Προς το περιεχόμενο

Θορυβος στον επεξεργαστη

george21gs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις συνδεσα για πρωτη φορα τον υπολογιστη με καινουργια μητρικη(asrock 870 extreme3) kai επεξεργαστη 955 amd και μου βγαζει εναν περιεγο θορυβο απο το σημειο του επεξεργαστη ,δεν ειναι σιγουρα ο ηχοσ απο τα ανεμηστηρακια,,μηπως ξερετε τι παιζει??

Δημοσ.

αν μπορεις κιολα να βγαλεις καμια φωτο περιμετρικα απο τον επεξεργαστη και να την ανεβασεις εδω να μας βοηθησεις.

Δημοσ.

παλι ομωσ δεν εχω εικονα .. :fear: :fear:

η καρτα παταει καλα? βγαλτην και ξαναβαλτην. εχει εξτρα τροφοδοσια? συνδεσε ολα τα καλωδια που χρειαζετε, κανε update τους οδηγους της μητρικης και κανενα bios επισης και πεσμας αααα απεγκατασταση παλαιων οδηγων, safe mode ξηλωμα τυχον απολειματων με ccleaner επανεκινηση εγκατασταση απο την αρχη οδηγους για την καρτα και βλεπουμε.

Δημοσ.

καταρχην ενα ενα τα βηματα αν γινεται γιατι ειμαι πρωταρησ στο αθλημα ....λοιπον εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα ,η οθονη ομως παραμενει κλειστη οποτε δεν μπορω να μπω σε κανενα μενυ.εχω geforce 9800 gt 1gb apo sparkle kai silverstone sst-st70f στα 700 w

Δημοσ.

καταρχην ενα ενα τα βηματα αν γινεται γιατι ειμαι πρωταρησ στο αθλημα ....λοιπον εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα ,η οθονη ομως παραμενει κλειστη οποτε δεν μπορω να μπω σε κανενα μενυ.εχω geforce 9800 gt 1gb apo sparkle kai silverstone sst-st70f στα 700 w

αν ειναι αυτη τοτε θελει να συνδεσεις τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο πανω της αλλα και παλι θα επρεπε να δειχνει σημα στην οθονη.. εχεις συνδεσει ολα τα καλωδια στην μητρικη? τροφοδοσια 24PIN, ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 4-8PIN κτλ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...