Προς το περιεχόμενο

Τι UPS χρειαζομαι??

kalidor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόση ώρα σού κρατάει αν πέσει το ρεύμα?

3 λεπτά περίπου αλλα εγώ επάνω και 2 3 συσκευές ακόμα οπότε αν βάλεις οθόνη και τον πύργο μόνο γύρω στα 4 5 λεπτά θα έχεις χρόνο περίπου

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3 λεπτά περίπου αλλα εγώ επάνω και 2 3 συσκευές ακόμα οπότε αν βάλεις οθόνη και τον πύργο μόνο γύρω στα 4 5 λεπτά θα έχεις χρόνο περίπου

ναι μιλάμε γιά οθόνη και πύργο

οπότε μιά χαρά σε βλέπω.

Δημοσ.

Και γω εχω προβλημα με το ρευμα συχνα παιδια λιγο να βρεξει αμεσως διακοπη!Αλλα πεφτει και επανερχεται στο δευτερολεπτο.Τι ups χρειαζομαι σε αυτην την περιπτωση?Ας εχει και μισο λεπτο χρονο δεν θελω να κλεινει απλα!

Δημοσ.

Σχεδόν ολα έχουν fan απλα ορισμένα οταν πηγαίνουν σε standby mode μειώνονται oι στροφές του ανεμιστήρα και δεν ακούγεται,αλλα όμως το fan τους λειτουεργεί ολη την ώρα στο max με αποτέλεσμα να ειναι αρκετά ενοχλητικό το βράδυ σε απόλυτη ησυχία.

Δημοσ.

Έχω ανοίξει τρία διαφορετικά ~650VA, και κανένα δεν είχε.

Εμένα 2 που έτυχε να πέσουν στα χέρια μου είχαν, το ενα αν θυμάμαι καλα ηταν ενα Eaton Nova. Πάντως με το APC ειμαι μια χαρά πλέον

Δημοσ.

Εμένα 2 που έτυχε να πέσουν στα χέρια μου είχαν, το ενα αν θυμάμαι καλα ηταν ενα Eaton Nova. Πάντως με το APC ειμαι μια χαρά πλέον

πόσο καιρό το έχεις?

Δημοσ.

με fan?

Αυτό εδώ έχω APC δεν έχει fan απλα το βράδυ σε απόσταση περίπου 1.5 μέτρου που είμαι ίσως σε απόλυτη ησυχία να ακούσεις ενα zzz μέσα απο το ups αλλα και πάλι δύσκολο να το προσέξεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...