Προς το περιεχόμενο

Μοντα σε Φουρφουρι?

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω εαν πηγαινει εδω περα αλλα ηθελα να ρωτησω.γινεται να ρε παιδια να οριζω εγω την ταχυτητα ενος φουρφουριου που ειναι 3 πινο και εχει συνδεθει στο 3πινο της μητρικης που λεει(SYS_FAN) χωρις να εχω κανενα fan controlleρ η κατι παρομοιο?η με κανα προγραμμα?

Δημοσ.

μαλλον δεν ξερω γιατι κανω αυξομοιωση στις ταχυτητες αλλα δεν αλλαζει τιποτα

Δημοσ.

Όχι δε γίνεται, μόνο σε 4πινα. Το τρίτο πιν έρχεται από έναν απλό αισθητήρα Hall για να απαριθμούνται οι στροφές και δε μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία.

Δημοσ.

Rn. αυτό που λες γίνεται μόνο αν το υποστηρίζει η μητρική σου,άρα πές μας ποιά είναι για να δούμε.

Δημοσ.

gigabyte ga-m68m-s2p rev 2.3 εγω ελεγα εαν υπηρχε ξερω γω κατι σαν ποτενσιομετρο για να αυξομοιωνετε η ταση(φυσικη 3ης γυμνασιου αυτη δεν ειναι η δουλεια του?)

Δημοσ.

εγω ελεγα εαν υπηρχε ξερω γω κατι σαν ποτενσιομετρο για να αυξομοιωνετε η ταση

A, αυτό γίνεται, έτσι όπως το είπες στη αρχή νόμισα πως εννοείς πως δε θέλεις τέτοιο αλλά μόνο μέσω software.

Αγοράζεις κάτι σαν αυτό που έδειξε ο Chief90 παραπάνω.

Δημοσ.

Rn.η μητρική σου απ'ότι έριξα μια ματιά μάλλον δεν υποστηρίζει τον έλεγχο ανεμιστήρα στην υποδοχή SYS_FAN,άρα μόνο με την λύση που σου πρότεινε ο Chief90 μπορείς να τον ρυθμίσεις ή αν τον αλλάξεις με κάποιον πιο ήσυχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...