Προς το περιεχόμενο

E3 2011 Game Press Conference

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H διαφορα μας ειναι οτι εσυ προσπαθεις να μειωσεις το move(μα γιατι...?αφου εχεις ps3:p) και εγω προσπαθω να σου πω οτι για καποια(λιγα προς το παρον) hardcore games αξιζει και με το παραπανω,ενω ολα τα αλλα τα moveπαιχνιδα ειναι για πεταμα.

Μα τα hardcore παιχνίδια που αναφέρεις αξίζουν ούτως ή άλλως. Δεν τα έκανε το Move "must" τίτλους.

• Απαντ. 433
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μα τα hardcore παιχνίδια που αναφέρεις αξίζουν ούτως ή άλλως. Δεν τα έκανε το Move "must" τίτλους.

Οχι,αλλα εγιναν καλυτερα με το move.Απο αυτη την αποψη αξιζει.

Προπωπικα οποιο shooter απο δω και περα υποστηριζει move,το βλεπω με αλλο ματι.

Τωρα τα υπολοιπα move παιχνιδια μου ειναι αδιαφορα,αντε κανα tennis μονο.

Δημοσ.

Στο site της Querilla εχουν κανει απειρα παραπονα, γιατι εχουν βαλει μαζι DS παιχτες με Move παιχτες και οι δευτεροι τους ξεσκιζουν...

Αν δεν σε πειθει ουτε αυτο διαβασε κανα review για το move+ killzone...

ναι γιατί είχαν το auto-aim enabled και μπορούσε η Φρόσω η γειτόνισσα να κάνει headshot...σωστή η κίνηση της Guerrilla να αποδείξει ότι το Move έχει θέση στα multi με το pad...NOOOOOOOOOOOT

Δημοσ.

ναι γιατί είχαν το auto-aim enabled και μπορούσε η Φρόσω η γειτόνισσα να κάνει headshot...σωστή η κίνηση της Guerrilla να αποδείξει ότι το Move έχει θέση στα multi με το pad...NOOOOOOOOOOOT

ακομα λεμε για το move, το άχρηστο gadget της sony... Που η μονη χρησιμότητα που εχει ειναι για ΛΑΜΠΑΤΕΡ!!!!

...οπου απο την σκονη ειναι ασήκωτο πια!

Δημοσ.

PDS13 εχεις παιξει killzone 3 με move??εγω το επαιξα μαζι με 3d τηλεοραση και ηταν για τα ΚΛΑΜΑΤΑ.οκ δεν λεω καλη φαση να εχεις ενα πιστολι αντι για gamepad,αλλα το lag ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ!

σημαδευες και μετα απο λιγο πηγαινε ο στοχος στην θεση του.συγγνωμη αλλα με τετοιο lag δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σοβαρα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται aim assist για να βγάλεις headshot στο killzone 3 με το move.Το κ3 ήταν απο τα παιχνίδια που ανεβαίνουν επίπεδο με τη χρήση του move.Κάποια άλλα όπως το heavy rain για παράδειγμα δεν παλεύεται με το move.Πάντα υπάρχουν παιχνίδια που γίνονται καλύτερα με το move/kinect και κάποια άλλα που γίνονται χειρότερα και unplayable.

PDS13 εχεις παιξει killzone 3 με move??εγω το επαιξα μαζι με 3d τηλεοραση και ηταν για τα ΚΛΑΜΑΤΑ.οκ δεν λεω καλη φαση να εχεις ενα πιστολι αντι για gamepad,αλλα το lag ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ!

σημαδευες και μετα απο λιγο πηγαινε ο στοχος στην θεση του.συγγνωμη αλλα με τετοιο lag δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σοβαρα.

Μήπως έφταιγε το 3d?Σε plasma που το έχω παίξει δεν υπήρχε το lag που αναφέρεις.Κάτι άλλο παίζει.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται aim assist για να βγάλεις headshot στο killzone 3 με το move.Το κ3 ήταν απο τα παιχνίδια που ανεβαίνουν επίπεδο με τη χρήση του move.Κάποια άλλα όπως το heavy rain για παράδειγμα δεν παλεύεται με το move.Πάντα υπάρχουν παιχνίδια που γίνονται καλύτερα με το move/kinect και κάποια άλλα που γίνονται χειρότερα και unplayable.

δεν σου λέω ότι χρειάζεται, αλλά το θέμα είναι ότι το χρησιμοποιούσαν πολλοί πράγμα που ήταν άδικο για τους άλλους

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι το auto aim ειναι αποκλειστικο προνομιο του Move?

Η εγω που παιζω χωρις κανενα βοηθημα παιζω ασχημα?:P

Η ειμαι υπερπαιχτης(καθως στεκομαι αξιοπρεπεστατα με move και χωρις βοηθημα) ή το Μοve εχει θεση στo multi.

Mαλλον το δευτερο γιατι σιγουρα με εχεις ανετα στο online gaming:p.

PDS13 εχεις παιξει killzone 3 με move??εγω το επαιξα μαζι με 3d τηλεοραση και ηταν για τα ΚΛΑΜΑΤΑ.οκ δεν λεω καλη φαση να εχεις ενα πιστολι αντι για gamepad' date='αλλα το lag ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ![/quote']

Μονο με move παιζω και ειναι εξαιρετικο.To Lag ειναι πραγματικα πολυ μικρο.Δεν εχω παιξει με το sharpshooter.

Επαναλαμβανω ,διαβαστε τα reviews για το move+ killzone..

Μισο ποντο ανετα θα εδινα παραπανω λογο του χειρισμου με move.Oχι τοσο λογο ευκολιας,αλλα λογο διασκεδασης.

Δημοσ.

δεν σου λέω ότι χρειάζεται, αλλά το θέμα είναι ότι το χρησιμοποιούσαν πολλοί πράγμα που ήταν άδικο για τους άλλους

Για αυτό είναι καλύτερα να παίζεις με φιλαράκια που ξέρεις ότι οι όλοι έχουν aim assist η κάνεις.Αλλιώς είναι κλέψιμο κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να ενδιαφερει εμας ποσο πουλησε το kinect,οταν εχεις να παιξεις περισσοτερα(ή μπορεις να τα παιξεις καλυτερα) hardcore games με move.

Αν κάποια στιγμή έφτανα να παίζω NBA 2K12 με to "hardcore" Move, πίστεψε με θα αυτοκτονούσα. Το ότι έχει auto aim στα περισσότερα παιχνίδια για να σε κάνει να νομίζεις οτι όντως δουλεύει, δεν το κάνει hardcore.

Να σταθω και λιγο στο GeoW3.τελειως οverrated σειρα (με εξαιρεση το καλο multi) και για αλλη μια φορα ο αντιπαθητικος Βleszinski απεδειξε οτι δεν φτιαχνει πραγματικα sequels αλλα extra mapacks.ελεοσ δηλαδη.

Ο Γκαιμπελισμός σε όλο του το μεγαλείο. "Λέγε-λέγε, κάτι θα μείνει". Εγώ απο το gameplay demo είδα τουλάχιστον γραφικά σε επίπεδα Uncharted 2, αναβαθμισμένους χάρτες, και καλύτερο gameplay. Το ότι το GOW3 δεν είναι πραγματικό sequel μόνο ένας κολλημένος θα το έλεγε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν κάποια στιγμή έφτανα να παίζω NBA 2K12 με to "hardcore" Move, πίστεψε με θα αυτοκτονούσα. Πίστεψε με, το ότι έχει auto aim στα περισσότερα παιχνίδια για να σε κάνει να νομίζεις οτι όντως δουλεύει, δεν το κάνει hardcore.

Kαταρχην το NBA 2k12 μουφα μου φανηκε με το move ,γι αυτο και ειπα οτι μερικα μονο games αξιζουν με αυτον τον χειρισμο..

Παραπανω εγραψα οτι παιζω χωρις κανενα βοηθημα και τα παω μια χαρα.Μαλιστα στο sp εβγαλα και τον στοχο απο την οθονη.Κανενα βοηθημα.

Καλα με τπτ δεν μου φανηκε U2 το GeoW3,αλλα ηταν βελτιωμενο οντως.Ισως μεγαλυτερη βελτιωση απο αυτην που ειδαμε απο το 1 στο 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...