panos9553 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ταπεινή δική μου γνώμη , 2000+ για το συγκεκριμένο λάπτοπ με την υπέροχη , κατά κοινή παραδοχή , οθόνη ; Να δεις τι με αυτήν την κάρτα γραφικών στις 16" ; Ή θα βάλεις να δεις HD έργο στις 16 " . Δεν ξέρω , ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του άλλα καλό είναι να τα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο . Μια πρόταση σε αυτά τα λεφτά με οθόνη που τα σπάει (1920Χ1200 όχι 3D ) ποιότητα κατασκευής που δεν υπάρχει σε άλλο λάπτοπ (ψάξτε να βρείτε )και καλή κάρτα γραφικών (ATI FirePro M7820 είναι η 5870 σε επαγγελματική έκδοση) με 3 χρόνια εγγύηση .Υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής 3 ετών (διατίθενται αναβαθμίσεις, παρέχονται ξεχωριστά), εγγύηση 1 έτους για την κύρια μπαταρία , windows 7 PRO HP Compaq 8740w i7 2.8/4G/500/BD-R/17/W7Pro WD758E.Ο ισχυρός σταθμός εργασίας HP EliteBook 8740w Mobile Workstation με πιστοποιήσεις αντοχής του Αμερικανικού στρατού, μπορεί να χειριστεί απαιτητικές εφαρμογές και γραφικά με ευκολία. Ακριβής έλεγχος χρώματος με την οθόνη η οποία περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά. Η άποψη μου για λάπτοπ ανώτερης γενικά ποιότητας για απαιτητικούς αγοραστές . Αυτο ειναι καταπληκτικο laptop...βεβαια θυμαμαι πριν κανα 7μηνο ειχα δει ενα αντιστοιχο με την M7820 καπου στα 1600...τρομερη σειρα η eliteBook...
jtheogr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Θα συμφωνήσω και εγώ ... για τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τα 1.000 ευρώ τα μόνα laptop που αξίζουν είναι οι business σειρές των εταιριών (EliteBook, Precision, Latitude, ThinkPad), όλα τα άλλα μπροστά τους είναι για .................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.