Προς το περιεχόμενο

Τι UPS χρειαζομαι??

kalidor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους...τωρα τελευταια επειδη το δικτιο της ΔΕΗ ειναι χαλια(πεφτει το ρευμα) πρεπει να αγορασω ενα ups για να σωσω το PC μου...τι προτεινεται σε καλη τιμη και αντοχη στον χρονο.

Ερωτηση πρεπει να ειναι μεγαλυερα watt απο το τροφοδοτικο??

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντελώς πληροφοριακά, δεν είναι απαραίτητο ντε και καλά να βάλεις UPS και ένα πολύπριζο με προστασία από τις αυξομειώσεις της τάσης σε καλύπτει, το UPS χρειάζεται για τις διακοπές ρεύματος, για να προλάβεις να κλήσεις το pc ομαλά και να μην χάσεις δεδομένα. B)

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους...τωρα τελευταια επειδη το δικτιο της ΔΕΗ ειναι χαλια(πεφτει το ρευμα) πρεπει να αγορασω ενα ups για να σωσω το PC μου...τι προτεινεται σε καλη τιμη και αντοχη στον χρονο.

Ερωτηση πρεπει να ειναι μεγαλυερα watt απο το τροφοδοτικο??

πές μας τι θέλεις να βάλεις επάνω.

Εντελώς πληροφοριακά, δεν είναι απαραίτητο ντε και καλά να βάλεις UPS και ένα πολύπριζο με προστασία από τις αυξομειώσεις της τάσης σε καλύπτει, το UPS χρειάζεται για τις διακοπές ρεύματος, για να προλάβεις να κλήσεις το pc ομαλά και να μην χάσεις δεδομένα. B)

καμμία σχέση το ups με το πολύμπριζο φίλε μου

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις τι θέλεις να βάλεις επάνω στο ups για να δούμε αν θα αντέχει.

Επίσης πες μας αν έχεις αυξομειώσεις της τάσης η γενικά διακοπές ρεύματος.

Δημοσ.

Λοιπον το θελω γιατι πεφτει το ρευμα αποτομα και χανω ολα τα δεδομενα..

Θελω να καλυπτει το pc που εχει 750watt τροφοδοτικο και μια τηλεοραση 23 ιντσων...

Δημοσ.

Το λιγοτερο 1000 για να αντεχει μερικα λεπτα για να προλαβεις να το κλείσεις. Αν το εχεις συνεχεια ανοικτο προτοιμησε ενα με usb για να σου κλεινει αυτοματα το pc

android.png

Δημοσ.

Ωραια...ποια μαρκα προτεινεται και απο ποιο μαγαζι..??

Βαλτε links...

Ναι 23αρα cd ειναι..

Δημοσ.

Κοντά στα 100 euro πιστέυω με αυτο εδώ θα έκανες την δουλειά σου. Εγώ απο την αλλη πήρα πρόσφατα της APC εχω πάνω τον υπολογιστή μου και την οθόνη χώρις πρόβληματα + του οτι ειναι αθόρυβο.

Δημοσ.

Κοντά στα 100 euro πιστέυω με αυτο εδώ θα έκανες την δουλειά σου. Εγώ απο την αλλη πήρα πρόσφατα της APC εχω πάνω τον υπολογιστή μου και την οθόνη χώρις πρόβληματα + του οτι ειναι αθόρυβο.

πόση ώρα σού κρατάει αν πέσει το ρεύμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...