Antwni Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το τροφοδοτικό δεν είναι και τόσο καλό...είναι Power innovator 450W P4 Bulk Θες να σου πω και το υπόλοιπο σύστημα?? πρεπει να πειραξεις τις ρυθμισεις του τεστ. Τι να κάνω δηλαδή??Το έχω βάλλει και στο high αλλά και πάλι το ίδιο κάνει
stm00192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το τροφοδοτικό δεν είναι και τόσο καλό...είναι Power innovator 450W P4 Bulk Θες να σου πω και το υπόλοιπο σύστημα?? Τι να κάνω δηλαδή??Το έχω βάλλει και στο high αλλά και πάλι το ίδιο κάνει Ωραία είμαι σχεδόν πεπεισμένος οτι φταίει το τροφοδοτικό... βρές κανένα αλλο απο κανένα φίλο να δοκιμάσεις!!!
Antwni Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ok θα δω τι 8α κάνω!!! Τουλάχιστον να δοκιμάσω το IntelBurntest να δούμε τι 8α δείξει και αυτό??Τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει σωστά??
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει σωστά το IntelBurnTest?? Τώρα ενω το τρέχω με δικαιώματα διαχειριστή μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα!!
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με το occt.. Αν και δεν πιστεύω εγώ οτι φταίει ο επεξεργαστης Η μόνη περιπτωση να έφταιγε θα ήταν να ήταν unstable λογω oc που νομίζω οτι δεν έχεις κάνει!! Κύριος ύποπτος είναι το άθλιο τροφοδοτικό σου!!
billst21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με το occt.. Αν και δεν πιστεύω εγώ οτι φταίει ο επεξεργαστης Η μόνη περιπτωση να έφταιγε θα ήταν να ήταν unstable λογω oc που νομίζω οτι δεν έχεις κάνει!! Κύριος ύποπτος είναι το άθλιο τροφοδοτικό σου!! όπως το είπες φίλε μου άθλιο και μιλάω και για την περίπτωση μου πού δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω over και με το πού το άλλαξα έφτιαξαν όλα.
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με το occt.. Αν και δεν πιστεύω εγώ οτι φταίει ο επεξεργαστης Η μόνη περιπτωση να έφταιγε θα ήταν να ήταν unstable λογω oc που νομίζω οτι δεν έχεις κάνει!! Κύριος ύποπτος είναι το άθλιο τροφοδοτικό σου!! Οκ σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δοκίμασε με το occt.. Αν και δεν πιστεύω εγώ οτι φταίει ο επεξεργαστης Η μόνη περιπτωση να έφταιγε θα ήταν να ήταν unstable λογω oc που νομίζω οτι δεν έχεις κάνει!! Κύριος ύποπτος είναι το άθλιο τροφοδοτικό σου!! Και όμως πάω να ελέγξω με το occt τν επεξεργαστή κ ενώ ξεκινάει στο ενα λεπτο μέσα έχει κλείσει ο υπολογιστής και όχι απο θερμοκρασία του επεξεργαστή......Από την μια ώρα που είναι η διάρκεια αυτό κάνει 1 λεπτό και μετα κλείνει...βέβαια έχει ολοκληρωθεί 1-2 φορές αλλά σε διάστημα 3 λεπτών (και όχι 1 ώρας που είναι η διαδικασία) και μου ανοίγει τον φάκελο με τις φωτογραφίες!! Ανέβασα μια foto που λέει σε κάπιο σημείο ''error detected on core 1''...μήπως τελικά έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής??
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χμμμ περίεργα πράγματα!! Δοκίμασε να κάνεις κανένα bios reset μπας και...
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Χμμμ περίεργα πράγματα!! Δοκίμασε να κάνεις κανένα bios reset μπας και... οκ Μπα τίποτα δεν έγινε φίλε μου πάλι τα ίδια... Έκανα cpu:linpack κ πήγε στα 58min κ μετά μου μαύρησε η οθόνη χωρίς όμως να κλείσει το pc... Κάτι παίζει....εγώ το μόνο που του έκανα ήταν να βάλλω πάστα (γιατί ήταν 45-50 βαθμούς παλιά και νόμιζα ότι ήταν αυτό το αίτιο που έκλεινε το pc)...την ψύχτρα την κούμποσα μετά καλά...δεν νομίζω να πείραξα κάτι εγώ Υ.Γ όταν λέω κλείνει το pc μετά ξανανοίγει κατευθείαν...είναι σαν να κάνει restart δηλαδή
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αφου σου το εδειξε ξεκαθαρα το τεστ.εχει error ο πυρηνας.βεβαια μπορει να φταιει και η μνημη.
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αφου σου το εδειξε ξεκαθαρα το τεστ.εχει error ο πυρηνας.βεβαια μπορει να φταιει και η μνημη. Όχι η μνήμη δεν έχει.... Και τι μπορω να κάνω τώρα εγώ??Γίνεται να το διορθώσω??
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 για κανε του μια ενα underclocking.δηλαδη να δουλευει σε πιο χαμηλη συχνοτητα απο την ονομαστικη του.κατεβασε τον καμια 200Mhz και ξανατρεξε λιγο το τεστ.
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 για κανε του μια ενα underclocking.δηλαδη να δουλευει σε πιο χαμηλη συχνοτητα απο την ονομαστικη του.κατεβασε τον καμια 200Mhz και ξανατρεξε λιγο το τεστ. Το κατέβασα στα 2400mhz και άντεξε 10 λεπτά τη διαδικασία(7-8 λεπτά παραπάνω απο πριν)....και η θερμοκρασία ήταν 57 βαθμούς στη cpu και 60-62 ο core 1 και 2...μετά πάλι μαύρησε η οθόνη και μπήκε στν αδράνεια χωρίς να κλείσει ο υπολογιστής!!! Τι άλλο να κάνω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.