Προς το περιεχόμενο

δεν αναγνωριζει την ραμ

vellamos_power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω προβλημα με την ραμ. εχω την msi p55 gd80 και(3 ραμ) 6 γιγα (2 η καθε μια).απο αυτα αναγνωριζει μονο τα 4 .εκανα update στα bios αλλα το προβλημα συνεχιζει ακομα.καμια ιδεα????

Δημοσ.

τι πατζουρια εχεις?64μπιτα η 32 μπιτα.

επεισης δεινεις αρκετο ρευμα στις μνημες?(πας στα μπιος και βλεπεις εκει π λεει κατι σαν dimm voltage η κατι τετοιο.εαν λεει ξερω γω 1.8 και ο κατασκευαστης θελει 2 βαλτο)

Δημοσ.

εαν μπορεις βγαλε καμια φοτο απο τα μπιος για τις επιλογες.συνιθως το προβλημα ειναι η πολυ απλο η πολυ περιπλοκο

edit:παιζει και να ειναι καμενη η κατι τετοιο καποιο στικακι.για κανε πειραματισμους με ενα ενα τα στικακια δηλαδη με 2 γκιγκα καθε φωρα.επεισης ακους κανα μπιπ απο την μητρικη>

Δημοσ.
Δημοσ.

Πες μας πρώτον τα μοντέλα των ram που έχεις για να δούμε αν ειναι όλες οι ίδιες τι ρέυματα θέλουν κτλπ

Αφού λές οτι θέλουν 1.65v πήγαινε στο bios και βάλε timings και volt χειροκίνητα και δες αν θα λειτουργούν τώρα

Δημοσ.

εαν εχεις 2 ιδιες και μια διαφορετικη βαλε τις ιδιες στα μπλε σλοτς και την διαφορετικη στο πρωτο μαυρο ισως παιξει

Δημοσ.

εχω φυγει τωρα απο το σπιτι. αυριο που θα παει ο αδερφος μου θα του πω να πατεισει το κουμπακι για το cmos.να ρωτησω ομως. πως πρεπει να το πατησω ? ανοιχτος ο υπολογιστης??και αν ναι θα πρεπει να μπει στα windows η οχι??? δεν το εχω ξανακανει.. αν μπορειτε μερικες λεπτομεριες θα ηταν χρησιμες πολυ

Δημοσ.

κλειστος ο υπολογιστης,βγαλμενος απο το ρευμα απο πισω δλδ εχεις βγαλει και το καλωδιο απο το τροφοδοτικο και μετα το πατας.

Δημοσ.

πηγε ο αδερφος μοου στο σπιτι και μου ειπε οτι οταν κοιτα απο τα bios τισ λεπτομερις για τα slot των ram διαβαζει ολες της μνημες.αλλα σε αλλη επιλογη του διαβαζει μονο τα 4 απο τα 6.μηπως θελει καποια ρυθμηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...