Προς το περιεχόμενο

Σπαζοκεφαλιά με πρόβλημα σε desktop computer

VeRDe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρίξε και ενα memtest να τσεκάρεις τις ram αν δεν το εχεις κάνει ήδη.

Βγάλε τα ολα απο επάνω extra δίσκους ακόμα και το cdrom και πάίξε για λίγη ώρα να δείς αν θα σου βγάλει πρόβλημα πάλι.Επίσης καλό θα ήταν αν ειχες μια αλλη κάρτα γραφικών να δοκίμαζες για να αποκλείσεις μια μια τις πιθανές αιτίες.

Αν και πάλι έχεις προβήμα δυστηχώς οσο και να μην έχεις όρεξη πρέπει να αλλάξεις μητρική να δοκιμάσεις,μονο έτσι θα βγάλεις άκρη.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To προβλημα φωναζει απο χλμ και βρισκεται στους πυκνωτες της motherboard,εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι δεν χρειαζεται να ειναι σκασμενοι για να παραδωσουν.

Δημοσ.

πήρα την μεγάλη απόφαση και άλλαξα την μητρική με την MSI που είχα στην αποθήκη μου. για να δούμε.... Ελπίζω να μην πάει τζάμπα το φορμάτ...

Δημοσ.

και με λύπη σας ανακοινώνω ότι ούτε η μητρική είναι....................................

έχει κανείς καμία βαριοπούλα εύκαιρη?

Δημοσ.

Ko

και με λύπη σας ανακοινώνω ότι ούτε η μητρική είναι....................................

έχει κανείς καμία βαριοπούλα εύκαιρη?

Συνεχιζεις να επιμενεις οτι το τροφοδοτικο σου ειναι οκ και οτι δεν προκειται να δοκιμασεις με καποιο σωστο καποιας σωστης εταιριας?

android.png

Δημοσ.

ξέρεις τροφοδοτικό να μπορεί να βγάλει 3 ώρες Burnin test στο 100% cpu, vga, ram, hard disk και sound card και να μην επαρκεί το ρεύμα του να πάρει μπρος ο επεξεργαστής και το bios όταν τον ανοίγεις?

Θα βάλω πάλι το παλιό το trust των 570watt (το οποίο απ'οτι φαίνεται ήταν μια χαρα) αλλά όταν τα συμπτώματα δεν αλλάζουν είναι άλλος ο υπεύθυνος.. το κακό είναι ότι δεν έχω άλλη cpu να βάλω..

Δημοσ.

Πιο πανω αναφερεις οτι η msi που εχεις δεν λειτουργει καλα,μηπως το προβλημα σε ξεγελαει?

Εχεις αλλαξει δισκο ,εχεις δοκιμασει τις μνημες,αλλαξες τροφοδοτικο,αλλαξες μητρικη και παλι τα ιδια?

Τα ανταλλακτικα που δοκιμαζεις ειναι σε καλη κατασταση ή μεταφερεις το προβλημα με αποτελεσμα να μην βρεις ποτε λυση?

Παππα πρεπει να φωναξουμε για ευχελαιο.

Δημοσ.

τώρα να πω και εγώ κάτι...μου έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα και ήταν τελικά ένα ποντίκι usb μόλις το άλλαξα έστρωσε...βεβαία ενώ ξεκίνησε με παρόμοια συμπτώματα στο τέλος το pc δεν άνοιγε όσο είχα κουμπωμένο το ποντίκι..

τραβηγμένο άλλα πιθανό

Δημοσ.

Oχι,δεν ειναι τραβηγμενο,πιθανο ειναι να γινει.Γι'αυτο ,το πρωτο πραγμα που λεμε σε τετοιου ειδους προβληματα ειναι να τα βγαζεις ολα απο πανω.

Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση: έχω πειραματιστεί με ram, σκληρό, μητρική, κάρτα γραφικών (την έβγαλα τελείως) τροφοδοτικό και κάρτα ήχου.

Αυτό με τις συσκευές usb όλα καλά και ωραία αλλά το πρόβλημα μπορεί να κάνει και 3 μέρες να εμφανιστεί. είναι όμως μια πιθανότητα αμυδρή...

Δημοσ.

Έχεις δοκημάσει πολά, να κοιτάξουμε λίγο τα βασηκα απλά ? (Δημοτικού)

Η μπρίζα είναι οκ, το πολλήμπριζο ?

Έχεις δοκημάσει άλλη μπρίζα ?

Για βάλε το PC μόνο του σε μιά άλλη 'καθαρή' παροχή ράυματος.

Θα έλεγα ότι μπορεί να μίν έχει κουμπώσει καλά η ψήχτρα της CPU, αλλά άλλαξες μητρική οποτε χλομό να είσαι 2 φορές άστοχος.

Μια δόση έσβηνα το pc καταλάθος με τα πόδια μου, γιατι δέν πάταγε καλα το καλώδιο του τροφοδοτικού. (τα καλόδια στα πόδια, κλασικά)

Δέν βγάζει μπλέ οθόνη είπες, ξερό off έτσι ?

Δημοσ.

Ξερό off.. έχω δοκιμάσει να το τρέξω χωρίς καμία usb πάνω, αποσύνδεσα τα dvd drives τζίφος....

Τώρα είναι σε φάση που πατάς να ανοίξει και απλά ανάβουν ανεμιστηράκια..!! δε φορτώνει ουτε bios όυτε τπτ.

κλείνω προς επεξεργαστή.. έχει κανείς, κανένα AM2 διαθέσιμο για δοκιμή?

Δημοσ.

δε νομίζω να κοστίζει πάνω από 5€ μια αποστολή ενός τόσο μικρού αντικειμένου. Αν είναι διαθέσιμος για να τον δοκιμάσω στείλε μου πμ μου να σου δώσω διεύθυνση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...