stergios95 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 θελω να παρω εναν καινουργιο σταθερο. εχω εδω και 7 περιπου χρονια εναν που αγορασα απο την you.gr και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο, μεσα σε αυτα τα χρονια 2-3 φορες μονο τον εχω παει για service και αυτα απο χαζομαρες δικες μου. γενικα το pc ειναι αψογο ακόμα και τωρα και εμπιστεβομαι πολυ αυτην την αιτερεια. αλλα εχω βρει ενα ωραίο pc multirama που θέλω αυτο παρα ενα αλλο απο την you.gr, θελω γνωμες απο που να παρω και αν εχετε αντιμετοπισει ποτε προβλημα σε pc της multirama χωρις να εχετε κανει κατι εσεις και αν ειχατε προβληματα με την εγγυηση η με κατι αλλο. τα 2 pc που ειμαι αναμεσα ειναι το http://www.multirama.gr/products/product?pid=0564328&catid=010100 απο την multirama (εχω βρει οθονη και πληκρολογιο+ποντικι και ολα μαζι βγενουν στα 940 ευρω) και το http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=12D11FF5A709E5418A4AAE8F8A693B9B&pa=24F2257E68B23A43B4E531BC899BC58E απο την you.gr.
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Διαφωνώ στο έτοιμο Τι θα κάνεις με το Pc; edit: Καλως όρισες btw
stergios95 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 βασικα ολη μερα gaming. βαρια παιχνιδια για αυτο διαλεξα καλους επεξεργαστες και καρτες γραφικων
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλή κάρτα γραφικών για βαριά games η GTS 450 και η 5750? Πες μέχρι πόσα δίνεις. Που μένεις. Ποια οθόνη έχεις. Αν θες και λειτουργικό μέσα Και τέλος αν μπορείς να τον στήσεις μόνος σου
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 βασικα ολη μερα gaming. βαρια παιχνιδια για αυτο διαλεξα καλους επεξεργαστες και καρτες γραφικων εγω θα σου ελεγα να πας σε μια custom συνθεση, δηλαδη: επιλεγεις τα κομματια απο το μαγαζι, τους λες να στο συνθεσουν (αμα μπορεις και μονος σου τοτε θα παρεις τα κομματια απο διαφορετικα καταστηματα και θα σου ερθει πιο φτηνα) και τον παραγκελνεις και θα στον φερει ο κουριερ. ετσι θα εχεις εναν η/υ 100% καλυτερος απο τους ετοιμους και μη σου πω -50% στη τιμη...
stergios95 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ναι αρκετα καλες και οι δυο. μενω σε αν χωριο περιπου 30 χιλιομετρα εξω απο θεσ/νικη. οθονη για το pc της multirama διαλεξα την http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528309&catid=030100 λειτουργικο εχουν και τα δυο και μπορω ανετα να στησω ενα pc ακομα και αν το στηλουν σε 100 κοματια.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ναι αρκετα καλες και οι δυο. μενω σε αν χωριο περιπου 30 χιλιομετρα εξω απο θεσ/νικη. οθονη για το pc της multirama διαλεξα την http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528309&catid=030100 λειτουργικο εχουν και τα δυο και μπορω ανετα να στησω ενα pc ακομα και αν το στηλουν σε 100 κοματια. Παω στοιχημα οτι εισαι μηχανιωνα.
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ναι αρκετα καλες και οι δυο. μενω σε αν χωριο περιπου 30 χιλιομετρα εξω απο θεσ/νικη. οθονη για το pc της multirama διαλεξα την http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528309&catid=030100 λειτουργικο εχουν και τα δυο και μπορω ανετα να στησω ενα pc ακομα και αν το στηλουν σε 100 κοματια. Μέχρι πόσα δίνεις σύνολο μαζί με οθόνη δεν είπες
stergios95 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 bdzakias2 πως αυτο που λες ειναι το καλυτερο αλλα θελω ολοκληρομενο για να μην εχω προβληματα μετα με την εγγυηση αμα τυχει να παει για service. bdzakias2 πως αυτο που λες ειναι το καλυτερο αλλα θελω ολοκληρομενο για να μην εχω προβληματα μετα με την εγγυηση αμα τυχει να παει για service. θανος ειμαι απο νεα πελλα. καρμεν ειπα πως μαζι με οθονη βγεινει 940 εθρω το λεω στην αρχη. εβω αυτο της you.gr στα 980 ευρω . μικρη η διαφορα
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 bdzakias2 πως αυτο που λες ειναι το καλυτερο αλλα θελω ολοκληρομενο για να μην εχω προβληματα μετα με την εγγυηση αμα τυχει να παει για service. bdzakias2 πως αυτο που λες ειναι το καλυτερο αλλα θελω ολοκληρομενο για να μην εχω προβληματα μετα με την εγγυηση αμα τυχει να παει για service. Εγγύηση θα έχεις και μάλιστα για κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι θα έχεις επώνυμα πράγματα μέσα, προσαρμοσμένα σε αυτό που θες και το καλύτερο δεν θα έχεις τροφοδοτικό πυρηνική βόμβα
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 bdzakias2 πως αυτο που λες ειναι το καλυτερο αλλα θελω ολοκληρομενο για να μην εχω προβληματα μετα με την εγγυηση αμα τυχει να παει για service. bdzakias2 πως αυτο που λες ειναι το καλυτερο αλλα θελω ολοκληρομενο για να μην εχω προβληματα μετα με την εγγυηση αμα τυχει να παει για service. 1. ολοκληρωμενο θα ειναι και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την εγγυηση... 2. φιλικα παντα αλλα με λενε Dbzakias, δλδ γιωργο με λενε (ονομα και μαλαμα) αλλα στο διαδίκτυο ειμαι γνωστος ως dbzakias για αυτογραφο στειλε μου πμ και αν σου θελει να παει για σερβις δεν θα το πας ολοκληρο εννοειται αλλα μονο το κομματι που χρειαζεται επισκευη (π.χ. αν εχει προβλημα η καρτρα γραφικων δε θα στειλεις ολο το μηχανημα αλλα μονο την καρτα στο καταστημα που την αγορασες) και ετσι δεν θα εχεις θεμα με την εγγυηση...
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εγγύηση θα έχεις και μάλιστα για κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι θα έχεις επώνυμα πράγματα μέσα, προσαρμοσμένα σε αυτό που θες και το καλύτερο δεν θα έχεις τροφοδοτικό πυρηνική βόμβα οταν λες κατι τετοια με τρελαινεις...
stergios95 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οκ παιδια ευχαριστω αλλα σηγουρα αναμεσα σε αυτα τα δυο και σε μια δικια μου συνθεση σηγουρα προτεινετε την συνθεση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.