alexander437 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, εχω ενα προβλημα με την εthernet θυρα ή τη καρτα του Η/Υ μου.. Σημερα πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη και δεν μου αναγνώριζε το ethernet καλωδιο. Οι ενεργειες που εκανα μηπως και καταφερω να το φιαξω ηταν: Επαναεγκατεστησα τους drivers της μητρικης Δοκιμασα με αλλο καλωδιο Δοκιμασα με αλλο router Ανοιξα το pc μηπως εχει φυγει κανενα βισμα απο εκει Googling για τυχον παρομοια προβληματα, χωρις να βρω κατι κατατοπιστικο.. Η μητρικη ειναι η: MB gigabyte p55A - ud3 Αν ξερει καποιος κατι και μπορει να με βοηθησει θα του ημουν ευγνώμων.... ΥΓ. Τα λαμπακια γυρο απο την θυρα του υπολογιστη δεν αναβοσβηνουν οπως πριν ΥΓ2. Μεχρι χθες 4 το βραδυ δουλευανε ολα ρολοι σημερα δηλαδη τι μπορει να αλλαξε γαμω την καταδικη μου........... ΥΓ3. Χθες κατα της 6 το βραδυ γινοτανε πανικος απο κεραυνους και βροχη λετε να εχει καμια σχεση; Ευχαριστω εκ των προτερων....
crossfiregr1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έτσι όπως μας τα λες, say bye bye to your ethernet adapter... Μη σου κάνει εντύπωση είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Πάρε μία καινούργια σε pci με 3-4 € να κανεις τη δουλειά σου.
filip123go Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μάλλον αυτό που λέει ο crossfiregr1 έγινε Κάνε όμως μια επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία μήπως και γίνει.. Δεν χάνεις τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.