panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ή που είσαι άτυχος ή που έχεις προβλήματα με τη ΔΕΗ και τα κακαρώσανε οι ασφάλειες των τροφοδοτικών, για να προστατεύσουν άλλα... Το FSP το είχα πάνω σε ups!!!! το ανώνυμο άντεξε δυο χρόνια χωρίς ups στην ίδια γραμμή της ΔΕΗ και πιστεύω ακόμα θα δούλευε εάν δεν το έδινα! Ένα 500 watt thermaltake επίσης άντεξε πάνω από χρόνο χωρίς ups, επίσης δουλεύει ακόμα αλλά το έδωσα και αυτό, για αυτό τώρα κατέληξα μετα το FSP από επώνυμα σε thermaltake!!!
no account Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 το υπόλοιπο σύστημα αποτελείτε απο mobo ram cpu:athlon ii x4 640 hhd edit: δεν έχει κλοκαριστει ποτέ cf σε αυτην την mobo αξιζει δηλαδη θελω να πω θα δω τις τοπ επιδοσεις των καρτων που θα μπουν ??? και ποια mobo προτείνετε για am3+ με cf,sata3 και λοιπά καλούδια??
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 το δικο μου Toughpower το εχω απο το 2006 σε 4 διαφορετικα μηχανηματα και δεν εχει να λεει τιποτα μια χαρα τα παει ακομη. εχει σηκωσει οτι του εχω βαλει πανω μεχρι στιγμης... cf σε αυτην την mobo αξιζει δηλαδη θελω να πω θα δω τις τοπ επιδοσεις των καρτων που θα μπουν ??? και ποια mobo προτείνετε για am3+ με cf,sata3 και λοιπά καλούδια?? Λοιπον η μητρικη σου ειναι μια χαρα και για τους AM3+ επεξεργαστες και επισης απο οτι ειδα στο site της Asrock αν βαλεις 2 ΑΤΙ μαζι θα παιζουν στο φουλ τους.
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 το δικο μου Toughpower το εχω απο το 2006 σε 4 διαφορετικα μηχανηματα και δεν εχει να λεει τιποτα μια χαρα τα παει ακομη. εχει σηκωσει οτι του εχω βαλει πανω μεχρι στιγμης... Tο ξέρω!!!! Toughpower έχω και εγώ!!! Σκυλί σκέτο είναι!!! και μάλιστα πολύ βαρύ!!!! Βαριά κατασκευή!!!
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Tο ξέρω!!!! Toughpower έχω και εγώ!!! Σκυλί σκέτο είναι!!! και μάλιστα πολύ βαρύ!!!! Βαριά κατασκευή!!! αυτη η σειρα εχει αλλο κατασκευαστη απο οτι η TR2 γιαυτο και η αντοχη της.. γενικα τα Purepower παλιοτερα και τωρα τα Toughpower ειναι που εχουν φτιαξει λιγο το ονομα της Thermaltake στα τροφοδοτικα γιατι οι αλλες σειρες ηταν επειικως απαραδεκτες.
no account Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Λοιπον η μητρικη σου ειναι μια χαρα και για τους AM3+ επεξεργαστες και επισης απο οτι ειδα στο site της Asrock αν βαλεις 2 ΑΤΙ μαζι θα παιζουν στο φουλ τους. περνει αυτη η μητρικη Asrock Socket AM3 870 Extreme3, MOBO, AM3+ ???? είσαι σίγουρος? γιατί δεν το γράφει. (KLINEX και καθάρισες :D )
panos_chem Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μου άρεσε που το FSP είχε και βίδες με χειρολαβές για να το κουπωσεις, γουνινα πιαστρακια μεσα για να συμαζευεις τα καλώδια, ειχε και αποσπωμενα καλώδια, απο αλουμίνιο, της παναγιας τα ματια ειχε αλλα τα εφτυσε σε 10 μηνες!! Τελικά όσα φρου φρου και αρώματα έχει τόσο επίφοβο ειναι!!!!
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 περνει αυτη η μητρικη Asrock Socket AM3 870 Extreme3, MOBO, AM3+ ???? είσαι σίγουρος? γιατί δεν το γράφει. (KLINEX και καθάρισες :D ) ουπς σορρυ ειδα την 880G PRO 3 και νομιζα αυτην εννοουσες. Η 880G PRO 3 ειναι μια καλη προταση
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ναι βασικά είχε κάνει λάθος το λίνκ στην αρχή αυτο και ειπα και εγω τοσο λαθος???
no account Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ναι καταλάθος στην αρχή είχα βάλει άλλης το λινκ αλλά νόμιζα πως το διόρθωσα πριν το δεις οπότε δικό μου το λάθος. αυτή η 880g pro 3 είπες ότι με διπλές κάρτες θα παίζουν στο φουλ αλλά στο e-shop λέει πως είναι: 1pci-e x12 και 2pci-e x4 μπορεί να είπα και βλακεία δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό δεν μετράει αρκετά στην απόδοση σε διπλές κάρτες ??
STORM1978 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 γιατι ειναι ακομα στις προσφορες? ειναι μεχρι να το δει καποιος αδμιν και να το ξαποστειλει... γιαυτο... ναι καταλάθος στην αρχή είχα βάλει άλλης το λινκ αλλά νόμιζα πως το διόρθωσα πριν το δεις οπότε δικό μου το λάθος. αυτή η 880g pro 3 είπες ότι με διπλές κάρτες θα παίζουν στο φουλ αλλά στο e-shop λέει πως είναι: 1pci-e x12 και 2pci-e x4 μπορεί να είπα και βλακεία δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό δεν μετράει αρκετά στην απόδοση σε διπλές κάρτες ?? στο site λεει pci-e 1+2 *16, λογικα μιας και δεν ειναι απο τις κορυφαιες αν βαλεις 2 6850 πανω θα τρεχουν *8 αλλα μην ανυσηχεις δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα κιολας αν ετρεχαν *16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.