alekasas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλως σας βρηκα σε αυτη την ωραια παρεα. Λοιπον, εχω αγορασει πριν 2 μερες το πληκτρολογιο microsoft sidewinder x 6 απο επωνυμο καταστημα και επειδη το πληκτρολογιο εχει τρελο ghosting ( δηλαδη οταν πατησεις 3 πληκτρα μαζι απλα κολαει) θελω να το στηλω πισω. Το θεμα ειναι οτι δεν θα μου το δεχτουνε και ετσι αποφασισα να το καψω-χαλασω καπως ωστε να το καλυψει η εγγυηση χωρις να φανει οτι εβαλα εγω χερι και να μου το αντικαταστησουνε με ενα καινουριο αλλα διαφορετικο ομως. Για πειτε ιδεες?? Εγω σκεφτικα να το συνδεσω μια μια μπαταρια αυτοκινητου και να το καψω. Plz help me γιατι το πληρωσα 65 ευρο και τελικα το πληκτρολογιο ειναι οτι νανε....
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 να μην το καψεις.το πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο.κατι αλλο παιζει με αυτο που λες.εαν θυμαμαι καλα αυτο λειτουργει και με τον εαν πατας και 5 πληκτρα μαζι. αλλα για να σου απαντησω,ειδικος στο να χαλαει αυτο το πληκτρολογιο ειναι ο lionheart75.
stm00192 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Κανονικα αν έχεις κρατήσει κουτι και παρελκώμενα είναι νομικα υποχρεωμένοι να το δεχτουνε πίσω.... Οσο αφορά το κάψιμο... σε λάθος φόρουμ ρωτάς ... εδώ δεν βοηθάμε να γίνονται απάτες!!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αχ και να το χαλασεις και μετα να καταφερουν να σε παρουν χαμπαρι...εκει να σε δω τι θα κανεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 και ετσι αποφασισα να το καψω-χαλασω καπως ωστε να το καλυψει η εγγυηση χωρις να φανει οτι εβαλα εγω χερι και να μου το αντικαταστησουνε με ενα καινουριο αλλα διαφορετικο ομως. Και μετα απορω γιατι μερικες φορες με κοιτανε περιεργα στο καταστημα οταν επιστρεφω το x προβληματικο hardware part για αλλαγη. Αν σε χαρακτηρισω ως απατεωνα θα προσβληθεις?
alekasas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Λοιπον το δικο μου δεν εχει καποιο προβλημα ετσι ειναι το μοντελο αυτο. Υποτηθετε οτι ειναι gaming keyboard αλλα μονο για gaming δεν κανει χαρα στα 90 macro που εχει... Για κανα WOW ισως κανει. Οταν παιζεις counter strike πχ δεν μπορεις ενω τρεχεις διαγωνια να πατησεις το R για reload. Το εχω ψαξει σε forums και ολοι λενε το ιδιο. Οτι ghostarei σαν τρελο... Μαλακια μου που απλα πηγα και το αγορασα χωρις να το ψαξω τι παιζει. Οχι δεν ειμαι απατεωνας καθολου. Δεν εκλεψα κατι ουτε θα μπουνε μεσα αυτοι. Την εγγυηση μου θελω να εκμεταλευτω μιας και το δικαιουμε. (Το καλο ειναι οτι ητανε τελευταιο κομματι ) Λοιπον αφηστε τους ενδοιασμος και πητε μου γνωμες!!!
parsifal Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Β. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του forum, κατά την κρίση των συντονιστών, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στο forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.