Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Που να ηθελες και κανενα ψυγειο για την κουζινα τι θα γινοταν. Μεγαλη αληθεια. http://www.lg.com/gr/home-appliance/refrigerator/LG-side-by-side-GW-L227YRMV.jsp
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έλα δεν μπορώ να βλέπω γυναίκες να κλαίνε, στεναχωριέμαι πολύ... Λοιπόν παίδες ας το κόψουμε το off. Την παρήγγειλες τελικά ή όχι? Ναι
driftingcris Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Έλα δεν μπορώ να βλέπω γυναίκες να κλαίνε, στεναχωριέμαι πολύ... Λοιπόν παίδες ας το κόψουμε το off. Την παρήγγειλες τελικά ή όχι? Που την βλεπεις βρε? Αυτη τωρα γελαει σατανικα... http://www.lg.com/gr/home-appliance/refrigerator/LG-side-by-side-GW-L227YRMV.jsp το ονειρο της....χαχαχα
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ναι Ποιά τελικά? Έχω χαθεί στους διαδρόμους αυτού του thread. (Ποιός το άνοιξε είπαμε? )
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ποιά τελικά? Έχω χαθεί στους διαδρόμους αυτού του thread. (Ποιός το άνοιξε είπαμε? ) CM απο πλαίσιο
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Που την βλεπεις βρε? Αυτη τωρα γελαει σατανικα... Γιατί εσύ το πίστεψες ότι στεναχωρήθηκα?
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 CM απο πλαίσιο Άντε καλορίζικη. Ποιός την πρότεινε?
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Άντε καλορίζικη. Ποιός την πρότεινε? Αυτός που χτυπιέται που πόσταρε σε θέμα μου Μας αγνοείς;;;; Τώρα είδα το λινκ του ψυγείου. Εχω παρόμοιo
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγω παντως ενα εχω να πω μονο....... καποιοι/ες απο εδω μεσα ειστε ατομα χαμηλου διανοητικου επιπεδου και οταν δεν καταλαβαινετε κατι ειτε αρχιζετε να κοροιδευεται ειτε αλλαζεται θεμα.....δυστηχως εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυμματος και το μονο που σας μενει ειναι να χλευαζετε. αλλα επειδη σας καταλαβα ποιοι ειστε αυτοι/ες,ενα σας λεω μονο.να προσεχετε απο εδω και περα τα νηματα σας.... και καποιοι/ες να αλλαξουν την υπογραφη τους. (και φυσικα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι σταματαω το off topic υστερα απο αιτημα του αγαπητου φιλου νικου). και φυσικα το παραπανω το λεω για πλακα και μην το παρει κανεις στα σοβαρα........
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αυτός που χτυπιέται που πόσταρε σε θέμα μου Α μάλιστα. Για να ξέρουμε ποιόν να κράζουμε όταν δεν θα χωράει, λέμε τώρα...
crossfiregr1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αυτός που χτυπιέται που πόσταρε σε θέμα μου Το Thread τελειώνει στο post #8.....
driftingcris Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγω παντως ενα εχω να πω μονο....... καποιοι/ες απο εδω μεσα ειστε ατομα χαμηλου διανοητικου επιπεδου και οταν δεν καταλαβαινετε κατι ειτε αρχιζετε να κοροιδευεται ειτε αλλαζεται θεμα.....δυστηχως εκπεμπουμε σε διαφορετικο μηκος κυμματος και το μονο που σας μενει ειναι να χλευαζετε. αλλα επειδη σας καταλαβα ποιοι ειστε αυτοι/ες,ενα σας λεω μονο.να προσεχετε απο εδω και περα τα νηματα σας.... και καποιοι/ες να αλλαξουν την υπογραφη τους. (και φυσικα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι σταματαω το off topic υστερα απο αιτημα του αγαπητου φιλου νικου). και φυσικα το παραπανω το λεω για πλακα και μην το παρει κανεις στα σοβαρα........ Εγω το πηρα και θα κλαιω.. Φανταζομαι και οι καποιες.......
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Α μάλιστα. Για να ξέρουμε ποιόν να κράζουμε όταν δεν θα χωράει, λέμε τώρα... Θα χωράει βρε Το Thread τελειώνει στο post #8..... Αν το άνοιγε φυσιολογικό άτομο με φυσιολογικούς συνομιλητές ναι
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγω το πηρα και θα καλιω.. Φανταζομαι και οι καποιες....... Aμα είναι να κάλιεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.