tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έκανα μια χαζομάρα και έσβησα ένα παιχνίδι που κατέβασα (7GB) και επειδή βαριέμαι να το ξανακατεβάζω , μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο πολύ καλό recovery tool που να βλέπει διαγραμμένα αρχεία σε βάθος; Με το GetDataBack δεν έκανα δουλειά.
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 tarantules νομίζω πιο λίγη ώρα θα κάνεις να το κατεβάσεις ξανά, παρά να ασχοληθείς με το να το ανακτήσεις και ΑΝ θα το ανακτήσεις ακέραιο...
The_Judas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 χαχα... όπως τα λέει η Κάρμεν είναι. Ηδη έχασες 1-2 ώρες με το Getdataback. Για μένα αυτό είναι και ένα από τα κορυφαία προγράμματα του είδους. Μετά από την διαγραφή του αρχείου, είχες κάνει πολλές νέες εγγραφές στον δίσκο; Αν ναι υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ανακτηθεί πια.
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το ξέρω.Απλά έλεγα μήπως βρω κανένα καλύτερο πρόγραμμα που διαβάζει σε μεγάλο βάθος μετά από απανωτά γραψίματα (σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή). Βρήκα ένα review από τα καλύτερα data recovery του 2011 και κατεβάζω να δοκιμάσω το Digital Rescue Premium που βγήκε 1ο... Είδωμεν...
billst21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 File Scavenger μου ανέκτησε αρχεία από λάθος format πού έκανα και απο χτυπημένο δίσκο και σχετικά γρήγορα.
The_Judas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το ξέρω.Απλά έλεγα μήπως βρω κανένα καλύτερο πρόγραμμα που διαβάζει σε μεγάλο βάθος μετά από απανωτά γραψίματα (σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή). Βρήκα ένα review από τα καλύτερα data recovery του 2011 και κατεβάζω να δοκιμάσω το Digital Rescue Premium που βγήκε 1ο... Είδωμεν... Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να ανακτά μετά από απανωτά γραψίματα. Αν γίνει η νέα εγγραφή πάνω στον ίδιο τομέα του δίσκου η παλιά εξαφανίζεται. Πάντως δοκίμασε και άλλο πρόγραμμα, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 File Scavenger μου ανέκτησε αρχεία από λάθος format πού έκανα και απο χτυπημένο δίσκο και σχετικά γρήγορα. Το δοκιμάζω να δω τι θα κάνει
lexmark Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Βρήκα ένα review από τα καλύτερα data recovery του 2011 και κατεβάζω να δοκιμάσω το Digital Rescue Premium που βγήκε 1ο... Είδωμεν... Το χρησιμοποίησες αυτό; Πως σου φάνηκε; Έκανες δουλειά; Ή πήγες κατευθείαν σε F.Sca; Απάντησε γρήγορα γιατί θα φέρω τον προβολέα! Απλά μετά που ξανά διάβασα τις ερωτήσεις μου, μου έφερναν λίγο προς ανάκριση!
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και τα 2 δοκίμασα αλλά επειδή θέλανε πάρα πολύ ώρα για να τελειώσουν το ψάξιμο τα σταμάτησα και τελικά ξανακατέβασα το παιχνίδι. Μελλοντικά μάλον θα τα χρησιμοποιήσω εαν τύχει το μοιραίο μιας και μου φάνηκαν πολύ καλά...
lexmark Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και τα 2 δοκίμασα αλλά επειδή θέλανε πάρα πολύ ώρα για να τελειώσουν το ψάξιμο τα σταμάτησα και τελικά ξανακατέβασα το παιχνίδι. Μελλοντικά μάλον θα τα χρησιμοποιήσω εαν τύχει το μοιραίο μιας και μου φάνηκαν πολύ καλά... χαχαχα ok! Αν είναι και χρησιμοποιήσεις καθόλου το DRP πες μας εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.