filtatos.h.x Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια, σκοπεύω να στήσω ένα νέο pc και θα ήθελα τα φώτα σας λίγο το δίλημμα μου αφορά την μητρική . σκέφτομαι να αγοράσω μια μητρική με on board κάρτα γραφικών πιο συγκεκριμένα την gigabyte ga-890gpa-ud3h retail όμως έχει μνήμη μόνο 128 mb και μου φαίνονται λίγα ετσι θέλω να ξέρω αν η μνήμη(ram) παίζει κάποιο ρόλο. δηλαδή αν αυξάνει τα 128 mb της on board.
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, φίλε μου! Εαν σκοπεύεις να παίζεις παιχνίδια με αυτό το κομπιούτερ τότε την ενσωματωμένη ξέχασε την!!!! Είναι ίσα ίσα για να την συνδέεις με την οθόνη και να βλέπεις ταινίες και βιντεακια στο youtube. Θα μπορούσες να την κράταγες προσωρινά μέχρι να πάρεις μια καρτουλα σε pcie και να παίζεις και κανένα παιχνιδακι!!! Πάντως βλέπω θα πάρεις πολύ καλή μητρική! Υποστηρίζει και crossfire και εσύ σκέφτεσαι να μείνεις με την ενσωματωμένη????? Κρίμα για τέτοια μητρική!!!
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ θα πρότεινα ανάλογα με τα οικονομικά σου πάντα βέβαια, να χρησιμοποιήσεις προσωρινά την ενσωματωμένη εάν δεν έχεις τώρα χρήματα για κάρτα γραφικών ή εάν τα έχεις να πάρεις καμιά καρτουλα, όπως η 6850 της ATI, εκεί γύρω στα 165 ευρώ θα σου παίζει τα πάντα!!! Η ενσωματωμένη μόνο για προσωρινή λύση είναι, έτσι την είχα χρησιμοποιήσει και εγώ γιατί κομμάτι κομμάτι τον είχα φτιάξει και εγώ τον υπολογιστή!!! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?CHIPSET_TYPE=HD%206850 Μιας και έχεις AMD σύστημα πολύ καλή και οικονομική λύση για extreme gaming!!!!!!!!!!
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τίποτα, φίλε μου! Να σαι καλά και καλή επιλογή σου εύχομαι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.