Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση περι RMA

Slothvar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή για διάφορους λόγους δεν θέλω να ξαναμπλέξω με ελληνικό κατάστημα σκέφτομαι απο εδώ και πέρα οτι μου χαλάει να το στέλνω πισω στην εταιρία.

Τώρα αν έχω καταλάβει καλα αυτο ειναι το RMA αλλα η διαδικασία πια ειναι? Τι χρειάζεται να κάνεις κάθε φορα?

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στα δικά μας καταστήματα η μόνη διάφορα είναι ότι εκεί τα στέλνεις ταχυδρομικός .

Επίσης κάποιες εταιρίες στου στέλνουν το ίδιο προϊόν πριν καν του στείλεις το δικό σου

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στα δικά μας καταστήματα η μόνη διάφορα είναι ότι εκεί τα στέλνεις ταχυδρομικός .

Επίσης κάποιες εταιρίες στου στέλνουν το ίδιο προϊόν πριν καν του στείλεις το δικό σου

Υπαρχουν τετοιες εταιριες?ποιες ειναι αυτες?

Δημοσ.

Υπαρχουν τετοιες εταιριες?ποιες ειναι αυτες?

Επισης η Logitech, αφου τους στειλεις φωτος με το προβληματικο προιον πληρως κατεστραμενο... καθως και Microsoft για προιντα τυπου MOUSE, πληκτρολογια κτλ κτλ..

android.png

Και εκεινοι να υποθεσω πως στελνουν ακριβως το ιδιο μοντελο σε σενα?

Το ιδιο η καλυτερο εφοσον δεν υπαρχει το ιδιο!

android.png

Δημοσ.

Επισης η Logitech, αφου τους στειλεις φωτος με το προβληματικο προιον πληρως κατεστραμενο... καθως και Microsoft για προιντα τυπου MOUSE, πληκτρολογια κτλ κτλ..

android.png

Το ιδιο η καλυτερο εφοσον δεν υπαρχει το ιδιο!

android.png

Καλα και αν καποιος εχει ενα τροφοδοτικο που δουλευει καλα αλλα εχουν περασει τα χρονακια του (ας πουμε ειναι 450watt αγορασμενο πριν 2 χρονια) και πεις οτι κατι επαθε,αν δεν υπαρχει θα σου φερουν ενα καλυτερο?ετσι απλα?και αν δεν εχει προβλημα το δικο σου πραγματικα?

Δημοσ.

αν εχει εγγυηση και το καλυπτει ναι! αλλα μην προσπαθησεις να χαλασεις το τροφοδοτικο σου για να παρεις καλυτερο... :P

Δημοσ.

παιδια,ελεγα να παρω εναν σκληρό δισκο OCZ Agility 3 απο το εξωτερικό,η εγγύηση του,θα μετράει εδω κανονικά ή βαζει το χερι του ο θεος;

συγγνώμη για το οφτοπικ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...