Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μου εχουν αναθεσει να βρω που διαολο θα δουμε τον αγωνα αυριο, με προυποθεσεις το φαγητο και οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη. Ειναι και Σαββατο, θα γινεται χαμος,οποτε ζοριζει ακομα περισσοτερο το εγχειρημα. Φωτεινες ιδεες?
Komorias Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εγω παντως θα στειλω την γυναικα σε καμια φιλη της. μια εξαδα πρασινη στο ψυγειο κ θα την αραξω μπροστα στην 46αρα μου να απολαυσω το παιχνιδη μονος μου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εγω παντως θα στειλω την γυναικα σε καμια φιλη της. μια εξαδα πρασινη στο ψυγειο κ θα την αραξω μπροστα στην 46αρα μου να απολαυσω το παιχνιδη μονος μου... Πρωτη μου σκεψη ηταν το σπιτι φυσικα και απλετος εφοδιασμος πιτσας και μπυρας αλλα δεν ειναι εφικτο δυστυχως, λογο πολυκοσμιας. Και προσπαθω να το σωσω με εξοδο(..αν και το βλεπω να καταληγω μονος στο σπιτι και το ετερον ημισυ μετα αδερφης του να αναλαμβανει τον εφοδιασμο)
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ελπιζω να εχετε ert HD αλλιως θα ζητησω να σας κανουν μπαν
Eversor Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Η επιλογή της κλασσικής γειτονικής αθλητικής καφετέριας, με μπύρες βαρέλι και άπειρα club sandwich δεν υπάρχει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ελπιζω να εχετε ert HD αλλιως θα ζητησω να σας κανουν μπαν Μαλλον παω για την πυρα κατευθειαν, μια και δεν διαθετω ουτε καν tv στο σπιτι μου, ποσο μαλλον ΕΡΤ HD Η επιλογή της κλασσικής γειτονικής αθλητικής καφετέριας, με μπύρες βαρέλι και άπειρα club sandwich δεν υπάρχει; Στη δικια μου γειτονια οχι και στην παραδιπλα που ειναι το backup για αντιστοιχες περιπτωσεις, ειναι ηδη ολα κλεισμενα Οποιαδηποτε αντιστοιχη προταση καλοδεχουμενη! Edit:Αθηνα εισαι, τωρα το ειδα, αλλα λεω μηπως εχεις εμπειρια επι του θεματος εδω πανω
Komorias Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 (..αν και το βλεπω να καταληγω μονος στο σπιτι και το ετερον ημισυ μετα αδερφης του να αναλαμβανει τον εφοδιασμο) ετσι......
marios32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γιώργο και εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και είσαι δύσκολα, έπρεπε μερικές μέρες πριν να κανονίσεις. Εγώ για τούμπα που είμαι και κέντρο όσο ξέρω δεν παίζει τίποτα! Γιαυτό θα το δω σπίτι να ευχαριστηθώ και το HD της ERT
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Οντως για κεντρο δεν νομιζω πως υπαρχει κατι. Εχω βρει προς Καλαμαρια μερια και απ οτι φαινεται εκει θα καταληξουμε Τη λυση του σπιτιου και γω την προτιμω οπως ειπα και στην αρχη (..και εχω σιγουρο το backup μου), αλλα λογο πολυκοσμιας δεν ειναι εφικτη. Αν αναφεροσουν σε μενα, δεν με λενε Γιωργο. Οχι πως εχει σημασια βεβαια
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ελπιζω να εχετε ert HD αλλιως θα ζητησω να σας κανουν μπαν Ζήτα και για μένα ένα Δυστυχώς στην Δυτική Ελλάδα η Digea θα έρθει Σεπτέμβρη, οπότε προς το παρών παίρνουμε το... μακρύτερο όσο αφορά την ERT HD. Αλλά εντάξει, τι να κάνουμε.
marios32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλά είναι και καλαμαριά μωρέ * Δεν ξέρω τι συνειρμό έκανα και σε είπα Γιώργο , αλλά ναι εσένα εννοούσα Gio
BadBoy Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εννοεις την τηλεοραση; Γιατι το αλλο υποθετω οτι θα παραμεινει στην κουζινα καθ' ολη τη διαρκεια του αγωνα.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σου λείπει κάτι.. Σκάλωσα. Δε νομίζω αλλά για πες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.