Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ψύχτρας για 1156s, χωρίς να βγει η μητρική

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού για τον Dell την θέλει ρε

Ασε άλλα νταλον ο thanos σήμερα

Τις έχω εδώ βρε τις μνήμες ήδη

Δημοσ.

Ασε άλλα νταλον ο thanos σήμερα

Τις έχω εδώ βρε τις μνήμες ήδη

Εγω ειμαι βρε αλλα νταλον?για διαβασε καλυτερα επανω.και οι 2 ειμαστε.χαχαχα.Post #27-28-29

Τι να κανω ξυπνησα με πολλα νευρα.ο απο πανω κατεδαφιση εκανε ο μαλακας?και δουλευα κιολας το βραδυ.με 4 ωρες υπνο ειμαι.

Παντως για Noctua που κοιτουσες Noctua NH-C14 αυτη θα εμπαινε λογικα με τις μνημες σου αλλα η καλυτερη επιλογη θα ηταν αυτη Noctua NH-D14

Δημοσ.

Δέν μπαίνει η C14 πρέπει να βγάλει το κάτω fan ενώ η D14 μπαίνει γιατί μπορείς να σηκώσεις τον μπροστά fan

Δημοσ.

Εγω ειμαι βρε αλλα νταλον?για διαβασε καλυτερα επανω.και οι 2 ειμαστε.χαχαχα.Post #27-28-29

Τι να κανω ξυπνησα με πολλα νευρα.ο απο πανω κατεδαφιση εκανε ο μαλακας?και δουλευα κιολας το βραδυ.με 4 ωρες υπνο ειμαι.

Παντως για Noctua που κοιτουσες Noctua NH-C14 αυτη θα εμπαινε λογικα με τις μνημες σου αλλα η καλυτερη επιλογη θα ηταν αυτη Noctua NH-D14

Δέν μπαίνει η C14 πρέπει να βγάλει το κάτω fan ενώ η D14 μπαίνει γιατί μπορείς να σηκώσεις τον μπροστά fan

βρε για να ξεμπερδευτούμε είπα. Για το νέο Pc γλυκοκοίταζα την noctua αλλά λόγω μνημών πήρα την Η70...

Δημοσ.

Καλα,αλλα νταλον ειμαι τελικα.κατσε να πιω καφε.δεν ειμαι καλα λεμε.

Edit:τελικα καρμεν ερχεσε στα λογια μου.δεν ειμαι εγω,ο γιατρος ειναι.

Δημοσ.

Κάρμεν δέν λέω κάτι διαφορετικό, για το νέο μιλάω και εγώ...

Τοτε τι ρωτησες ποιες μνημες εχει αφου ηξερες οτι την θελει για τον dell και την noctua ειπαμε οτι την ηθελε για το Νεο pc? :devil: :devil: :devil: :devil:

χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Να με και εγώ τη έγινε κατέληξες πουθενά ;

Αχχχχχ ήρθε επιτέλους. Raf σώσε με γιατί θα με τρελάνουν :cry:

Λέω να πάω στην coolermaster και άσε τους να μετατοπίζουν το θέμα στο νέο pc :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...