minaras_tio Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλησπερα,πριν λιγο ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη και εσβησε...οταν παω να τον ανοιξω απλα αναβουν τα λαμπακια αλλα τιποτα.. Τροφοδοτικο; Ειχα και παλια προβλημα,το αλλαξα και ηταν οκ. Τωρα; Ευχαριστω
filip123go Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ναι... Κυρίως ύποπτος είναι το τροφοδοτικό... Μετά μπορεί να φταίει η μητρική και χίλια δυο άλλα... Δοκίμασε ένα clear cmos για αρχή, μπας και γίνει τίποτα...
minaras_tio Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ok,κανενας απο πατρα εδω να ξερει κανα μαγαζι να το παω να τον δουνε; Οχι σε κλεφτες παιδια.. Πριν απο κανα 2 χρονια που ειχα ιδιο προβλημα ημουν αθηνα και μου πηρε 20€ ενα καταστημα στη θηβων να μου αλλαξει τροφοδοτικο. Τωρα τι παιζει; Ευχαριστω
no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Φιλε μλν το καταστημα στην θηβων φταιει. Γιατι το παραξευτιλησαμε 20ε τροφοδοτικο??? :-
alpo Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ok,κανενας απο πατρα εδω να ξερει κανα μαγαζι να το παω να τον δουνε; Οχι σε κλεφτες παιδια.. Πριν απο κανα 2 χρονια που ειχα ιδιο προβλημα ημουν αθηνα και μου πηρε 20€ ενα καταστημα στη θηβων να μου αλλαξει τροφοδοτικο. Τωρα τι παιζει; Ευχαριστω Αν θες, μπορώ να σου δανείσω ένα τροφοδοτικό που λειτουργεί να το βάλεις πάνω και να δεις αν φταίει αυτό.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δες αν ειναι αδεια η μπαταρια της μητρικης....
panos_vas Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τροφοδοτικό φταίει. Το ίδιο μου είχε κάνει και εμένα δυο φορές που μου χάλασε..... Δουλεύανε μόνο τα ανεμιστηρακια......
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και εγω ειχα το ιδιο με τον παλιο μου και ηταν μπαταρια... Δεν διαφωνο, ειναι πολυ μεγαλες οι πιθανοτιτες για να ειναι τροφοδοτικο...
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μάλλον ειναι το τροφοδοτικό αλλα δοκίμασε να βρείς ενα τροφοδοτικό να βάλεις επάνω να σιγουρευτείς.
minaras_tio Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλημερα,σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.σημερα το pc λειτουργει κανονικα αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι σημαδια ασχημα αυτα...Θα δειξει. Α για το καταστημα στη θηβων ειναι παρα πολυ καλο...Πολυ εξυπηρετικος και καλες τιμες..δηλαδη ποσο εχει ενα τροφοδοτικο περιπου αλλου? Ετσι απο περιεργεια..
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλημερα,σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.σημερα το pc λειτουργει κανονικα αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι σημαδια ασχημα αυτα...Θα δειξει. Α για το καταστημα στη θηβων ειναι παρα πολυ καλο...Πολυ εξυπηρετικος και καλες τιμες..δηλαδη ποσο εχει ενα τροφοδοτικο περιπου αλλου? Ετσι απο περιεργεια.. Αναλογα με Watt/Μαρκα/αν ειναι αθοριβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.