε να φταίει το τροφοδοτικό ή παίζει να φταίει ο σκληρός??

Δεν μπορώ να καταλάβω....

Δημοσ.

Αν θελεις δοκίμασε ενα furmark σε stability mode να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η κάρτα γραφικών.

Όσον αναφορά τις ram ρίξε ενα memtest να δούμε τι κάνουμε και εκεί.

Δημοσ.

Ok thanks spank θα το δοκιμάσω τώρα!!

Edit: Χρησιμοποίησα το furmark έκανα test αλλά έφτασε μέχρι 75 βαθμούς και μετά το έκλεισα γιατί φοβήθικα μην πάθει τίποτα :mrgreen:

Έκανα βλακεία που το έκλεισα??(τώρα η gpu είναι 50 βαθμούς...)

Δημοσ.

ok (ελληνικά)

Το έχω αφήσει 15 λεπτά και έχει μείνει η θερμοκρασία στους 77 βαθμούς....να το κλείσω ή όχι???

Δημοσ.

Δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες .

Για το ότι κολαει ξεκινά τα τεστ με της μνήμες που σου ειπ ο SPANK και μετά βλέπουμε

Δημοσ.

Και οι μνήμες είναι μια χαρά!!Δεν βρήκε κανένα error!!

Τι παίζει να έχει πρόβλημα??

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις?? και μην μου πεις μονο τα watt θελω μαρκα και μοντέλο!!!

Δημοσ.

Ωραία ρίξε και ενα intel burn test να δούμε και επεξεργαστή

Συγγνώμη για την καθυστέρηση!!

Πατάω start αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα σε κλάσματα δευτερολέπτου!!Πρέπει να πειράξω τις ρυθμίσεις??

post-148022-0-26430100-1306350627_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...