Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένη Οθόνη ή κάτι άλλο;;;

Elenity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Ενώ η οθόνη του υπολογιστή μου δεν δείχνει τίποτα (φαίνεται δηλαδή να είναι χαλασμένη--εκτός από κάτι αναλαμπές που έχει για 2-3 δευτερόλεπτα), όταν συνδέομαι με vnc ή με logmein από άλλο υπολογιστή βλέπω κανονικά την επιφάνεια εργασίας μου. Το vnc ή το logmein την οθόνη δεν "δείχνουν";; Πώς γίνεται να μπορώ να βλέπω τον υπολογιστή μου ενώ η οθόνη μου ειναι "χαλασμένη";΄Έχει κανείς καμιά ιδέα;;;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Απλα εχει χαλασει η οθονη προφανως

Το pc ειναι μια χαρα

Δοκιμασε μια αλλη οθονη και θα παιζει οκ

Το pc μπορει να παιζει και με σβηστη οθονη

Το να χαλασει η οθονη δε σημαινει οτι χαλασε ολο το pc και δεν υπαρχει επιφανεια εργασιας

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό που λες απλά μου έκανε εντύπωση που μπορώ απομακρυσμένα να δω το pc μιας κι έχω την εντύπωση οτι το vnc για παράδειγμα "δείχνει" την οθόνη κι όχι τον υπολογιστή(δηλαδή αναμεταδίδουν οτι υπάρχει στην οθόνη κι αν η οθόνη είναι "μαύρη"--αφού είναι χαλασμένη απλά δεν δείχνει τίποτα ούτε απομακρυσμένα).

Δεν είμαι σίγουρη οτι γίνομαι σαφής σε αυτό που λέω αλλά με κάλυψε η απάντηση σου.

Σ'ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η οθόνη με το κυρίως μηχάνημα δηλαδή τον πύργο,ολα τα προγράμματα, συσκευές κτλπ παίρνουν εντολή απο τον πύργο για να στο πώ ετσι χοντρικά δεν τους νοιάζει αν υπάρχει υπήρχε η θα υπάρχει ποτε οθόνη επάνω.

Δημοσ.

Στην οθόνη το μόνο που παίρνεις είναι ένα σήμα εξόδου τίποτα παραπάνω,το logmein δεν έχει σχέση με οθόνη ,δλδ να κοιτάει τι έχεις στην οθόνη για να σου δείξει απλά πέρνει το σήμα που στέλνεται στην οθόνη και βλέπεις σαν να έχεις εκεί την οθόνη σου...Ελπίζω να μην σε μπερδεψα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...