Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε παιχνιδια

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν βαλω την παστα πριν ακομα κουμπωσω τον ανεμιστιρα να βαλω μια φοτο για να μου πειτε αν ειναι ενταξει?

Το δοκιμαζω και βλεπυμε

Δημοσ.

οταν βαλω την παστα πριν ακομα κουμπωσω τον ανεμιστιρα να βαλω μια φοτο για να μου πειτε αν ειναι ενταξει?

Το δοκιμαζω και βλεπυμε

Και δεν βαζεις... Δεν προσεξα αν ειπε τιποτα τετοιο ο φιλος καρμεν( :devil: ) αλλα δοκιμασε οπως κανω εγω να την "πασαλιψεις" με μια μπατονετα......

Δημοσ.

Οτι βοήθεια χρειαστείς πόσταρε εδώ και κάποιος θα βρεθεί

Και δεν βαζεις... Δεν προσεξα αν ειπε τιποτα τετοιο ο φιλος καρμεν( :devil: ) αλλα δοκιμασε οπως κανω εγω να την "πασαλιψεις" με μια μπατονετα......

όχι μπατονέτα βρε να μείνει κανένα βαμβάκι να έχουμε άλλα... :devil:

Δημοσ.

Οτι βοήθεια χρειαστείς πόσταρε εδώ και κάποιος θα βρεθεί

όχι μπατονέτα βρε να μείνει κανένα βαμβάκι να έχουμε άλλα... :devil:

Δηλαδει να μην την ξαναχρισιμοποιεισω ε?

Δημοσ.

Μολις θυμηθηκα οτι σε λιγο καιρο θα παρει η μανα μου κατι λευτα οποτε να παοω κατευθειαν σε αλλαγη καρτας γραφικων?Γιατι θελω να φουλαρω το gta iv

Δημοσ.

Μολις θυμηθηκα οτι σε λιγο καιρο θα παρει η μανα μου κατι λευτα οποτε να παοω κατευθειαν σε αλλαγη καρτας γραφικων?Γιατι θελω να φουλαρω το gta iv

Για να το φουλαρεις θες πολλα λεφτα..... Πες μεχρι ποσα για να ξερει η καρμεν τι να σου προτεινει... Δεν θες να προτεινω εγω...πιστεψε με...

Δημοσ.

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ και μιλάμε για κάρτα και λοιπά

Δημοσ.

Καλά είναι δεν λέω, αλλά θα πήγαινα σε corsair. Το θέμα είναι τι σκέφτεται σε κάρτα ανάλογα τι ζητάει, αν αλλάξει κάτι άλλο και μιλάμε και για τροφοδοτικουμπα

Δημοσ.

Καλά είναι δεν λέω, αλλά θα πήγαινα σε corsair. Το θέμα είναι τι σκέφτεται σε κάρτα ανάλογα τι ζητάει, αν αλλάξει κάτι άλλο και μιλάμε και για τροφοδοτικουμπα

:lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...