Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ψύχτρας για 1156s, χωρίς να βγει η μητρική

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου...

Λοιπόν ο dellakos ανέβασε πυρετό μαζί με τις ζέστες γρρρρρρρρρρ

Θέλω μία ψύχτρα για να τον φέρω στα καλά του ΑΛΛΑ χωρίς να βγει η μητρική.

Ξέρω ξέρω οι σοβαρές ψύχτρες για να μπουν πρέπει να βγει η μητρική. Το θέμα είναι ότι τα καμάρια τις dell έχουν κάνει μαγικά και το να βγάλω την μητρική είναι ολόκληρη ιστορία.

Δεν θα κάνω o/c μια και δεν γίνεται, οπότε θέλω μία ψύχτρα για να τον έχω σε πιο φυσιολογικά επίπεδα από τη μαμά. Οχι ότι είναι πολύ ψηλά αλλά δεν έχω συνηθίσει 40άρες σε cpu :P

Η vortex plus από όσο ξέρω δεν απαιτεί να βγει η mobo αλλά αναμένεται σύντομα από ότι είδα...

Τον ένα dellako τον έστρωσα με αλλαγή πάστας και άλλο ανεμιστήρα αντί της μαμάς, αλλά ο άλλος μάλλον είναι ζεστό κομμάτι...

Ακούω προτάσεις...

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πάρεις την Coolermaster Hyper tx3.

Είναι και οικονομική και αθόρυβη.

Διάβασε και το review από το Guru3d.

Σύμφωνα με αυτό κατεβάζει σε load 15 βαθμούς από τη stock.

Καλή φαίνεται και θα χωράει σίγουρα και στο κουτί με 13,5 ύψος από ότι βλέπω...

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμη @multirama αλλά την έχει το πλαίσιο (λίγο πιο πάνω σε τιμή αλλά οκ)

edit: Την έχει κανείς να μου πει πως πάει από θόρυβο; Αν είναι να πάρω και φουρφούρια...

Δημοσ.

Α ναι.ξεχασα εχουμε και αυτο το θεμα με εσενα :devil: :devil: :devil:

Τοτε πηγαινε εδω Xigmatek Loki SD963

Δες και ενα review της coolermaster review

Μαλλον αυτες τις 3 επιλογες εχεις.....

Οι διαφορες ειναι ελαχιστες.

Παρε οποια βρεις διαθεσιμη.

Δημοσ.

Καποτε σκεφτομουν να παρω την arctic freezer 7 αντι για την 212+ που πηρα τελικα.Φυσικα και δεν το μετανοιωσα.

Αργοτερα ομως που πηρα το κουτακι το xigmatek,θα ηθελα να εχω μια της xigmatek για να ειναι ολα ιδια μαρκα χεχε :devil: :devil:

Οταν πηρα ομως την coolermaster και ειδα τι δουλεια κανει,θα ξαναεπερνα coolermaster ανετα.

Βγαζεις ακρη εσυ με εμενα?εδω δεν βγαζω εγω. :P :P :P

Λοιπον συμφωνα με αυτο το link της xigmatek θα πρεπει να βγαλεις μητρικη μαλλον για να την βαλεις.οποτε την ξεχναμε.αλλα ειναι η καλυτερη απο τις 3.

Τωρα μεταξυ της coolemaster και της arctic θα πηγαινα προσωπικα στην arctic(λογο αποθημενου).αλλα αφου εσενα δεν σου αρεσει το ανεμιστηρακι τοτε παρε την coolermaster.

Μια χαρα ειναι και οι 2.

Διαβασε λιγο ομως και το review της coolermaster Link για το Installation της γιατι δεν καταλαβα τι εννοουσε.

Edit:η coolermaster δινει και κλιπσακια για να βαλεις και δευτερο ανεμιστηρα οπως βλεπω.μαλιστα.μεγαλο + αυτο.

οποτε μενει να ξεκαθαρισει το θεμα του Installation για να δεις τι θα κανεις.

Αλλα εγω επιμενω οτι μαλλον θα επαιρνα την arctic. :devil:

Δημοσ.

@thanos Τι δεν κατάλαβες από το review; Αν η xigmatek θέλει να βγει η μητρική ναι την ξεχνάω

@doc are you sure?

Δημοσ.

Edit: Επανήλθα Κάρμεν είμαι εντάξει, θέλω να πιστεύω :P

Εσυ να κανεις edit στο ποστ σου και να μην ποσταρεις καινουργιο οτι εκανες edit :devil: :devil: :devil: :devil:

Αληθεια,πως επανηλθες?φιλι της ζωης και ετσι?

Δημοσ.

Ρε φίλε και εσύ άλλη φορά να μήν ποστάρεις ένα δεύτερο πρίν απο εμένα :P

@ Karmen Ναι ναι είμαι σχεδόν σίγουρος :P

Δημοσ.

@thanos Τι δεν κατάλαβες από το review; Αν η xigmatek θέλει να βγει η μητρική ναι την ξεχνάω

@doc are you sure?

Για το Installation της coolermaster λεω.για την xigmatek τα ειπαμε.θελει να βγει η μητρικη οποτε την ξεχναμε.

Edit:βαριεσαι να πατας τα links ε?

Δημοσ.

Για το Installation της coolermaster λεω.για την xigmatek τα ειπαμε.θελει να βγει η μητρικη οποτε την ξεχναμε.

Edit:βαριεσαι να πατας τα links ε?

Το είδα το Review ρε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...