poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 παντως το cpu temperature του bios συμφωνει με τα cores temp οπως φαινεται και οχι με το cpu temp.εκτος αν το ειχες σκισει το μηχανημα πριν μπεις bios και εδειξε τοσο πολυ
APsD Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Οχι δεν το είχα σκισει.. γμτ με βλέπω να παίρνω θερμόμετρο με layser για να μαθω ποια είναι τλκ η cpu temp Σκεφτόμουν να κανω O/C στο μηχανημα, αλλα αμα είναι να μην είμαι σίγουρος τι temps εχω αστo..
Thanos1972 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μονο εγω βλεπω οτι οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα? Ενταξει μπορει το cpu temp να διαφερει απο το cere temp.ποιο ειναι το προβλημα?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αφου το bios βγαζει οτι βγαζει εισαι μια χαρα.απο την αλλη δες κα ιγια bios update να δεις μηπως αναφερει τιποτα Incorrect στο bios.
driftingcris Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μονο εγω βλεπω οτι οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα? Ενταξει μπορει το cpu temp να διαφερει απο το cere temp.ποιο ειναι το προβλημα? Ρε αφου στο λεει ο Θανος... Τι φοβασε?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 καλα το καλο ειναι οτι αν πραγματι δειχνει λαθος και ανεβει με το O/c η θερμοκρασια παραπανω πριν παθει τιποτα η cpu θα κανει slow down η shut down.Κτλ κτλ.
driftingcris Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 καλα το καλο ειναι οτι αν πραγματι δειχνει λαθος και ανεβει με το O/c η θερμοκρασια παραπανω πριν παθει τιποτα η cpu θα κανει slow down η shut down.Κτλ κτλ. Μα τα παραθυρια βλεπουν με τον ιδιο τροπο τις θερμοκρασιες? Δηλαδει η AMD/Intel (δεν προσεξα τι ειναι) δεν το προβλεψε αυτο ετσι ωστε τα παραθυρια να βλεπουν σωστα τις θεροκρασιες? Αρα να κανει shut down σε κανονικες θερμοκρασιες για shut down? (Αν καταλαβες τιποτα θα πεσω απο τον γκρεμο)
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το slow down και τα protections της cpu αν καταλαβα αυτα που εγραψες εχουν να κανουν με το τι διαβαζει το bios και οχι τι διαβαζουν τα παραθυρια.
driftingcris Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το slow down και τα protections της cpu αν καταλαβα αυτα που εγραψες εχουν να κανουν με το τι διαβαζει το bios και οχι τι διαβαζουν τα παραθυρια. Ε ναι... Αρα θα κανει shut down σε κανονικα temps... Σωστα?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το bios βλεπει τα σωστα οποτε θα κανει slow down η cpu(δεν λεω για shut down ta windows) οταν πραγματι η θερμοκρασια θα ειναι υψηλη.αν γινει ποτε υψηλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.