vaggelisp7406 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιδια εχω το case της υπογραφης μου (pc1) και εχει θεση πανω για φουρφουρια.Εκει ειναι καλο να βαζουν ή να βγαζουν αερα?
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εγώ τους ξαποστειλα όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα με τον θόρυβο που κάνανε! Μονο σκόνη είδα απ διαφορές!! Κ όταν εννοώ σκόνη τώρα είναι καλύτερα γιατί δεν ρουφάνε μέσα οι ανεμιστήρες που δεν δουλεύουν πια σκόνη !! Στις θερμοκρασίες ακριβώς τις ίδιες με πριν και με μετά είχε!!!
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ένα της πλάκας! Για αυτό δεν αναφέρω φίρμες και μάρκες στην υπογραφή μου για case!!! Ντρέπομαι για αυτό!!!!
GMod Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παιδια εχω το case της υπογραφης μου (pc1) και εχει θεση πανω για φουρφουρια.Εκει ειναι καλο να βαζουν ή να βγαζουν αερα? Να βγάζει αέρα. Πάντως ο panos_chem έχει ένα δίκιο. Οι πολλοί ανεμιστήρες μόνο θόρυβο κάνουν. Μέχρι 2 καλά είναι. Ένας να βάζει μπροστά χαμηλά και ένας να βγάζει πίσω ή πάνω.
vaggelisp7406 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εχω εναν μπροστα και εναν πισω διπλα απο το backplate της μητρικης..Λεω να βαλω αλλον εναν πανω που να βγαζει αερα..
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και 2 να παίρνει επάνω βάλε να βγάζουν τον ζεστό αέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.