Προς το περιεχόμενο

Κατι τρεχει με τα fans

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια φορα στον η/υ οταν τον ανοιγω, δεν ξεκινανε τα ανεμιστηρια του κουτιου. Λειτουργει κανονικα κτλ χωρις καποιο προβλημα απλα τα ανεμιστηρια ειναι off.

Εχετε καμια ιδιεα γιατι μπορει να συμβαινει? καθαρα για επιστημονικους λογους ρωταω οχι οτι αξιζει να ασχοληθω να το ανοιξω κτλ.

Δημοσ.

το φαν της ψύκτρας δουλεύει??ή όταν σταματάνε σταματάει και αυτό, κουφό μου ακούγεται να μη δίνει ρεύμα η μητρική ορισμένες φορές μόνο,μπας και δεν έχουν κουμπώσει σωστά στη σύνδεση τους με τη μητρική?βάλτον μπροστά χωρίς το πλαινο καπάκι να δεις τι γίνεται...

Δημοσ.

μιλαμε για fan πανω στην μητρικη η μιλαμε για fan που παιρνουν κανονικο ρευμα?εγω θα κανα bios update και επισης θα τσεκαρα μην εχουν καμια επιλογη να ξεκινανε μετα απο λιγο κτλ

Δημοσ.

Του κουτιου μαλλον ειναι γιατι οποτε δεν ξεκιναν παιζει ηχητικο σημα!!! Το οποιο προερχεται απο το φροντ πανελ

ΥΓ:Δε σταματαν κατα τη διαρκεια που ειναι ανοιχτος ο η/υ. Απλα δεν ξεκιναν οταν τον ανοιγω. Με μια μια επανεκκινηση στρωνει :devil:

Δημοσ.

Απο το πάνελ μπορώ να ρύθμισω το ποσοι θα δουλεύουν κ σε τι στροφές, δε γνωρίζω απο που παίρνουν ρεύμα.

Βέβαια πίσω απο το πάνελ υπάρχει μια μπαταρία, ίσως να τελειώνει, θα την αλλάξω. Ίσως κ να μην εχει σχέση. Θα δείξει.

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι είναι, απλά υπάρχει μια μπαταρία πίσω απο το πάνελ προφανώς για να κρατάει τις ρυθμίσεις σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Τώρα τι σκατα εχει πάθει κ δεν παίρνουν μπρος οι ανεμιστήρες δε μπορώ να καταλάβω...

Μου εχει ζαλίσει τα ουμπαλα...

Δημοσ.

Εχετε καμια ιδιεα γιατι μπορει να συμβαινει? καθαρα για επιστημονικους λογους ρωταω οχι οτι αξιζει να ασχοληθω να το ανοιξω κτλ.

χμμμ δηλαδή όταν θα χαλάσει κάτι λόγω ζέστης εκει μέσα... θα είναι για επιστημονικούς λόγους...??? άνοιξε τα και τσέκαρε τα όλα... θερμοκρασίες,πάστες, τα πάντα. το pc είναι σαν το αυτοκίνητο, θέλει τα service του που και πού...

Δημοσ.

χμμμ δηλαδή όταν θα χαλάσει κάτι λόγω ζέστης εκει μέσα... θα είναι για επιστημονικούς λόγους...??? άνοιξε τα και τσέκαρε τα όλα... θερμοκρασίες,πάστες, τα πάντα. το pc είναι σαν το αυτοκίνητο, θέλει τα service του που και πού...

Πλάκα έχεις...!!!

Όπως ξεκαθαρισα κ σε προηγούμενο ποστ, δεν ενδιαφερομαι να το κάνω κομμάτια για δω τι φταίει, βαριεμαι ρε αδερφε πως το λένε, δεν αξίζει να ασχοληθώ.

Αν υπάρχει όμως μια βασιμη υποψία για το τι μπορει να συμβαίνει, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα ψάξω, διαφορετικά όσο αντέξει...

Δημοσ.

Δοκίμασε να συνδέσεις τους ανεμιστήρες αντί για πάνω στο πάνελ απ'ευθείας στην μητρική αν είναι 3pin ή σε molex.

Δημοσ.

μπορει το panel να τρωει κολληματα.βγαλτου ρευμα μπαταρια να κανει κανα reset defaults και δες παλι μετα.ελπιζω να μην εχει καποια ρυθμιση στην οποια τα fan να ξεκινανε απο x Θερμοκρασια και μετα αν εχει και τιποτα που μετραει θερμοκρασια.

Δημοσ.

Πλάκα έχεις...!!!

Όπως ξεκαθαρισα κ σε προηγούμενο ποστ, δεν ενδιαφερομαι να το κάνω κομμάτια για δω τι φταίει, βαριεμαι ρε αδερφε πως το λένε, δεν αξίζει να ασχοληθώ.

Αν υπάρχει όμως μια βασιμη υποψία για το τι μπορει να συμβαίνει, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα ψάξω, διαφορετικά όσο αντέξει...

οχι καθόλου σοβαρά τα έλεγα.. ίσως όταν ασχοληθείς να το ψάξεις θα είναι αργά, τεσπά, και εγώ αρκετά ασχολήθηκα, καλή τύχη....

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω.αν το pc ειναι μικρο η αν ο controller ελεγχει βασικα fan και εχεις πχ και πολλους σκληρους δισκους τοτε το καλοκαιρι που θα βαραμε 40 αρια το pc θα υποφερει ειδικα αμα δεν εχει καλο airflow και ειδικα αμα ειναι πολλα πραγματα και στριμωγμενα και τα καλωδια δεν ειναι μαζεμενα.και ειναι κριμα να χαλασεις το pc η να βαραει τιποτα κλεισιματα λογω ζεστης.ειδικα οι δισκοι υποφερουν οι μηχανικοι το καλοκαιρι.αλλο τοσο αμα ειναι 2-3 και ειναι ψιλοκολλητα.

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω.αν το pc ειναι μικρο η αν ο controller ελεγχει βασικα fan και εχεις πχ και πολλους σκληρους δισκους τοτε το καλοκαιρι που θα βαραμε 40 αρια το pc θα υποφερει ειδικα αμα δεν εχει καλο airflow και ειδικα αμα ειναι πολλα πραγματα και στριμωγμενα και τα καλωδια δεν ειναι μαζεμενα.και ειναι κριμα να χαλασεις το pc η να βαραει τιποτα κλεισιματα λογω ζεστης.ειδικα οι δισκοι υποφερουν οι μηχανικοι το καλοκαιρι.αλλο τοσο αμα ειναι 2-3 και ειναι ψιλοκολλητα.

Άντε κι εγω σου λέω ότι θα το ανοίξω όταν ξανασταματησουν, για να δω ποιοι δουλεύουν και ποιοι οχι.

Τι να τους κάνω μετα να τους αλλάξω;;;

Πως είμαι σίγουρος ότι φταίνε αυτοί κ Όχι τίποτα άλλο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...